ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Имат ли пожарникарите вина за изпепелените табла?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:50 / 16.05.2014Коментари (76)12374
© Plovdiv24.bg
От видеото, което още снощи Plovdiv24.bg ви предостави, от подпалването на рекламните LED пана на стадион "Лазур" се вижда ясно, че не цялата вина е на феновете на "жълто-черните".

На видеото ясно се вижда, че факлите са хвърлени във вътрешността на терена, а пожарникарите вместо да ги изгасят в кофи, каквато е практиката, ги хвърлят зад страничната линия, където пък бяха хартиените ленти, които в последствие се възпламениха и опожариха таблата.


Имат ли вина пожарникарите за смощния инцидент, оставаме на всеки да прецени сам.
Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
САМО ЯК БОЙ И е*ан ЩЕ ОПРАВИ ТАЯ СГАН!!!
+15
 
 
Пожарникарите действаха непрофесионално. На едно видео се вижда, че част от запалените екрани са възпламенени от факла, хвърлена обратно от пожарникар. Но нашите вандали драснаха клечката, те замерваха пожарникарите със седалки, те нахлуха на терена и разбиха оградата. Те не са селяни, те са лумпени. Това делене на "селско" и "градско" също е вид провинциална комплексарщина. "Докторите на науките" от Лаута не направиха ли същото на техния стадион?! Столичните отворковци не порутиха ли сградата на БФС и не разбиха ли оградата на стадион "Хр. Ботев". Тези действия граничат с психиатрични и социални проблеми на личността, те нямат общо с фенството. Има един хубав руски филм за тамошните футболни биячи. Гледайте го. Тези идиоти не се интересуват от футбол, за тях важно само да се напият, да се съберат в глутница и да ломят, и да се бият, за да се чувстват важни и значими.
0
 
 
Добре винаги е хубаво като почнем да говорим смислено.Но нещата трябва да се гледат към днешна дата.Днес хората са с равни права даже и тези от махалата, както ги наричаш.Всеки може да предизвика всеки, разбира се незаконно е, както е било и преди време, това са приликите от тогава и сега.Мнението е за ... той си знае кой е .
на 16.05.2014 г.
+7
 
 
Толкова хора биха път да подкрепят отбора и заради 100 човека се осраха всички!Думата за представянето на Ботев е една-излагация!!!
+4
 
 
Такива ретро ефекти да се показваме колко сме велики изглеждат адски демоде.Нашите фенове също ги използват тези методи,а това в даден момент от мача да започваш с някаква заря или фойерверки,да насочваш вниманието си към теб вече не е интересно.Футболът се играе на терена,когато отбора играе сърцато се подкрепя,а не като тези отбора им губи,те правят заря,защото трябва да ги видят всички колко са велики,но не са,а са смешни.Същото се отнася за всички агитки,смешно е и е крайно време да излезем от ретрото в което са попаднали и агитките и футбола ни.То дори думата агитка вече е ретро.В Европа никъде няма такава дивотия.А тук едно,че си я правят,друго че очакват похвала.
+4
 
 
ПАК ВИ ПИША:,ЛСД РЕКЛАМНО ТАБЛО С ЦЕНА 1 МЛН.ЛВ.МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ НЕ Е ЗАСТРАХОВАНО!!!!!
+4
 
 
НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАВА ОТ ТУК НАТАТЪК,АМА НА ВАСИЛЕВ МУ Е ПИСНАЛО НА К.РА ОТ НАС!!!!!ВЕЧЕ ВИЕ СИ ПРАВЕТЕ ЗАКЛЮЧЕНИЯ!!!!!И КЪДЕ СА ЧИКИДЖИИТЕ КОИТО НАПРАВИХА ТОВА,КЪДЕ?????
+19
 
 
Картинката е същата като при нас преди двегодини.Вие реално имахте един удар а ние спряхме да играем през второто полувреме.Жалко ,че Пловдив няма купа.Огъня не ви е виновен а играчите и треньора.
+1
 
 
ЗА КУПАТА!!! ЕДНАТА Е В РАЗГРАД,СПЕчЕЛЕНА С ДОБРА ИГРА!!!А ДРУГАТА Е В КюСТЕНДИЛ,КЪДЕТО И Е МЯСТОТО!!!! ЕТО ТАМ СА КУПИТЕ!
на 16.05.2014 г.
+11
 
 
Виновни са първо и единствено вкаралите факли и димки в стадиона защото имаше изрична уговорка да няма никаква пиротехника. Сега щетите да се заплатят от тях.Винаги ще повтарям хореография с димки и бомби не се прави.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: