ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кола пропадна насред пътя в "Тракия", шофьорката в шок!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:06 / 04.06.2014Коментари (47)25480
Лека автомобил пропадна в "Тракия" близо до блок 106, видя репортер на Plovdiv24.bg. Инцидентът е станал минути преди 14,00 часа днес. Според свидетели дамата, която е управлявала фолксвагена, е била шокирана от внезапното пропадане.

Според хора, живеещи в района, на въпросното място вчера е правен ВиК ремонт. 

От думите им стана ясно, че след него мястото е било посипано с пръст, но никакви знаци не са предупреждавали водачите на МПС за очакващата ги опасност, а днешният дъжд вероятно допълнително е спомогнал за пропадането. 

За щастие няма пострадали при нелепия инцидент. Час след него лекият автомобил все още не бе преместен от мястото, а представители на пловдивската полиция правеха оглед на щетите по возилото.

Шефът на ВиК дружеството в Пловдив Манол Генов потвърди, че дупката е в следствие на ремонт на дружеството. Отремонтираната тръба обаче отново е аварирала тази сутрин. Отново е отстранена аварията. Преди предстоящото асфалтиране дупката е засипана с пръст.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Насред пътят е сложно да се каже...по скоро в тревата отстрани на пътят...може би ако беше карала по шосето създадено за автомобили това нямаше да се случи ама пак няма гаранция....
+1
 
 
Като гледам позицията и ъгъла на колата още на първата снимка, на мен ми изглежда тя да е идвала от пресечката и там да е направила десен завой, при което си се нанизва в дупката. Т.е жената си се e движела в дясно, както е нормално, както бих направил аз и всеки нормален шофьор. Никой не предполага че под асфалта и пътя зее кухина, която иска да му изяде колата. ВиК са за е***е, заради некачествения ремонт, поради който водата пак е изяла пръстта.
0
 
 
Това което казват ВиК че Шефът на ВиК дружеството в Пловдив Манол Генов потвърди, че дупката е в следствие на ремонт на дружеството. Отремонтираната тръба обаче отново е аварирала тази сутрин. Отново е отстранена аварията. Преди предстоящото асфалтиране дупката е засипана с пръст. Е ПЪЛНА ЛЪЖА ТАЗИ ДУПКА СЕДИ ОТ 1 МЕСЕЦ ГОРЕ ДОЛО И НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА АВАРИЯ СУТРИНТА КАКТО КАЗВАТ .....
0
 
 
То това е пред нас, иекшън беше ......само не разбирам защо шофьорката баш от там реши да мине, като има свободна лента, здрава и като знае, че там предния ден копаха...., улицата е джунгла, трябва сами да се пазим, няма кой друг....
0
 
 
Как щеше да бъде решен този казус в която и да е некомунистическа държава. 1. Госпожата щеше да бъде щедро компенсирана за причинените щети и шока. 2. Водоснабдителната компания щеше да вземе мерки част от компенсацията да е именно от проявилите небрежност служители като част от индивидуалните наказания. 3. В интервю за медиите ВиК шефът нямаше да се изявява като коментатор пред дебили за очевидното, а да поднесе притеснен извинения и да гарантира с конкретни мерки, че такъв инцидент повече няма да се случи в поверения му район.
+3
 
 
Пaткa зaспaлa ли не беше, гоУфо ли не беше, gsm-и, злобнички коментaри, подкрепени с ехидни плюсчетa. Зa нищо не стaвaте!!!
+1
 
 
Преди около месец и баща ми пропадна така/пред бл.82/Предната вечер от ВиК са идвали,защото е имало спукана тръба,но нищо не са нарпавили,само са казали на живущите да си преместят колите,че пътя може да пропадне.Не са сложири поне лента да отцепят предполагаемото място....И на сутринта,баща ми минава и....пропада.Какво да коментираме....
на 04.06.2014 г.
0
 
 
Водата дали стана вече 2лв за кубик или още не е ?
-1
 
 
Момиче ,а колко много място има, за да завие.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: