ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив разгромен у дома от Литекс
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 11.05.2014Коментари (94)12598
С двете си попадения във вратата на Локо Джордан се изравни с Мартин Камбуров на върха на голмайсторската листа
Локомотив бе разгромен у дома от Литекс с 0:5 в среща от 39-ия кръг на "А" група.

Без да се напъват в тренировъчно темпо възпитаниците на Миодраг Йешич достигнаха до убедителната победа на "Лаута".

По два гола за ловчанлии вкараха Мочил Цветанов (23,55) и Джордан (38,50). Крайното 0:5 пък оформи Симеон Славчев (63).

С победата Литекс изпревари ЦСКА от 2-та позиция, а Локомотив остава на 7-мо място с актив от 49 пункта.

Още по темата: общо новини по темата: 6
11.05.2014
11.05.2014
11.05.2014
09.05.2014
09.05.2014
08.05.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кюстендилският навлек да се връща в черешовият рай.На Пловдив недоносчета не му трябва.
-1
 
 
Иване ах ти жълта подлого на заплата с тези пари дето ти ги дава дебелия вазелин да си купиш нещасник
+4
 
 
Като видя кой е на вратата и ми става ясно
+3
 
 
Коко обра бостана, сега е време да се направи на обиден и да зареже отбора. Той го е играл този сценарий. И какъв е смисъла един отбор да играе без подкрепата на публиката, а Коко сам да си гледа мачовете?
+2
 
 
Иване, да те попитам две неща? Само две? 1. Доволен ли си от този Локомотив на Коко Динев от 2013/14, доволен ли си от двете домакинства с Левски, от загубите от Славия, Черно море, вчерашния разгром от Литекс, от "подготовките" в Марбея и Гърция, от "морала", който показват "футболистите"- и участниците в цирка, и тези които само се досещат, но за тях няма и лев от цирка, и изобщо от цялостното представяне в първата седмица, от която- оказа се- само Коко спечели нещо? И 2. когато догодина пак изпаднат 4 отбора, и да предположим, че двата са сега влизащите от Б група /ама ако и те не са?!.../, то кои ще са другите 2: Берое, Локо София, Славия?... Ако Коко Динев остане още един сезон, сигурни са точно ДВЕ НЕЩА: Локо ще изпадне, но ще изпадне с 30 и няколко ей такива срамни резултати като вчера, а Динев ще направи поредните си 30 и няколко печеливши удара!!! Осъзнай се докато е време, момче- и ти, и останалите, които защитавате разсипителните действия на лицето Константин Динев!!! Локомотив не трябва да става за позор!!! Защото той не е на Динев, а на такива като мен и теб!!!
+1
 
 
иванчо правиш ми сревнение с испанските лидери....кога се получава това при тях всеки мач ли?.борят ли се за призови места?играят ли атакуващ,красив футбол или не могат да си я подадат и ги лупкат постояннно.? другия пък писал играли сме пред празни трибуни, а миналото 2:5 пред празни ли беше? играли сме с юноши :господинов,коруджиев,машината,тодоров,якимов,бела
ид юноши ли са??????
0
 
 
Как става така,че от 0-3 за 15 мин става 3-3 от този мач губиш титлата,на другия ден на треньора на този отбор му предлагат договор до 2018г?Как става така в един кръг ЕДНОВРЕМЕННО трите най-добри испански отбора да не могат да си вземат наглед лесните мачове.Ако има черно тото то не е ли на много високо ниво или там хората просто си спазват законите и такива гаменчета като нашите ядат шутове в затвора.Сбогом от мен.
+1
 
 
Сега гледах репортаж от мача.Бях сигурен,че футболистите психически са нула.За това и ги защитавам.От репортажа се вижда,че Господинов няма вина за нито един от головете и всичките голове стават през центъра на защитата.Всеки,който следи малко от малко играта на противника,знае,че Джордан е силен таран,вкарал 20гола,а зад него действа Славчев,т.е. там където те са убийствено силни,ние там играем с "големи надежди" от софийски клубове.И когато мач се продава,дали се прави с такъв набиващ се на очи резултат,а?Понякога се чудя защо изобщо пиша тук и се занимавам с разни пубери.
+1
 
 
Ядосания-имаш право да си ядосан,но едва ли тези момченца ще те разберат.Много са назад мисловно,а и повечето по ограничения речник са тийнеджъри,а ако не са-лошо за тях.
+3
 
 
Тоя _IVAN_ е страшен мазохист. Само той не разбра, че Коко Динев е безкруполна, мазна тото проститутка и отбора ни е застрашен именно от тази тото машина, която разяжда клуба и губим фенове и уважение по-бързо от всякога. Такова унижение никога не сме претърпявали. Колкото по-бързо разкараме този Боклук Динев толкова по-добре за Локомотив. Трябва да се разкара на всяка цена дори и В група.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: