ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От "Лаута" отказаха да коментират бъдещето на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:34 / 19.05.2014Коментари (72)12136
© Plovdiv24.bg
От "Лаута" отказаха да коментират какво е бъдещето на Локомотив.

Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с финансовия директор на "смърфовете" Деян Станев, който заяви, че не е в Пловдив и не може да коментира нищо по случая.

Свързахме се и със спортния директор на клуба Методи Стойнев, който отказа да говори.

Припомняме, че по-рано днес Локомотив остана без треньор след като Александър Станков подаде оставка. Очаквано специалистът изпълни ангажиментите си до края на шампионата, но кариерата му на "Лаута" приключи. Какво заяви след напускането си специалистът може да прочетете тук.

Благодетелят на Локо Константин Динев не се появи днес на стадион "Локомотив". Босът беше очакван не само от треньора, а и от футболистите, които напразно очакваха да научат бъдещето на отбора.

Към този момент бъдещето на Локомотив остава неясно, като се знае още, че освен Мартин Камбуров, още няколко от основните играчи напускат.

Още по темата: общо новини по темата: 1
27.05.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
много "достойно" и "разумно" г-н ЛПФЦ 1926! и най-вече Удобно. Какво ни интересува корупцията ... вие сте борци за правда, ама на местна почва... Викаш да изгоним Коко, да направим сдружение и после да продадем акциите на някой балък дето бил жаден за слава и за да му се вика името от 200 човека е готов да плаща 3 милиона на година. е*аси, Барека толкова ли плаща?! А няма ли да му излезе по-евтино да си плати едно митингче на което да му викат името колкото си иска... Нещо "логиката" издиша... И възниква един въпрос - кой се надява да прибере парите от евентуалната продажба??!! Въпреки, че такава продажба ще има "успеха" на акциите на ЦСКА - все пак да доуточним подробностите...или викаш после ще мислим за тях. Защо ли ми напомняш много на един човек, който пропагандира тази теза под различни никове? Или може би тезата е зададена и сега папагалите я повтарят. Няма значение - интересна схема е измислена - само дето има голяма дупка просто защото е алогична..... Мислете, мислете...
на 20.05.2014 г.
-1
 
 
Дано столипиновци да останат в "А" група , да си оправяме головата разлика и статиската с тях.
0
 
 
Сега само едно мога да ви кайа не е сега времето да сменйаме динев...вийте каква икономическа криза е налегнала света...кои малоумник ще си дава парите на вйатара...защото нашийат футбол е цафнал И варзал...така хаиде да се обединим И ще изчакаме още 2 години И тогава шута в газа...а не да ходим в в група И да чакаме 15 години за да ни вземе нйакои защото с момчетата от школата мойем само да бадем в златната среда в в група...това е истина...сами казвате че нйамаме школа....а без пари никои по класен футболист не би играл в в група...
+4
 
 
само още да кажа: "Не го гледай че сложи седалки направи изкуствен терен това не са негови пари това са от продадените мачове" - ами значи както и да ги погледнеш парите са били негови. независимо как са спечелени. Можеше просто да си ги сложи в джоба и да го духа изкуствения терен и т.н... Също така ако теб жена ти постоянно те гони от къщи, ти ще и даваш ли пари?! При така създалите се настроения, ако наистина имаше купувач то за него би било много по-изгодно да се появи наяве... Затова - айде стига с детски приказки. И пак питам - защо не се борите с ерното тото в цялата А група??? Нима Локомотив трябва да е изкупителната жертва??!!
0
 
 
значи Локомотив на "бил готов за А група".... и кога ще стане готов? И къде бяха тези бизнесмени миналата година когато Магарешки ни изостави? И нима Марешки не е един от тях, но..избяга. Защо?
+2
 
 
Господин Иван ще ти дам един пример-Когато искаш да купиш нещо трябва то да се продаде.Откъде знаеш(те),че вече няма такъв?!Знаехме ли за Жоро,Тасев,галка и к/д/ Локомотив е марка и то много голяма!Знаеш ли кое ме дразни-предишния път к/д/ се "разсърди" на един транспарант,сега не могат с танк да го мръднат-както се казва!Защо ли....???Всеки го е страх от "Б"група?!За "А" готови ли сме?Къде е трибуната,как този стадион взима лиценз за "А"група,ако не беше европейското за младежи,терен за юношите кога щеше да се направи? Това важи и за кошарата!Осветлението е със Софийските пари!Защо играем в Бургас,София и т.н.?Хайде сега ми кажи кой отбор от "А"група без другото Локо няма стадион,база и останалите екстри?!Дори и да нямат засега,имат планове!Къде сме ние в тази схема?!Да и мен ще ме боли да играем във "В" "Б" с аматьори,но повярвай ми каквото ни е управлението на клуба такова заслужава и клуба!Само феновете правят разликата,да точно тези "лумпени" и нормални фенове които са лудо влюбени в райето!Точно заради тези фенове всеки голям бизнесмен би решил да си даде парите за да чуе как му се скандира името!Помниш ли как му се скандираше името на к/д/ в началото-аз не бях от тези,но му се скандираше майна!Скандираше се името на Тасев и на Жоро,защото локомотивеца не е неблагодарник каквито ни изкарвате,локомотивеца е благодарен дори и на най-малкото!Хайде сега ми кажи колко пъти си чувал феновете на другите отбори да скандират името на президента си?!Точно за тези луди фенове,за тази обстановка-си струва всеки похарчен лев,но к/д/ вече не заслужава това!
+5
 
 
г-н Свобода,аз не харесвам Коко Динев,защото в клуба организацията не е на ниво Агрупа и никога не е била.Това управление ми напомня едно време на един президент,които даваше торби с пари от затвора.В клуба се работи на парче,без бъдещо развитие.Това всички го знаем,НО си спомням "ЛЮБОВТА" на пловдивските бизнесмени когато бяхме в Б група и не се виждаше светлина в тунела.Тогава се появи Жоро Илиев.Сега към днешно време на никого от тези,които искат да се махне Динев не им пука какво ще стане след това,те работят за това да го няма Динев,а аз съм точно против този ясно и целенасочено насочен платен гняв.В МОМЕНТА ЩЕ ТИ КАЖА САМО ЕДНО,БЕЗ ДИНЕВ ЗАБРАВИ ЗА ЛОКОМОТИВ,ТОЗИ ОТБОР ЩЕ ОТИДЕ В НИЩОТО И ТО ЗА ДЪЛГИ ГОДИНИ,на жълтите им трябваха 15год., а на нас може би няколко пъти по 15.Чуй ми думата.
+4
 
 
С пари е лесно, ние като изкарахме отбора Цветан Василев ве4е ни бе6е собственик, а вас като няма кои да ви вземе, за6то искате да вадите отбора?? Да седите по В и Б група с години ли? То е казано "Каквото сам си направи6, никои не мойе да ти го направи...", но да ви е 4естито. Подигравахте се на нас, сега е ва6 ред.
+1
 
 
Не честно,вие сте полудели майна!Иван,наркоман,иадосаниа и останалите,аз не търся плюсове на коментарите ми,нито пък пиша такива за известност!Регистрирал съм се преди 3-4г.като първоначално пишех с ник-свобода,преди това пишех с друг ник,общо взето от 2008г.редовно следя и пиша във форума,за това време изобщо не съм търсил внимание или известност!А вие се регистрирахте преди 2-3мес. може и да е било по-рано,но откакто вече се разбра,че к/д/ е пътник,вие всеки ден ни убеждавате във неговата честност и всякакви други които изобщо не отговарят на истината.За к/д/ нашите фенове и други не ми се пише вече,защото съм писал доста,влезте в профила ми и четете,а вие за мен сте платени-да,платени сте,смеят ви се дори феновете на Ботев,защо написах Ботев а не жълтурите ли ли,защото всички те се обединиха срещу Христолов и имаха само една цел-да го изгонят!Вие твърдите точно обратното?!Същото беше и в Л портала,там 2-3ма платени писаха ли писаха за Галка и след това изчезнаха!Е такива фенове Локомотив няма!Затова за мен сте платени!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: