ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Мъри и Херо напуснаха Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:12 / 04.06.2014Коментари (346)31043
© Plovdiv24.bg
На проведена работна среща между ръководството на ПФК "Ботев" Пловдив със Станимир Стоилов и Димитър Димитров, треньорът на тима и спортно-техническият директор изявиха желание да прекратят трудовите си ангажименти към "жълто-черния" клуб, съобщава официалния сайт на "жълто-челните".

Ръководството на ПФК "Ботев" уважи тяхното решение и считано от 4 юли договорите на двамата са прекратени и те вече не са част от клуба.

Plovdiv24.bg потърси за коментар и двамата специалиста, за да разкрият какви са причините за тяхното напускане, но и двамата не откликнаха на обажданията ни.

Още по темата: общо новини по темата: 16
23.06.2014
06.06.2014
06.06.2014
05.06.2014
05.06.2014
05.06.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега разбрахте ли най-накрая , че мърляча е Парис , а не Хектор и той никога няма да се бие за Троя и хубавата Елена /Ботев Пловдив / , защото е алчен страхливец . За съжаление , оказа се , че Херо също не е Хектор , защото и той е страхливец - наемник . Не го ли е срам този Стоилов , непрекъснато да се оправдава , като селска ученичка и да се хвали с някакви си шест победи с отбор за милиони над четвъртокласни отбори от не знам си къде . То не бяха терените , времето , феновете и какво ли не още . Щом му поставиха конкретни цели - избяга най-позорно от бойното поле / Спомнете си Илиада на Омир и жалкия Парис /. Защо бягаш , нали си с големи претенции , нали ти имаше пълен карт бланш с почти неограничен бюджет , който малко треньори в Ботев са имали . Какво ти пречеше с богата селекция , която по твое лично осмотрение беше осъществена да застанеш като мъж и да приемеш с радост двете цели , които най накрая ти поставиха от горе . Вместо това - позорно бягство . Жалката ти душица сигурно иска по-скоро да офейка с кинтите които "заработи" , докато не е станало късно , пък Ботев да му мисли , много - важно . И това ще преживеем , само гледай пак някъде де не се изкажеш , че са ти пречили. На калпава ракета , космосът и пречи . Така не може да вървим към върха . С такива жалки , алчни и полуграмотни селски треньорчета , само ще се надяваме . Би трябвало вече г-н. Василев и новият президент , да си дадат ясна сметка за похарчените на вятъра милиони и да вземат пример от Лудогорец , Литекс например , където се работи според мен в екип и треньорът е веншното лице на този екип . Нали Ботев е дългосрочен проект . След като е така , докога ще се сменят непрекъснато уж големи треньори и ще се харчат купища пари за играчи без да има играта , която ще ни зарадва , да не говорим за лидерство в първенството , а защо не и пробив в Европа ?
+3
 
 
Стига сте говорили глупости за негативизъм.На "Господин" Стоилов му беше даден пълен картбланш и от фенове и от собственика 7-8 месеца.И въпреки,че през първия сезон не можа да ни вкара в Европа нямаше никакъв негативизъм.След това изкара късмет ЦСКА да се откаже от лиценза и заиграхме в евротурнирите.Сега като се замисля добрата игра там бе дело изцяло май на футболистите,а и още се виждаше стила,който наложи за няколко месеца Феро.И все пак ако наистина имахме качествен треньор отстранявахме Щутгарт.Другото,което е тогава имахме в отбора трима мъжкари повече-Галчев,Бобан и Тошко,но те бяха изгонени по-позорен начин от говедата,за да си налагат техните протежета.После дойде и краха на отбора октомври месец с 3-те поредни гостувания без победа срещу Локо сф,Левски и Пирин Гоце Делчев.По това време вече нямаше и помен от атрактивната и бърза игра по време на евромачовете.На всичкото отгоре след последния мач за 2013 година се оказа,че сме на 7-мото място,зад Локото,Черно море,безобразните Левски и ЦСКА.Още тогава Стоилов трябваше да си замине,но в крайна сметка му бе даден втори шанс от търпеливия ни собственик.За да се опитат някак си да измият срама започнаха някаква хаотична селекция да правят с играчи от румънското първенство на уж някакви звезди.Дадоха много сериозни пари за нашите стандарти,но след като започнаха мачовете кой знае какви резултати нямаше.Главно победи у дома,където и преди бяхме много солидни,навън продължи тенденцията да сме трагични.И да целта Лига Европа беше постигната след кански мъки.Първо късмета,който имахме след като отстранихме Черно море в 90-тата минута,след това най-слабия Левски ни смаза на Герена,но някак в Коматево успяхме да ги отстраним,а ако си спомняте на говедата им отмениха 2 гола,а единия беше много съмнителен дали в крайна сметка имаше засада.А на финала нямахме НИТО ЕДИН УДАР,НИТО ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ.И в крайна сметка след година и половина в Ботев,Стоилов изхарчи купища пари,но отбора няма стил,няма игра,навън е трагичен,няма постоянство.Само някакви епизодични проблясъци и то чисто индивидуално на някой от играчите ни.А класирането в Европа е постигнато,но с тази игра имаме ли място въобще там?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.06.2014 г.
+2
 
 
Ей го на снимката селския - нагоден, и отива на събора в с.Въгларово.
+7
 
 
Гоче, Ахилчо, Васил Пенев и всички други клакьори, вие верно ли си вярвате на приказките, че договор с човек като Цветан Василев се къса за два дни, защото някой си се правил на обидена гимназистка?! Айде, бе! Цветан Василев е джентълмен, той никога няма да унижи публично Херо, но за да се стигне до рязка раздяла, много други неща са се случили, и повярвайте , не Херо и Мърла си тръгват, а са били посъветвани вежливо да си обират парцалите! Все пак милионите не растат по дърветата, а тази двамата се самозабравиха!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+3
 
 
Не са напуснали,наритани са като мръсни схемаджий тия боклуци,боса до тоя момент не е бил наясно какво чудо се е случвало зад гърба му,когато ви казвах че тия педровци и ромариовци трябва да изиграят определен брой мачове като титуляри за да си получат кинтите и после да се отчетат на мърляча май ми се смеехте,а?А пък с Румънците какви са ги надробили с кривия и сега пак са се опитали да правят същото с новия му стар ортак Херо направо е безочие!!!
+12
 
 
Колко ли позорно трябва да са те хванали в крачка, че да те принудят само след два дни от официалното ти представяне, да си ходиш като бит пе...раст?! Дежурните клакьори нещо се правят на ударени и уж не разбират какво всъщност се е случило. Нашият собственик е много търпелив човек, но усети ли, че някой го предава, реже до дъно и без компромис! Разбрахте ли к...ви на Мъри?! Не феновете са виновни, че двамата хубостници са лакоми за пари.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.06.2014 г.
-3
 
 
Вили оФчата глава е в Коматево. Или ще ви е треньор или е дошъл да попасе синтетична трева.
-5
 
 
Да стане треньор някой от тези където много разбират и знаят.и само акъл дават.Сега всичко започва отначало, като всичко ще бъде само мираж.....Само Ботев
0
 
 
Единствения вариант остана чужденец,ако за Петев е късно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: