ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Стикери "Помощ от ЕС, добър апетит" се появиха по контейнерите за смет в Пловдив
Автор: Мария Морунова 08:55 / 24.05.2014Коментари (22)5363
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg сигнализира, че по контейнери за отпадъци в града са разлепени стикери с надпис "Помощ от ЕС, добър апетит".

"Изпращам ви снимка на един от няколкото контейнера, които видях в нашия град. Надписът ме шокира и в първия момент реших, че това е някаква грубиянска шега", пише читателят ни.

Репортер на сайта отнесе въпроса до ОП "Чистота". Оттам обясниха, че служители на общинското предприятие също са видели въпросните стикери, разлепени върху контейнери в Пловдив. Своевременно са ги премахнали. Една от задачите на работниците от предприятието е при необходимост да почистват от всякакви материали, разлепени по съдовете за смет, уличните стълбове, автобусните спирки и други нерегламентирани места.

Източникът на стикерите така и не е ясен, но оказва се такива стикери има разлепени и в други градове като Пазарджик.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Като сме там почти 10 г.,та сме цъфнали и вързали ли? В някои страни,дори вече се събират подписки за референдуми за излизане от това туморно образувание. Естествено,ние както винаги се прави на по-католици от папата! Време е и ние да направим такъв референдум,както и за излизане от НАТО!!!!
0
 
 
На българите не им харесва Е. С. Те си искат да бъдат клошари.
+3
 
 
Евтин и отчаян предизборен напън на т.н. 'партия' Клоака. Предчуствието за жалкия им край ги е налегнало здраво и са решили с последния си дъх да се напънат да пръднат че да ни е гадно за последно преди да ги пратим в политическото гробище.
-2
 
 
всички бягат в европейския съюз и америка :) никой в русията :) ес строи и дава работа на българите а расията е като воденичен камък окачен на изстрадалия български народ :)
на 24.05.2014 г.
+1
 
 
Много се палите и то от някакви си лепенки! Прав е колегата от доло с поговорката за "Господ дава,но в кошара не вкарва". Факт ли е че от кофите вече се хранят и българи а не само манговци? Факт е! Факт ли е че за това не са виновни нито болшевиките,нито империалистите а ние,понеже сме мързеливи,необразовани и завистливи? Факт е! Факт ли е че си харчим парите в казината,лотариите,импулсните телефони и теглене на кредити,които са за спа центъра и нови цици а не за развитие на бизнес? Факт е! Служителите на чистота нека не махат цялата лепенка а да оставят частта с надписа приятен апетит,защото той има място по контейнерите за смет в България!
на 24.05.2014 г.
-4
 
 
Не е много уместно.Господ дава, но в кошара не вкарва- гласи една стара поговорка.Търпим нагли и крадливи политици,които мислят повече за себе си, партийните си дела и как по-дълго да държат кокала.Една голяма част от тях са с висящи дела ,но няма кой да ги осъди.Търпим бизнесмени, на които не им пука за държавните и хорски работи,хора които гледат само да увеличат луксозният си автомобилен парк и имотите в чужбина. Търпим себе си и себеподобните си,гледаме да скрием и ние нещо от държавата,крием си главите като щрауси в пясъка и все чакаме някой друг да ни помогне и реши живота ни.Да сме благодарни на европейците че ни помагат и търпят,но и това до време.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+3
 
 
Едно не мога да разбера- Защо след като е толкова лошо този ЕС всички емигрират там, а не в бившите и настоящи комунистически държави! Защо? Кое нещо ни кара да искаме да живеем като германците и швейцарците, а като дойде време да избираме, да се държим като комунистически мишоци?
на 24.05.2014 г.
0
 
 
Яко умствено изостанали хора има! Заминавайте за сибир като не ви харесва ЕС!
+2
 
 
Евала на този, който ги е залепил, защото това си е чистата истина!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: