ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
На Лаута чакат нефтена компания за нов собственик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:54 / 29.05.2014Коментари (56)10007
© Plovdiv24.bg
Легендата Христо Бонев обяви, че до 15 дни Локо може да има нов собственик. На "Лаута" усилено се говори, че това ще е българският клон на една от най-големите и мощни компании в света за добив на петрол и газ - "Роснефт". Фирмата имала желание да закупи бензиностанциите на "Петрол" АД.

Тръгнаха твърдения и за интерес към клуба от бизнесмена Славчо Христов. "Този Славчо Христов в кой отбор играе? За пръв път чувам това име!", декларира в типичния си стил Зума. И отрече да преговаря с милионера, който живее в Швейцария.

С немотията на "Лаута" е бил занимаван и Бойко Борисов в петък в Пловдив при закриването на предизборната кампания на ГЕРБ. Той се ангажирал с намирането на бос за Локо.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 6
06.10.2015
20.02.2015
26.01.2015
09.12.2014
30.05.2014
30.05.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дай боже но на мен не ми се вярва .Въпреки всички гнусни обиди към Зума той се опитва да направи нещо за този отбор който не напусна никога.Зума остави го вече не виждаш ли ,че ние се разделихме и разпаднахме.Сбед 90 г. се самоунищожихме.
-2
 
 
Наркоман споко ! Явно СВИНЯТА те отсвири и вече няма стотинки за тебе . Но няма да се притесняваш ! Ще те вземем да ..... свириш на някоя бензиностанция . Е не е като на околовръстното , но ти си много способна и ще се оправиш ! Поздрави бакшиша !!!
+10
 
 
дано стане... само дето след Газпpом.... не знам... Защо тогава са се молили на Бойко Борисов??!! Звучи ми като на нов Магарешки.....
на 29.05.2014 г.
0
 
 
Брей след Газпром,сега и Роснефт! Скоро ще ви викаме малките мазути. Наистина ще се радвам някой да се намери и да помогне този отбор да стартира първенството.
-3
 
 
Локомотив няма да умре! Дори и да не са тези собственици, други ще дойдат!
-1
 
 
в 1 от старите серии на смарфовете сардитко го бе6е иад на вси4ко,викат го да играиат,а тои-мразиа да играиа!викат го да рисуват,а тои-мразиа да рисувам!викат го за разходка,а тои-мразиа разходкита!накраиа смарфиета го пита-какво о6те мрази6? тои се замисли и каза-МРАЗИА ДА МРАЗИА!
на 29.05.2014 г.
0
 
 
и да не са тези, ще са други. Винаги се е намирало и винаги ще се намират хора за Локомотив. Недупостимо е обаче подкрепянето от шепа хора към ДОКАЗАН лъжец и измамник като Динев, което ще си остане проблем за нас.
+2
 
 
Клоуни.Не случайно пътуващите циркове строяха куполи на маястото на бензиностанция лаута.Франкчайсовата сръбска Газпром има нов наследник,Роснефт.Човека с наколенките докарва нов собственик срещу 5000 на месец за едно интервю месечно,а нежни душички пак изтъркват премиерско килимче.Локомотивци,оставете политиците да си прибавят нови сметки и не обвързвайте отбора си с политиката.Гербарастите ще станат като царистите защото са пирамидална структура ,но любимият ви отбор ще остане.Потници,ах какви женички сте.Платени кучки.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: