ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
При първа издънка Цветан Василев маха Мъри Стоилов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:31 / 29.05.2014Коментари (23)6423
© Plovdiv24.bg
Тежката дума за селекцията ще има Херо, а не Мъри
Бъдещето на Станимир Стоилов като треньор на Ботев Пд е заложено на карта, твърди "7 дни спорт". По наша информация въпросът за оставането на Мъри начело на канарчетата е бил поставен на срещата между собственика на клуба Цветан Василев и представители на привържениците. 

Сбирката се състоя в понеделник късно следобед. На срещата феновете са разисквали надълго и нашироко темата за хасковския специалист. Привържениците са изразили позицията си спрямо Стоилов, като не е тайна, че голяма част от бултрасите са настроени изключително негативно към настоящия наставник на любимия им отбор. Представителите на агитката са изтъкнали пред банкера къде според тях са грешките в работата на специалиста. 

Според запознати Цветан Василев е гарантирал пред феновете, че на Станимир Стоилов ще бъде поставен сериозен ултиматум. Изтече информация, че банкерът е взел решение да освободи Мъри при първа издънка в предстоящата кампания в Лига Европа и първенството. Не е тайна, че през новия сезон финансовият благодетел на канарчетата иска да отборът на стане шампиона на България и да се представи достойно в Европа. Въпреки огромния за родните стандарти бюджет и осигурени перфектни условия за работа Стоилов успя да заведе отбора до финал за Купата на България, загубен от Лудогорец, а в първенството пловдивчани се докопаха до най-скъпото 4-о място в историята. 

Феновете са изключително бесни и заради липсата на нападателен облик в играта на отбора за периода, през който начело е Мъри. Дори вчера следобед се заговори, че Василев е привикал при себе си хасковския специалист на спешен разговор, след който няма яснота какво точно може да случи. Не успяхме да получим официално потвърждение за среща между двамата вчера следобед, планувана за 16 часа според информациите. 

Иначе "7 дни спорт" се добра и до друга интересна информация, засягаща лятната селекция на тима. Тежката дума за привличането на нови играчи ще има новият спортен директор Димитър Димитров-Херо , а Станимир Стоилов ще трябва да се задоволи със второстепенна роля в това отношение. Знае се, че бургазлията е ментор на хасковлията в треньорската професия, а явно на шефовете на Ботев Пд не им е убягнал моментът, че през досегашната си кариера Мъри често се допитвал до Херо за дадени футболисти, които е искал да привлече. 

Засега Стоилов дава списък с набелязаните играчи за селекция, повечето от които са от чужбина, а Херо ги гледа на живо, за да прецени дали да стартират преговори за тяхното привличане. Наскоро при визитите на Димитров в Румъния Стоилов му е препоръчал да следи за изявите на защитника на Динамо Букурещ Драгош Григоре. Бургазлията обаче е останал тотално разочарован и от качествата на бранителя.
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 29.05.2014 г.
+1
 
 
Аз незнам защо трябва да се назначават разни треньори,които още предварително се знае че няма да паснат на Ботев и после да се чудим защо така и как да ги гоним и защо отидоха 2 години на вятъра. Отбора при Бакалов мажеше във В група,сменихме го.При Видолов мажеше във В група и го сменихме (не искам да слушам за лицензи понеже от В до А група има време да се изкарат кетапи за треньор на Реал Мадрид. Дойде Хубчев интелигентен човек отбора направи 5 хикса и го изгонихме. Взехме преводача от румънски и едва не останахме в Б група. Дойде Коцето и пак яко мазане и пак шута. Дойде Ферарио Спасов,човек интелигентен и с опит и при мъже и при юноши и 4то място с играчи без трансферна сума и шута още на полусезона! И сега какво? 2 години с мъри 5 милиона за звезди пак четвърти,нито един юноша и само нерви. Ако искат следващия да е Боримиров или Кокала...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+5
 
 
Мърлата е постоянно е в издънка ,от говедо тренер не става за него яслата е 40000 бона на месец ,плюс всички екстри на Империала ,базата ,командировки в чужбина ,комисионни от мениджъри и шеф на всички отбори на Ботев .С камъни да го гоним няма да се махне наглото синьо говедо.
+8
 
 
Първа?!?!?! Ама то ще е поредна издънка на тва говедо!
-5
 
 
Още от зимата писах да го сменят! И кво като си писал?Продължавай да пишеш.В къщи и на работата всичко ти е шест сигурно и тук и евентуално на стадиона избиваш комплекси.Кой са тези някой които се чудят и го държат?Да не би да се казва Цветан Василев този някой дето ти бърка плановете,а?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.05.2014 г.
+9
 
 
Каква първа издънка, бе? Тоя е издънен от всякъде! Вън говедото веднага от БОТЕВ!!! Още от зимата писах да го сменят! Загубихме ценно време, много ресурс, много напразни усилия, много нерви, загубихме и добри футболисти. Сегааа - пак някой се чудят и го държат! Още? Кога? Защо?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 29.05.2014 г.
+6
 
 
Не знам какво още се чака! Сега е момента да събира багажа. Тоя селски нааай-после разбра, че няма да му минат номерата на "правилния" футбол в Ботев.
+7
 
 
Първата издънка е ако махне Иван Цветков! Нека това му бъде първата издънка, за да няма съмнения за Лига Европа, че ни е провалил!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+8
 
 
ТОВА Е ДОБРЕ!МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ЧАКА ОЩЕ МНОГО!"ДИНЯТА" Е КОРИФЕЙ В ИЗДЪНКИТЕ!ЗАЩО ТОЯ "УМНИК" Е ТОЛКОВА САМОВЛЮБЕН И САМОДОВОЛЕН...ЗАЩО ПОНЕ ВЕДНЪЖ НЕ ИЗЛЕЗЕ КАТО МЪЖ И ДА КАЖЕ, ЧЕ ИМА ВИНА ЗА НЕДОБРОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА "БОТЕВ"???ЗАЩО ДОРИ НЕ ПОЖЕЛА ДА ОБЪРНЕ ЛИЦЕ КЪМ НАС ФЕНОВЕТЕ...???ЗНАЕТЕ КАКВО Е КАЗАЛ АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: