ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Мъри и Херо напуснаха Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:12 / 04.06.2014Коментари (346)30940
© Plovdiv24.bg
На проведена работна среща между ръководството на ПФК "Ботев" Пловдив със Станимир Стоилов и Димитър Димитров, треньорът на тима и спортно-техническият директор изявиха желание да прекратят трудовите си ангажименти към "жълто-черния" клуб, съобщава официалния сайт на "жълто-челните".

Ръководството на ПФК "Ботев" уважи тяхното решение и считано от 4 юли договорите на двамата са прекратени и те вече не са част от клуба.

Plovdiv24.bg потърси за коментар и двамата специалиста, за да разкрият какви са причините за тяхното напускане, но и двамата не откликнаха на обажданията ни.

Още по темата: общо новини по темата: 16
23.06.2014
06.06.2014
06.06.2014
05.06.2014
05.06.2014
05.06.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Сега разбрахте ли най-накрая , че мърляча е Парис , а не Хектор и той никога няма да се бие за Троя и хубавата Елена /Ботев Пловдив / , защото е алчен страхливец . За съжаление , оказа се , че Херо също не е Хектор , защото и той е страхливец - наемник . Не го ли е срам този Стоилов , непрекъснато да се оправдава , като селска ученичка и да се хвали с някакви си шест победи с отбор за милиони над четвъртокласни отбори от не знам си къде . То не бяха терените , времето , феновете и какво ли не още . Щом му поставиха конкретни цели - избяга най-позорно от бойното поле / Спомнете си Илиада на Омир и жалкия Парис /. Защо бягаш , нали си с големи претенции , нали ти имаше пълен карт бланш с почти неограничен бюджет , който малко треньори в Ботев са имали . Какво ти пречеше с богата селекция , която по твое лично осмотрение беше осъществена да застанеш като мъж и да приемеш с радост двете цели , които най накрая ти поставиха от горе . Вместо това - позорно бягство . Жалката ти душица сигурно иска по-скоро да офейка с кинтите които "заработи" , докато не е станало късно , пък Ботев да му мисли , много - важно . И това ще преживеем , само гледай пак някъде де не се изкажеш , че са ти пречили. На калпава ракета , космосът и пречи . Така не може да вървим към върха . С такива жалки , алчни и полуграмотни селски треньорчета , само ще се надяваме . Би трябвало вече г-н. Василев и новият президент , да си дадат ясна сметка за похарчените на вятъра милиони и да вземат пример от Лудогорец , Литекс например , където се работи според мен в екип и треньорът е веншното лице на този екип . Нали Ботев е дългосрочен проект . След като е така , докога ще се сменят непрекъснато уж големи треньори и ще се харчат купища пари за играчи без да има играта , която ще ни зарадва , да не говорим за лидерство в първенството , а защо не и пробив в Европа ?
+3
 
 
Стига сте говорили глупости за негативизъм.На "Господин" Стоилов му беше даден пълен картбланш и от фенове и от собственика 7-8 месеца.И въпреки,че през първия сезон не можа да ни вкара в Европа нямаше никакъв негативизъм.След това изкара късмет ЦСКА да се откаже от лиценза и заиграхме в евротурнирите.Сега като се замисля добрата игра там бе дело изцяло май на футболистите,а и още се виждаше стила,който наложи за няколко месеца Феро.И все пак ако наистина имахме качествен треньор отстранявахме Щутгарт.Другото,което е тогава имахме в отбора трима мъжкари повече-Галчев,Бобан и Тошко,но те бяха изгонени по-позорен начин от говедата,за да си налагат техните протежета.После дойде и краха на отбора октомври месец с 3-те поредни гостувания без победа срещу Локо сф,Левски и Пирин Гоце Делчев.По това време вече нямаше и помен от атрактивната и бърза игра по време на евромачовете.На всичкото отгоре след последния мач за 2013 година се оказа,че сме на 7-мото място,зад Локото,Черно море,безобразните Левски и ЦСКА.Още тогава Стоилов трябваше да си замине,но в крайна сметка му бе даден втори шанс от търпеливия ни собственик.За да се опитат някак си да измият срама започнаха някаква хаотична селекция да правят с играчи от румънското първенство на уж някакви звезди.Дадоха много сериозни пари за нашите стандарти,но след като започнаха мачовете кой знае какви резултати нямаше.Главно победи у дома,където и преди бяхме много солидни,навън продължи тенденцията да сме трагични.И да целта Лига Европа беше постигната след кански мъки.Първо късмета,който имахме след като отстранихме Черно море в 90-тата минута,след това най-слабия Левски ни смаза на Герена,но някак в Коматево успяхме да ги отстраним,а ако си спомняте на говедата им отмениха 2 гола,а единия беше много съмнителен дали в крайна сметка имаше засада.А на финала нямахме НИТО ЕДИН УДАР,НИТО ЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ.И в крайна сметка след година и половина в Ботев,Стоилов изхарчи купища пари,но отбора няма стил,няма игра,навън е трагичен,няма постоянство.Само някакви епизодични проблясъци и то чисто индивидуално на някой от играчите ни.А класирането в Европа е постигнато,но с тази игра имаме ли място въобще там?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.06.2014 г.
+2
 
 
Ей го на снимката селския - нагоден, и отива на събора в с.Въгларово.
+7
 
 
Гоче, Ахилчо, Васил Пенев и всички други клакьори, вие верно ли си вярвате на приказките, че договор с човек като Цветан Василев се къса за два дни, защото някой си се правил на обидена гимназистка?! Айде, бе! Цветан Василев е джентълмен, той никога няма да унижи публично Херо, но за да се стигне до рязка раздяла, много други неща са се случили, и повярвайте , не Херо и Мърла си тръгват, а са били посъветвани вежливо да си обират парцалите! Все пак милионите не растат по дърветата, а тази двамата се самозабравиха!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+3
 
 
Не са напуснали,наритани са като мръсни схемаджий тия боклуци,боса до тоя момент не е бил наясно какво чудо се е случвало зад гърба му,когато ви казвах че тия педровци и ромариовци трябва да изиграят определен брой мачове като титуляри за да си получат кинтите и после да се отчетат на мърляча май ми се смеехте,а?А пък с Румънците какви са ги надробили с кривия и сега пак са се опитали да правят същото с новия му стар ортак Херо направо е безочие!!!
+12
 
 
Колко ли позорно трябва да са те хванали в крачка, че да те принудят само след два дни от официалното ти представяне, да си ходиш като бит пе...раст?! Дежурните клакьори нещо се правят на ударени и уж не разбират какво всъщност се е случило. Нашият собственик е много търпелив човек, но усети ли, че някой го предава, реже до дъно и без компромис! Разбрахте ли к...ви на Мъри?! Не феновете са виновни, че двамата хубостници са лакоми за пари.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.06.2014 г.
-3
 
 
Вили оФчата глава е в Коматево. Или ще ви е треньор или е дошъл да попасе синтетична трева.
-5
 
 
Да стане треньор някой от тези където много разбират и знаят.и само акъл дават.Сега всичко започва отначало, като всичко ще бъде само мираж.....Само Ботев
0
 
 
Единствения вариант остана чужденец,ако за Петев е късно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: