ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василев свиква ръководството заради ексцесиите в Бургас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:22 / 16.05.2014Коментари (50)9594
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев ще привика на разговор в близките дни оперативното ръководство на клуба, като тази негова реакция е била провокирана от снощните инциденти по време на финала за Купата на България в Бургас.

Банкерът си тръгна още преди края на мача, а на излизане от стадион Лазур се обърнал към президента на клуба Иван Джиджев с думите: "Ще имаме среща скоро", след което напуснал ложата на бургаското съоръжение, предава БТА.

Още снощи стана ясно, че Василев бил много разочарован от поведението на публиката. Все още не е ясно дали богаташът е решил да наложи някакви ограничения в клуба или пък щетите, които нанесоха феновете, ще се отразят в други направления в клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 17.05.2014 г.
+5
 
 
Прав си хаджи, ама я виж как си обича Мърли? И още го държи! За какво говорим тогава, какво въобще става в тоя клуб? Кой е виновен за тоя нискокачествен футбол, за това класиране, за това отпадане на финал? Така ли ще я продължаваме? С Мъри? И колко ще помогне Херо за това? Нещо, много въпроси станаха, а отговор пак няма.
+10
 
 
Не може собственикът да смъмри ръководството за вандалщината на феновете. Май бат Цецо ще им дърпа ушите за слабата игра. Според мен е крайно време да му кипне от това да хвърля пари на вятъра, което породи вандалщината
+6
 
 
Сега ще видим дали фракциите са галеници на благодетеля и дали освен политически дивиденти се търси наистина изграждането на европейски клуб, който да е бизнес, а не гаранция за участие или неучастие в протести и политически акции. Нулева толерантност към всякакви групировки, никаква финансова подкрепа от клуба и изискване за идентифициране на олигофрените от вчера. След като полицията не иска да го прави, собственикът има право да го изиска вместо да плаща за простотиите на първобитни утайки. Без търсенето на лична отговорност и ефективен фейс-контрол нищо няма да има смисъл, а новият стадион може спокойно да е за 300 души. Никой уважаващ себе си човек, обичащ Ботев, и изработил поне 10 лева в живота си, няма да иска да бъде унижаван да гледа подобни изпълнения на свой гръб отново. Днес сме подигравани и обиждани от цялата страна заради една шепа страхливци, скрили се зад жени, деца, димни завеси и футболисти.
+3
 
 
Въздържах се от коментар,но не мога да не изкажа разочарованието си. Исках да напусна стадиона още в 60та минута но жена ми ме спря. Такава простотия има само на балканите.Как може такива тъпанари да се наричат фенове ?!?. До преди 2 седмици се изписваха какви ли не коментари по повод "потниците" на Лаута. На тези неграмотници ако четат форумите въобще ще им напомня преди няколко седмици на Анфиилд когато Ливерпул падаха в 90-та минута целия стадион пееше "You never walk alone". Абсолютна забрана на всякаква пиротехника. За другата хореография едно голямо БРАВО, красота.
+8
 
 
Цветан Василев е умен човек и вероятно си дава сметка, че във всяко стадо си има мърши. Когато събереш над 10 хиляди души, не можеш да очакваш на 100% предвидимост на реакциите им. Особено на футболен мач. Славата и народната любов си имат цена. Те понякога имат и тъмна страна. Няма голям отбор в света, в който агитката да не е правила простотии. Все пак тази игра с това е велика - че събира всякакви хора, от плебса до патрициите, всички са подвластни на магията й. Не си струва заради стотина фена да се заквлеймява любовта на десетки хиляди любители на Ботев Пд. Все пак в БГ няма друг отбор с толкова вярна и многобройна публика. Факт. Вандалщините се решават с адекватни предпазни мерки. Да чакаш вълкът да стане агне, не е работа. Келешите са си келеши. Нека и те се кефят на любимия тим, но да не им даваме да си вършат магариите! Лудогорец си имат страхотен отбор, база и т.н. , НО нямат публика! Беше жалка история да гледам сектора им в Бургас.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 16.05.2014 г.
+8
 
 
Да, шефа сигурно е бил е бесен, но надявам се - не на феновете, а на правилния футбол, предложен му от неговия любимец Мърли Каунски! Г-н Василев, аз знам, че живота без пари нищо не става, но знам също, че и само с пари също не става! Иска се и ум и зрялост, професионализъм и душа. А тези неща липсват у Станимир Колев Стоилов. Страстите се развихриха след гола, поне 50% от тях се дължат на недоволството от случващото се на терена и очертаващата се загуба. Покрай мен започна масово да се псува Мърльо, закани, подвиквания за смяни на Мариян, Куртиян.. Червеният картон на Вандер не бе случаен. Той влезе много изнервен в игра, видимо недоволен от статута си на загряващ. Подкрепяхме го, докато заграваше зад вратата, но и той знае, че не е играч за 10 мин., а за цял мач. Пиша тези неща, защото се сещам за приказката, че всяка крушка си има и опашка. Та, така и вчера в Бургас. Но, не слушате бе, не се вслушвате в нас, че смяната на Стоилов ще е като отприщване на енергията на тия момчета, които пак повтарям - могат много повече! Но с тая скована тактика треньорът не им дава възможност да се разгърнат. Колко пъти излизаме за това прословуто 0:0. Прибран състав и изритване на топката напред и каквото стане. Да стане, ама не става. То, ако ставаше - цял свят щеше така да играе. Та, така или иначе Мърльо няма да изкара много, но отново ще изгубим време, в което отборът с друг треньор ще има много по-привлекателно лице и игра. Даже и Херо вече не ни е необходим - тия двамата вече са свършили с големия футбол. Чужденец от класа с екип ще преобрази отбора. Ноооо, докато ви уврат главите - мъките на нас феновете ще са безкрайни. Нищо по-добро няма да се случи, ако Мърльо остане. Така и така ще се събирате - вземайте решение и режете дълбоко. Пък ако нещете - някой ден, като го няма вече Въгларовския курифей-треньор ще ви изпратя ей тоя коментар.. Обещавам!
-4
 
 
Ахиле турска подлого къде е купата не бягай от темата знам че боли .....
+2
 
 
:) Не видях разликата между нас и циганите от локомотив, даже по-лошо. Цял сезон се мъчим да покажем едно толерантно лице на феновете да покажем ,че ние сме лицето на Пловдив , да създадем празник. Този гаф, защото съм сигурен ,че никой не е искал да запали тъпите пана , ни връща на изходна позиция. И дано някой се сети и се извини на г-н Василев от името на всички ни , защото мисля,че този човек не заслужаваше да вижда такава СЕЛЯНИЯ скъпи съграждани , след всичко което прави за отбора. Ако искаме да сме най-добрия отбор, ако е бием в гърдите ,че сме истинските пловдивчани то трябва да се държим ,като такива и това най-вече си личи ,като падаме. Губят и най-големите отбори в света , горчиво е , тъжно е , но по това си личат великите, държат си висока вдигнати главите. Вчера аз и агитката на БОТЕВ ПЛОВДИВ се принизи до ония дето се таркаляше по терена ,като прасе в кочина ! Не искам повече такива хора в агитката на Ботев ! Или ще бъдем публиката ,която един голям ,силен , достоен и вековен отбор заслужава или по-добре без този отбор и без нас !
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: