ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев прави Черноморец свой сателит
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 13.05.2014Коментари (17)2864
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев работи сериозно върху възможността да направи изпадналия Черноморец свой сателит от следващия сезон. Контактите между двата клуба са много добри, а освен това предстоящото назначение на Димитър Димитров за директор при "канарчетата" е повлияло за евентуалната сделка. От Ботев обаче ще изчакат първо следващия Изпълком на БФС, на който трябва да се реши дали клубовете, които искат, могат да имат втори свои отбори и в "Б" група, където да играят редовно резервите им и младите таланти. Такава е практиката в много страни от Западна Европа, а Лудогорец, Ботев и Литекс са изразили желание Б отборите им да участват във втора дивизия.

Очаква се обаче БФС да не подкрепи това искане в този момент, което ще накара Ботев да избере закъсалия Черноморец за свой сателит. Така "канарчетата" ще пренасочат инвестициите си от Раковски, където бяха изхарчени немалко пари без никакъв резултат, към Бургас. Пловдивчани са облагодетелствани и от факта, че Черноморец има отлична база "Гнездо на акули", на която ще се развиват бъдещите таланти на Ботев. След напускането на Херо в Бургас трябва да го замени помощникът му Георги Чилшов, който ще работи с талантите в тима. Известно е, че Ботев вече почти си осигури услугите на двама от най-добрите млади футболисти на Черноморец - Милчо Ангелов и Станислав Дрянов, които от следващия сезон трябва да облекат "жълто-черната" фланелка.

Източник: в. "Меридиан мач"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако видя Джимито на мача ще му строша грозната кратуна.Нищо против дизелите.
0
 
 
При цялото ми уважение към ботевистите и към Херо, който се опитва да помогне на отбора, Черноморец е градския отбор на голям град като Бургас и не е достойно да е сателит на който и да е, дори и на Барса. По-добре с юношите и да отпаднем и от "Б" група, отколкото да се водим сателит на някого. Ако Цв. Василев иска да помогне по някакъв друг начин на Черноморец е добре дошъл, но не и да ни прави сателит.
на 14.05.2014 г.
+2
 
 
Буфер, защо не отидеш да разбиеш някоя кола или да почупиш малко седалки, както сa те учили ? Очевидно е, че да пишеш - не можеш. Насочи се поне към занаят, с който се занимава целия ти столипиновски род. То ти е в кръвта все пак.
0
 
 
Глупости.И двата бургаски тима не могат да бъдат сателит на никого.Получена е предварителна договорка с Херо срещу обещание за помагане на закъсалият бургаски отбор.Меридиан мач са комисионери на постоянна ясла.Една статия на болен мозък отпушва страсти,а кукловодите са доволни.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+2
 
 
Стига вече, миризливи таранки. На всички вече им писна от вашите далавери, машинации, обединения, сливания и тем подобни, само и само да ви има. Никой луд няма да тръгне да дава пари за шепата ви фенове, ако няма някаква далавера. Но от тези далавери страда бургаския футбол и в момента се вижда на какво дередже е само и единствено заради вас. Вие сте един тумор, един паразит, който съществува на гърба на другите. А всички знаем, че тумора се изрязва, за да не убие това в което се е вкопчил. Просто ни спасете от жалкото си съществуване и оставете другите да живеят!!!
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 13.05.2014 г.
+6
 
 
Пловдив уважава Бургас , и Бургас уважава Пловдив .
+1
 
 
много ни трябват тия пумияри от чернокурец!!!по добре беше да вземе нафтата,а не тия подлоги на лайнутските цигани!!!
+5
 
 
Това означава, че Черноморец повече няма да играят в А група ..... ..... ..... едва ли Бургас ще го оставят без отбор в елита. Наскоро Цветан Василев каза, че смята да помага на Черноморец , но няма да е собственик на клуба. Есента на миналата година Цветан Василев купи процент акции на "Петрол" като освен бензиностанциите взе 5-звезния балнео-хотел в Поморие където сега са отседнали отбора на БОТЕВ преди финала за купата, също и хотел "България" в центъра на Бургас, също така клуба Черноморец с базата в квартал "Лазур" и базата на стария традиционен стадион на Черноморец в квартал "Акациите".
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: