ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев призова Коко да си тръгне с мир от "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:34 / 23.05.2014Коментари (136)16681
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев-Зума призова Коко Динев да си тръгне с мир от "Лаута" и да се оттегли от клуба.

Както е известно, ултрасите на "смърфовете" поведоха война срещу Динев още в началото на годината.

Привържениците недоволстват от управлението на Коко и непрекъснато пускат декларации срещу него, призоваващи го да си тръгне от клуба.

Във войната срещу Динев се включи вече и Бонев, който бе приближено лице на Коко, но сега възстана срещу него.

"Трети ден идвам на "Лаута" и ме посреща отчайваща пустота. Няма треньори, играчи, по нищо не личи, че това е футболен стадион", започна Бонев пред "Тема спорт".

"Обикалям по стаите и няма с кой две думи да разменя. Като след потоп е на "Лаута". Каквото и да се е случвало на Локомотив, такова отчаяние и безизходица не е било никога".

"Сега всички фенове са обединени около идеята, че трябва да се започне наново и начисто. Винаги съм твърдял, че Локомотив това са феновете".

"В този ред на мисли искам да се обърна към Коко Динев с призива да каже час по-скоро какви са намеренията му за клуба. Няма да се правя на счетоводител на г-н Динев, но е видно, че той среща огромни трудности да издържа Локомотив".

"Доказателство за това е, че всички играчи разтрогнаха договорите си след края на сезона и в момента на практика нямаме отбор".

"На г-н Динев също така е ясно, че предвид сложните отношения с публиката на Локомотив, клубът няма как повече да съществува по начина, по който беше през последните 6 месеца".

"Аз не се съмнявам, че той има сантимент към клуба и няма да го обрече на дълга агония. Г-н Динев е умен човек и знае, че никой не е печелил война с феновете и е най-добре да се разделим цивилизовано".

"Лично аз се разграничавам от обидите по адрес на Коко Динев, защото знам, че той спаси Локомотив в трудни моменти и вложи немалко пари в базата, което не е правил нито един президент в по-новата история".

"На раздяла ще му благодаря и ще му пожелая най-хубави неща на него и семейството му", завърши Зума.
Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Поздрави за треньорите и ръководството на Ботев Пловдив , по случай 100 годишнината на синия им клуб . Да сте живи и здрави и все такива успехи!
+4
 
 
Аз познавам и съм приятел с много ботевисти,с които заедно гледаме мачове и след тяд тях заедно си пием бирата! За съжаление тука има талибани и от Ботев, и от Локо, - тези ,които прекъснаха мачове, Аз не искам да се идентифицирам с тях! За мен футболът е над всичко, никога в живота си не мога да допусна да прекъсвам футболен мач!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-1
 
 
Вчера имах питане за Жоро Илиев и КД. Един "бултряс" ми отвори очите. ба*ти историка! Накрая стана и географ - намести Пловдив и Атина на един паралел (42). Затова не съм изненадан от днешния трус. Карай по-кротко пич, големи бели правиш
+2
 
 
Рано или късно всеки си получава заслуженото.Десет години злорадствахте и благославяхте селския,сега съдбата ви го върна,и то стократно.Заслужихте си го.......
+1
 
 
Акул не давам,само савети давам и успехи пойелавам.Ти сигорен ли си че си от Локото?А вие в момента сте като риба в празен акварюм.Някои трябва да сипе вода в акварюма,но ако всички мислят като теб рибата ще умре.И все пак успех.
-5
 
 
Да взимаш акъл о т бултр$$$ е все едно да вярваш, че риба в празен аквариум ще оцелее!Бонев е прав, коко ВЪН!
-5
 
 
Аз ви пиша истината,пойелавам ви успех,а вие ми слагате минуси.Без думи.
-5
 
 
А Бонев няма ли кои да го призове да си тругне от лаута и повече да не ступва там.Тои е по голям мошенник и от коко динев(нали тои го вурна пак при вас,та да мойе да си правят далаверите,боли ги оная работа за локо и за феновете)махаите ги и двамата и си започнете на чисто ако трябва от В група,а спонсори все ще се намерят и след 2-3 години ще се вурнете в А група с гордо вдигнати глави без боневци и коковци.Сериозно ви казвам че това което пиша е без никаква ироня.Пойелавам ви успех и не се предаваите,ние сущо минахме по този пут и не се предадохме.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: