ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хамза е най-скъпоплатеният футболист в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:42 / 24.05.2014Коментари (34)9632
© Plovdiv24.bg
Най-скъпоплатеният футболист в "А" група се подвизава в Ботев. Това е тунизиийският нападател Юнес Хамза. Sportal.bg твърди, че звездата на "канарчетата" прибира по 30 хиляди евро на месец. Таранът бе привлечен от румънския Петролул (Плоещ), където също е получавал огромно възнаграждение - 25 хиляди евро месечно. За да се стигне до трансфер голмайсторът е поискал 5 хиляди повече, като ръководството е удовлетворило неговото желание. 

Хамза стартира пролетния дял от шампионата по впечатляващ начин, отбелязвайки два гола във вратата на Лудогорец. В последствие обаче ефективността на тарана спадна и до края на сезона тунизиецът така и не успя да оправдае големите очаквания. Овациите обра един от останалите зимни трансфери от Румъния - конгоанецът Феребори Доре. В крайна сметка, откакто дойде през зимата Хамза изигра 13 мача в "А" група, в които отбеляза 5 гола.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Юнес Хамза днес (28-Май) официално дебютира за Тунис при победата над готвещия се за Световно 2014 отбор на Южна Корея с 0:1. Той замени в 85 минута голмайстора Дауади, който беше отбелязал в 45 минута. Интересното е, че въпреки приятелската среща селекционерът на Тунис - Руди Крол направи само 3 смени в своя състав. Хамза се надява на повече игра в следващата контрола с Белгия на 7-Юни.
-4
 
 
Браво за купата и медалите които спечелихте благодарение на него.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 25.05.2014 г.
+7
 
 
Утре на "базата" ще е много интересно! Ще имаме топ новина!
-2
 
 
според нивото което показва ако наистина му се дават тези пари е нереално ако наистина му се дават защото единственото майсторско изпълние беше задната ножица срещу лудокравец головете му не са впечатлили с нещо
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+8
 
 
щом шефа си позволява да плаща такива пари за играч от средно ниво това означава само едно в скоро време тая заплата ще е най малката.боли ма фара колко взема юнес или който и да е друг.няма слаби футболисти когато има добри мениджъри.стига сте гледали в канчето на другия а се постарайте и вие да ги вземете тези пари.ако не можете тогава плюйте яко.
+4
 
 
Вярно е, че сумата, която отделя Цветан Василев за клуба, може да се изразходва по различини начини. Сигурен съм обаче, че няма да се намерят двама наши фена, които биха я изразходвали по един и същи начин. Всеки има собствена гледна точка за приоритети, темпове на развитие, манталитет. Бизнес планът на ЦВ по отношение на Ботев е такъв, към настоящия момент. Това, че даден фен би имал различен бизнес план, ако разполагаше със същите средства, не означава, че собственикът ни би трябвало да го счита за наивен!
-2
 
 
Слагате минуси на всеки, който е разкрил този трубадур. Защо се самозаблуждавате? Иска ви се да е големина, но.....
zashto plashtame zdravni osigurovki kato ne ni obrashtat nikakvo vnimanie vav bolnicite i predi malko se naloji da otida na chastna klinika da platq 150 leva i da me obslujat kachestveno kakto e redno i vav darjavnite bolnici dnes rabrah zashto ponqkoga h
на 25.05.2014 г.
+3
 
 
ами да така ще е и така ще бъде обяснете ми тоя Будеску с какво е по добър от Тошко Неделев че ще плащаме пак колосални суми и за негоа нашия да гние в 4-та дивизия на Германия да някои ще кажат по добре там отколкото в България но той не може да се обиграе за големите отбори там защото едно е да играеш със Колежи друго е после ако го пуснат което силно се съмнявам срещу Байерн,Дортмунд,Волфсбург и т.н. а тоя Будеску знае ли какво е Ботев в България или после и той ще каже липсват ми феновете от Румъния защото за мен единствения който играе и се раздава като футболист на терена е Доре а в него се съмняваха всички преди това
-4
 
 
Има кой да плаща и ще ги получава.Той и мъдю е най платения треньор в А група.На тоя цървул под мен ще кажа само едно да не се върне всичко по старомо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Колев се завърна в Ботев, но няма право да играе до края на сезона
Среднощен екшън на стадион "Христо Ботев"! Спряха незаконни строителни дейности, разказ от първо лице за сцените
Ботев обяви раздяла с легендарен футболист! Изкара по-малко от девет месеца при "канарчетата"
Ботев и още четири клуба поискаха голяма промяна, но тя не се прие! Нов формат влиза в Първа лига
Окончателно: Ето къде ще се играе финалът за Купата на България
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: