ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (28) | Вчера (23)
Станимир Стоилов: Слагам край на агонията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:01 / 04.06.2014Коментари (10)6622
© Plovdiv24.bg
Станимир Стоилов реши да сложи "край на агонията" и напусна Ботев, написа самият той в съобщение до медиите. Бившият старши треньор на Левски обясни оставката си, приета от собственика Цветан Василев, с напрежението между привържениците и ръководството на клуба.

Ето какво написа Стоилов в съобщение до медиите по повод оставката:

"От днес, по мое изрично желание, не съм треньор на "Ботев" (Пловдив). Пътищата ни се разделят, но аз съм убеден, че с този собственик големите успехи са неизбежни. Казах, че не искам да видя още един проект съсипан и дано моето оттегляне допринесе в положителна посока за развитието на клуба.

В Ботев наистина се прави нещо голямо. Ще помня само хубавите моменти, европейския рейд с шест мача без нито една допусната загуба. Пълният стадион и усмихнатите лица. Не се срамувам от представянето в първенството, Ботев се върна в елита, научи се да печели важните мачове и се превърна във фактор, с който всички се съобразяват."

"Моята визия за футбола е такава, че няма как да съжителстват заедно един тъжен от случващото се треньор, поставени под напрежение футболисти и вечно недоволни фенове. Ясно е кой е излишният! За доброто на всички, слагам край на агонията", добави той.

Още по темата: общо новини по темата: 16
23.06.2014
06.06.2014
06.06.2014
05.06.2014
05.06.2014
05.06.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
И как така реши точно днес да сложиш край,два дни преди първата тренировка?Къде беше преди 10-15 дни? Или мислиш всички за ахмаци?
+3
 
 
Не си и даваш сметка ,колко бяхме толерантни спрямо теб. Отивай си и дано никога не те видим отново. Хубавото във всичко е ,че феновете се научихме малко на търпение от което имахме нужда.
+4
 
 
Айде , айде стига крокодилски сълзи, достатъчно време имаше да покаже що за тренер е. Лично аз се радвам, че напусна треньорския пост, никога не съм харесвал Станимир Стоилов, даже имах информация, че още миналата година, когато Левски го искаха е бил готов да напусне Ботев, но неуредени финансови отношения с Борат Батков са го спрели, иначе с Наско Сираков ръцета са били стиснати.
на 04.06.2014 г.
+6
 
 
цитат: Казах, че не искам да видя още един проект съсипан и дано моето оттегляне допринесе в положителна посока за развитието на клуба?!?!.....,затова от тук нататък гледай да се занимаваш със нещо друго.
+9
 
 
Как не искаш да видиш,та нали точно ти съсипа този проект бе недорозумение човешко синьо!! 2 години почти,с пари,които по-успели треньори от теб не са и сънували,с властта която ти поиска за ДЮШ,отбор и всичко!! Ти се усра,ТИ доказа,че не ставаш,ТИ показа,че не разбираш от футбол,освен да плачеш за леФски! Ти беше изчакан,беше премерен и беше категоризиран като - НЕГОДЕН ТРЕНьОР!!! Прав,крив къвто път искаш хващай,но НИКОГА Не поглеждай към БОТЕВ,забрави го,а ние ще те помним с всичко друго,но едва ли и с добро!
+11
 
 
Ти не ни влезна в сърцата говедо! Не дойде веднъж да ни поздравиш! Да усетиш, какво иска стадиона от теб и играчите! Не хапи ръката, която те хранеше!
+12
 
 
Каква ли агония е била, докато се е подписвал всеки месец на 35 бона, как ли се е гърчил в агония си представям!
+11
 
 
Мъри, не ставаш за такъв проект. Ти си от тези обременени и набедени т.н. специалисти, които се самонавиват, че могат нещо. Бих казал и вече изхабен. Херо е същия. Бъдещето е на млади, амбициозни, модерни и необременени специалисти. И Левски, ако те вземат-ще сгрешат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Маричанки вдигат пред Общината двете спечелени купи този сезон
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Безплатни тренировки и много награди на празник в район "Тракия"
Кметът на "Тракия" откри международен турнир по джудо с над 730 участници
Крумовград с нов отговор: Някой щеше още да храни отбора с кренвирши и лютеница, ако не бяхме инвестирали в Арда
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: