ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно в Plovdiv24.bg: Любо Пенев е новият треньор на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:48 / 06.06.2014Коментари (205)30058
© Plovdiv24.bg
Първата тренировка на Любо Пенев като старши-треньор на "канарчетата" ще бъде в неделя на австрийска земя
Любослав Пенев е новият старши-треньор на Ботев, научи Plovdiv24.bg.

Ръководството на "канарчетата" и селекционера са постигнали споразумение, след което са си стиснали ръцете.

Plovdiv24.bg също така разбра, че първата тренировка на Супер Любо, както е известен още, ще бъде в неделя в Австрия.

Припомняме, че утре сутрин "жълто-черните" заминават на лагер във Фьозендорф, Австрия. Там те ще останат до 22 юни.

Все още не е ясно дали Любослав Пенев ще остане селекционер на националите.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Буфери,не,че нещо,но в момента нямате нужния потенциал да сте дразнители!Това не ми харесва,скучно е.Пожелавам ви някой с пари да ви вземе,че на умряло смърфче,нож не ми се вади!На какво да ви обиждам,на стадион,на треньор,на собственик,футболисти.....То няма никой,какво да ви броим за живи.Ако продължавате така,дербито на Пловдив,ще е просто един мач.
-4
 
 
Тежко, тежко! Вино дайте! Пиян дано аз забравя туй, що, глупци, вий не знайте позор ли е, или слава! Да забравя край свой роден, бащина си мила стряха и тез, що в мен дух свободен, дух за борба завещаха! Да забравя род свой беден, гробът бащин, плачът майчин, - тез, що залъкът наеден грабят с благороден начин, - грабят от народът гладен, граби подъл чорбаджия, за злато търговец жаден и поп с божа литургия! Грабете го, неразбрани! Грабете го! Кой ви бърка? Скоро тоя не ще да стане: ний сме синца с чаши в ръка! Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана; механите са нам тесни - крещим: "Хайде на Балкана!" Крещим, но щом изтрезнеем, забравяме думи, клетви, и немеем и се смеем пред народни свети жертви! А тиранинът върлува и безчести край наш роден: коли, беси, бие, псува и глоби народ поробен! О, налейте! Ще да пия! На душа ми да олекне, чувства трезви да убия, ръка мъжка да омекне! Ще да пия на пук врагу, на пук и вам, патриоти! Аз веч нямам мило, драго, а вий... вий сте идиоти!
-5
 
 
Христо Данов (бизнесмен) Христо Данов е български бизнесмен. В началото на 90-те години е президент на Ботев (Пловдив), в периода 1993-95 оглавява Българския футболен съюз, след като наследява на поста Валентин Михов. По-късно Данов е разследван за фалита на Агробизнесбанк и прекара близо четири месеца в следствения изолатор през 1999 г., последвани от домашен арест. През ноември 2006 г. сензационно обявява в интервю, че българите са били подпомогнати на мача с Франция през 1993 г., когато България побеждава с 2:1 и се класира за световното първенство през 1994 на което достига най-големият си успех - четвърто място.
+2
 
 
На вниманието на всички буфери които си врат носовете в нашите теми.Това е извадка от укипедя за Фк Велдбуйд Кустендил 1919 които не вярва мойе да провери.През 2001г.собственикут на Велбуйд Георги Илиев закупува акциите на Локомотив Пловдив.На 23. 07.с.г. се провейда общо субрание на акционерите на двете друйества на което севзема решение ЗАЛИЦХАВАНЕ РЕГИСРАЦИАТА НА ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ и за преименуване на ВЕЛБУЙД КУСТЕНДИЛ.Кустендилскят отбор поема всички пасиви и активи на Пловдивскят клуб.Пак казвам,които от Локо 19?6 не вярва да влезе да провери в Уикипедя за ФК Велбуйд Кустендил 1919.
-4
 
 
Смешници,Любо Пенев завърши кариерата си на Лаута.Като започнат мачовете за европейското къде ще е Пенев???Сладка ли е с......а на Перукан???Продажни пернати.Жълто БФС.Заради вас направили компромис,треньора на националите да води и клубен отбор.Точно заради това Любо избра националния пред Литекс преди години.Жълти проскубани гарги прочетете си историята.Паоло Динучи,Брокерите - Данов и Александров.Перукан,Гибона,Сираков,Георги Донков и други знайни и незнайни герои...
+5
 
 
Абе буфери,Разград не е ли Пловдивска област та да мойе Киро да ви вземе,като едно време йоро Илиев.Как стана тогава това с областите незнам,ама купата си остана вув витрината на Велбуйд Кустендил а вув вашата остана един гол х*и.Нямате д*пе като Ботев да започнете на чисто от долните девизии на БГ футбола нали?
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+15
 
 
Поздравления това е възможно най-добрия избор за треньор за мен Любо е най-добрия треньор в България!
+11
 
 
Аз си мисля,че дори не ни трябва селекция.Запълваме дуките в някои постове с юноши и това е.Няма как да стане зле,в най-лошия случай,резултатите малко ще закъснеят с оглед на това,че юношите нямат нужното самочувствие.Но без подобни схеми,няма и как да придобият такова.А феновете трябва да подкрепим отбора,без да мислим за задължителни купи и титли.Това само тежи на отбора!
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: