ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри нападна бултрасите: 20-30 или 200 човека трябва да седнат и да подкрепят отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:59 / 04.06.2014Коментари (53)8814
© Plovdiv24.bg
Станимир Стоилов сподели причините, поради които напусна треньорския пост в Ботев Пд и какво е бъдещето му.

"Общо взето със съобщението си казвам всичко. Не искам моето присъствие да пречи на собственика и на проекта "Ботев" и да преча на футболистите да играят освободено. Няма друго като причина. Досега всичко е било перфектно. Феновете сигурно са част от всичко, това си е тяхно мнение. Но ние свършихме много добри неща. Не мисля, че са малко. Изградихме един отбор, който да участва в Лига Европа. Започнахме да печелим и Ботев стана фактор. Хората бяха щастливи и доволни. В първенството вървяхме добре. Единствено трябва да се срамуваме от загубите от Любимец и Пирин Гоце Делчев. С продажбата на Тошко Неделев през зимата се наложи да порменяме и схемата. Основно зарабитхме да изпълним задачата и да се класираме за Лига Европа, а не да да развием игровия потенциал."

"Аз винаги съм усещал подкрепата на собственика. Доста пъти дадох шанс и на собственика, а той винаги е показвал безрезервна подкрепа към мен, но нещата вече са назрели и да не се наслоява излишна неприязън към отбора и собственика. Той направи достатъчно много, за да има такъв негативизъм и той да продължава стои зад мен. В една държава, която не се обичат успелите хора, това обаче е нормално."

"В последните 2 месеца аз не работих с идеята да развивам игровия потенциал, а да класираме отбора в Лига Европа. А без развитие на игровия потенциал няма смисъл. Аз не виждах причина да се развива този негативизъм, но... Задачите на този етап бяха изпълнени."

"Дайте да говорим за позитивни неща. В България простотията отдавна мина санитарния минимум, за да обръщаме внимание на 20-30 или 200 човека. Време е те да седнат да наблюдават отбора си и да го подкрепят."

"За Левски - предполагам, че мнозина са мислели, че заради това е направена тази стъпка от мен. На този етап обаче не съм разговарял с нито един друг отбор. Нямам уговорка с никого. От все сърце пожелавам на Гонзо да се справи с тежката ситуация, със сложната по-точно ситуация. Нека да изведе Левски там, където трябва да бъде. Аз не очаквам да получа предложение от Левски. Винаги, когато съм бил свободен, е имало някакво "Но". Това не означава, че съм бил сърдит на някого. На 23 май видях какво е уважение. Хората показаха колко обичат всеки футболист или треньор, който е работил в Левски."

"За Батков казах тези думи - да, но мисля че той никога не ме е желал достатъчно. Ние с Гонзо сме приятели и му желая да свърши работа в сложната ситуация."

"За Херо - до последно се мъчих да убедя и аз и ръководството той да остане. Той можеше да развие Ботев и по-добре от мен. От сърце исках той да остане, но той предпочита да спазва своите морални ценности. Спекулираха, че Херо ще ме смени, но той показа за пореден път какъв човек е."

"Всички мои помощници напускат с мен, няма да има проблеми с договорите им и разтрогването им. Ще работя там, където имам предложение, което ми хареса. Обичам да работя със сериозни хора, надявам се скоро да си намеря отбор. Ако излезе нещо, добро, ще се опитам да направя нещо."

"Дали е възможно да работим заедно Наско, Херо , Гонзо и аз? От моя страна няма проблем. В прекрасни отношения съм с всички и с Наско, и с Гонзо, и с Херо. Всеки с всеки може да работи и так трябва да бъде. На едно място трябва да работят най-кадърните. Не съм обиждал никога никого. Казах, че няма да се върна евентуално при този собственик.", коментира Станимир Стоилов пред "Спортно шоу Гонг".

Още по темата: общо новини по темата: 16
23.06.2014
06.06.2014
06.06.2014
05.06.2014
05.06.2014
05.06.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+5
 
 
ЦИНИК!!!АБСОЛЮТЕН ЦИНИК СИ ТИ.....ДОРИ НЕ ИСКАМ ДА СПОМЕНАВАМ ИМЕТО ТИ!ТИ НЕ СИ "БОТЕВ" , ТИ НЕ СИ ДОСТОЕН ДОРИ ДА ПРОИЗНАСЯШ ТОВА ИМЕ!НАЧИНА ТИ НА ПОВЕДЕНИЕ Е АБСОЛЮТНО ПОКАЗАТЕЛЕН ЗА ТОВА , ЧЕ ИМАШ СЕРИОЗЕН ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ-ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ!ИМАШ И ПРОБЛЕМ С НОСЕНЕТО НА ОТГОВОРНОСТ , ЗАТОВА ДЪЛГО ЩЕ ЯДШ САМ!
+8
 
 
Там е работата че никъв отбор не си изградил но поне вече те няма и съм силно убеден че ще се оправим
+2
 
 
Хубаво е, че си признава за гафовете с "Любимец" и "Пирин"ГД
+3
 
 
Реално погледнато кой сменяше треньорите? Юли твърдо държеше някои от футболистите ни да не играят като Лимона и Наско Курдов. Юли напрегна косвено обстановката в съблекалнята чрез Кривия и затова Хубчев си отиде, а сетне и Радуканов си замина. Едва когато стана критична ситуацията ни за влизане в А група, тогава Юли се отдръпна и Коцето Видолов доведе нещата до логичния завършек. После в А група пак Юли с Кривия смениха Феро с Мърляча. Просто при всяка смяна на тренера интригантът Юли опичаше нещата, а сетне подведената от него публика като балами искаха оставката на Хубчев и Радуканов. Затова нека да не се заблуждаваме: Сивият кардинал Юли Попов дърпаше конците, а ужким феновете сменяхме треньорите. Затова по цялата изведена до тук логика Мъри е първият треньор, който бе натирен от нас феновете според постигнатите от него резултати: с най-скъпото в историята на Бг футбола 4-то място да се класираме за ЕКТ и да загубим финал за Купата.
+8
 
 
Мъри, на изборите за евродепутати гласувахме за теб в евро парламента да идеш само да се махнеш от Ботев:)))))Паун-Каун-смотан
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 04.06.2014 г.
+7
 
 
С тебе бяхме като с ръчна спирачка, Мърльо! Много пъти съм казвал, че футболистите ни могат много повече! И това ще си проличи съвсем скоро. Усещам, че нещата просто ще се отприщят като качество на игра, желание за игра, съсредоточеност, ефективност при атаките. А, резултатите ще дойдат на тази база.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 04.06.2014 г.
+10
 
 
Смотльо, не съм видял, нито чул някой от нас да не подкрепя отбора! Виждаш ли колко си в час с Ботев! Не подкрепяме теб, заради стила и играта която наложи или просто нищо не наложи.. Едно нищо - направо едно нищо беше престоят ти под тепетата! Такъв умрялко не сме имали за треньор! Бъзикахме се с Лаптопа, но той е в пъти по-грамотен като треньор от тоя Каунь!
+16
 
 
Отбор който Феро събра за 2 седмици,играеше по-добре от твоите мащабни селекции и правилни тактики.Вместо да го доизградиш ти го разби тотално и все терените,феновете,съдиите виновни,но не и ти!Футболистите нямали мотивация срещу слабите отбори-ами ти за какво си сложен там,да градиш грандиозни селекции от бабереци и да редиш съвършенно правилни схеми и тактики! На въпроса защо не те харесват феновете на Ботев-уникален отговор-"Защото в България не харесват преуспялите хора"!!!!! Е, вече прескочи санитарния максимум на грандоманията и самолюбието! Целта лига Европа ти е виновна да развиеш игровия потенциал!!!!!? 20- 30-200 фена не те харесвали-ЦЯЛА България ТИ СЕ СМЕЕ!Но, ти не си виновен защото си велик.Покрай теб и Херо изгоря защото има достойнство да си тръгне преди да е започнал.Станимире, ако имаш предвид парите които си взел- да преуспял човек си.Но като треньор си пълен провал и в Национала и в Литекс и в Анортозис и тотално в Ботев. Доволен си ,че Ботев бил станал фактор в първенството:)))))Еми браво голям си.С ресурсите на Цветан Василев, с перфектните условия на работа, с най модерната тренировъчна база,със всеки треньор щяхме да сме фактор:)И накрая както завършваше едно стихотворение"Мъди при говедата гол да тичаш":)))))
+9
 
 
Феновете в Ботев са фактор,за разлика от говеждия обор.Няма как 10-15 000 да грешат,а само мърляча да е прав.Свършил добри неща - кои бе??Може би класирането с 300 зора на 4-то място,за което ти бяха нужни милиони?Един мач взехме ли категорично и без мъки?Веднъж поне подреди ли си отбора като хората?Всичко било перфектно - ми да,и аз да взимам 500 000 на година и на мен ще ми е перфектно,само че хилядите на трибуните не са на твоето мнение,мишкар.Гледай си смело Левски,за нас си и цяла България си един доказан страхливец и некадърник.
+4
 
 
Прецедент-Мърлю е платил 40 000 евро неустойка ,при напускането си!Ама само за пресата е "неустойка",май си връща краденото от миналогодишните трансфери!За играча на Астра Гюргево-Будеску е била поискана от Цв.Василев ,доста по-голяма от реалната му цена сума,като разликата е трябвало да се раздели между Мъри,Херо и известен румънски мениджър.....пък после се чудим как изведнъж открихме румънския пазар!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: