ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенове и ветерани на Локомотив честват 10 години от титлата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:58 / 29.05.2014Коментари (21)6087
©
Десет години след спечелването на първата и единствена шампионска титла във витрината на пловдивския Локомотив, феновете на отбора единствени ще честват юбилея, съобщава Lportala.net.

Въпреки неяснотата пред клуба, тази неделя запалянковците ще отбележат годишнината си, на която съпричастни ще бъдат и най-малките. В неделя е и денят на детето, а поводът за това събиране ще е и в тяхна чест - защото тяхното бъдеще с Локомотив е светло и ясно.

В 11.00 ч. ще се проведе и приятелски мач между фенове и ветерани на клуба, след което действията ще се насочат към детските площадки, студената бира и други подготвени изненади.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В неделя ще празнуваме ,а вие спокойно може да гледате -позволявам....жълтъци.
-3
 
 
Кво става. Нефта дойде ли? Хахахахахаххахахаххаа.
+3
 
 
Зулума ще прегърне, ще прегърне кууууура ми...... а ние ще запеем песента..... нааааарко гробище шаляляля, о нарко гробище шааааляляля
+1
 
 
Предният коментар е абсолютно зверски точен - комунистечското АФД унищожава футбола в Пловдив! Само Локомотив остава НЕподатлив на червен секс. За жалост СИЛНИЯТ отбор на Спартак и перспективната Марица са употребени за пропагандни цели. бкп са искали във всеки град да има по един отбор, ама и те не знаят защо точно?!
-5
 
 
Първа титла и защо толкова късно ще обясня ня папагалите.Защото ние нямахме Кочо Гяуров ,нямахме ДР Вълчева, Мямахме БНА и генерали.Имахме само страхотни играчи които не изневериха на Локо пд но това което постигнаха тогава бе равно на поне две титли.Пловдив имаше един отбор унищожил други три и наречен Афд Тракия който и така не изпълни задачите на БКП и не спечели титла.За Локо пд тогава нямаше никакъв шанс при тези милиционерски и щапкарски клубове като Цеца и Ботев.Често на Локо пд ,че все пак зарадва тези 50 000 на центъра.
+4
 
 
всички са хора и имат право да обичат футбола и отбора си или само вие сте богоизбрани и имате право на това
+1
 
 
Нагли, бултра$$$и, ами от 50 000 души, празнуващи титлата е възможно да е имало към 10 мангала, сметнете го това процентно колко прави. И кажете защо на вашите мачове процента е 100-но по-голям???
0
 
 
НЕ СЛУШАЙТЕ ПО НИКАКВИ САЙТОВЕ МНЕНИЕТО НА ЗУМА НИТО НА УЗУНОВ, ЩЕ ИМА НОВ СПОНСОР, НО ТОЙ НЯМА ДА ИМА НИЩО ОБЩО НИТО С "ПОЧЕНТИЯ" ПРЕЗИДЕНТ И "АДМИНИСТРАТИВНИЯ" ДИРЕКТОР! ЩЕ ИМА ИЗЦЯЛО НОВ ЕКИП ЗА РЪКОВОДСТВО, СЪЩО НЯМА ДА ИМА И НЕЖНИ И, ФЕНКЛУБОВЕ И МАГАЗИНИ И КЕБАПЧИЙНИЦИ! ЩЕ ИМА СЪВСЕМ НОВА ВЛАСТ В ЛОКОМОТИВ Пловдив СЪС СЪВСЕМ НОВИ ХОРА! ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ РЕШЕНО И ИЗЧИСТЕНО И ОЧАКВАМЕ ПЪЛНА ПОДКРЕПА ОТ ФЕНОВЕТЕ! ПОДЧЕРТАВАМ - НЯМА ДА ИМА ФЕН КЛУБОВЕ И ТЕХНИ ПРЕДСЕДАТЕЛИ, МОЛЯ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ДА ГИ НЕУТРАЛИЗИРАТ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ ОКОЛО 10 МИЛИОНА ЛЕВА НЯМА ДА ВЛЕЗАТ В КАСАТА НА ЛОКОМОТИВ Пловдив! НИКОЙ НЕ ИСКА БОКЛУЦИ ДА МУ ПРОВАЛЯТ МАЧОВЕТЕ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: