ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и ЦСКА завършиха 0:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:22 / 11.05.2014Коментари (27)7382
Ботев и ЦСКА изиграха сравнително скучен двубой и завършиха 0:0 под жаркото слънце в Пловдив. Температурата на въздуха достигна 30 градуса, а жегата принуди главния съдия да прекъсва мача за глътка вода от футболистите.

В първите минути на двубоя "канарчетата" стояха по-добре на терена и застрашиха на няколко пъти стража на гостите, но предимно с удари от разстояние.

След почивката и отборът на ЦСКА опита да застраши Стаховяк, но "канарчетата" се бранеха организирано и не допуснаха сериозни положения пред своя вратар.

С тази точка Ботев завърши първенството с 65 на 4-то място.

Големият мач за "жълто-черните" е в четвъртък срещу Лудогорец, във финал за Купата на България.

Още по темата: общо новини по темата: 10
13.05.2014
12.05.2014
11.05.2014
11.05.2014
11.05.2014
10.05.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Има още нещо, което силно ме впечатли! Това е манталитета, културата на феновете на двата клуба, а и не само на тези два! От сектора за гости летяха бутилки, и други предмети по терена. Нашите фенове бяха безупречни, тръскаха пепелта от фасовете в кутии от цигари, обелките от семки ги изсипваха в кошчетата! Браво, ботевисти!!!
-1
 
 
След нашия мач, гледах Лудите с Левски, първото полувреме. На техния фон, ми се струва, че играем мудно, бавно, няма скоростни атаки, навлизане от дълбочина. С индивидуални действия на Доре, Вандер, после Педро, не можем да изненадаме противника. Левски с няколкото си юноши, осъществи скоростни атаки. Галчев влезе за малко. Имаше блестящ пас, и си припомних за извеждащите му пасове, докато беше в нашия отбор, след които паднаха немалко голове. Серкан веднъж подаде на дясното крило чудесен, далечен пас. Не съм убеден, че имаме халф с по-добър пас от Галчев. А той е твърда резерва в ЦСКА, а често е извън групата за мача. Направете си изводите за класата на халфовете в ЦСКА. Чочев до края на мача беше на ниво, не забелязах умора в него. Хамза влезе на полувремето, и изглеждаше уморен, Доре не можеше да ходи на края на мача.
0
 
 
Пазят се за финала казвате,мислят за него...Неее...Аз ще се опитам да направя едно предвиждане!В редовното време-хикс,продълженията-хикс,дузпите-румънска рулетка и.....Продължете вие!
+6
 
 
Като се порових, какво излезе. Нямаме точка само от "Любимец". Пак тези случайни бостанджии ни биха единствени в Пловдив. Същевременно, "Ботев"Пд е единственият през сезона без загуба от "лудите глави". Нямам нищо против разградчани да не успеят и на петия път Между другото, тъкмо бях взел да недоволствам от нашия мач, но след като гледах този на "Герена".... Майната им на 5-те гола и 2-те греди, но такова махленско разцъкване :))))))) А Мъри да вземе да потренира играчите и за изпълнение на дузпи. Може и да се наложи
+9
 
 
Слаб мач. Топката стана квадратна ! Хванах и кърски тен :) Поздравления за Серкан ! Пожелавам ви да донесете купата в Пловдив. Трудно, но не и невъзможно. Няма как да ги надиграете Лудогорец, но може да ги излъжите. Това вече е въпрос на треньорски възможности. Успех !
+8
 
 
Добър мач за нас,БРАВО на Серкан-дано каунът осъзнае,че бъдещето е пред него,а не пред сърмата,и да стискаме палци Доре да се оправи за финала.
+12
 
 
Именно! Както каза Нако по-долу: добрата игра на наши момчета пълни душата! Много добра игра на Серкан! И най-после много силна игра на Мариян Огнянов! Дано всички да са здрави и на финала да заслужим Купата и да празнуваме! Само 4 дни останаха! Ай, канарииии!!!
+5
 
 
Здрав и добър мач! Дано само Доре да е добре1
-29
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-24
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Именик свири на Гергьовден на "Колежа"
Ботев вече не е на седмо място
Официално: Извънредни новини от ЦСКА-София! "Червените" имат нови собственици
ЦСКА-София с необичаен нападател на "Колежа"
Гайди, тъпани, диджей и боядисване на яйца преди Ботев - ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: