ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Оставам! Емил Велев ще отговаря за всичко!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:24 / 10.06.2014Коментари (169)22604
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев обяви, че остава в клуба, въпреки заканата на феновете да не допуснат футболисти и треньори на първото занимание за годината. Динев говори пред "7 дни спорт" малко след пресконференцията на част от запалянковците. Той обяви кой ще е новия главен мениджър, кой ще ръководи школата и колко реално са дълговете на клуба.

- Г-н Динев, времето тече, имате още 71 часа, за да предадете акциите на феновете...

- Не смятам да коментирам случилото се на стадион "Локомотив". Единствено ще попитам управителя как така някакви хора влизат там и започват пресконференция. Тези, които ще издържат клуба и ми искат акциите, поне това да си бяха платили - мястото, на което проведоха пресконференцията си. Но както и да е, не обръщам внимание. Смятам, че Локомотив има достатъчно много привърженици, които искат клуба да е в "А" група силен и побеждаващ. Затова каня само и единствено тях на първата тренировка на отбора на 16 юни!

- Т.е. имаме новина! Вие оставате в Локомотив?

- Къде да ходя?

- Христо Бонев сподели, че очаква от вас акциите на клуба?

- Мисля, че не са предадени коректно думите му. Наистина имах в неделя разговор с г-н Бонев. Казах му директно: "Ицо, ти си единственият читав човек, големият локомотивец, на който имам пълно доверие. Само и единствено на теб мога да прехвърля на момента акциите, при положение, че наистина има инвеститор, който се интересува от тях". Г-н Бонев обаче каза, че за момента няма такъв.

- И да очакваме на 16 юни? Феновете се заканиха да не допуснат състезатели и треньори?

- Е как така ще дойдат някакви хора и ще забранят на играчи и треньори да работят? Ще забранят да има Локомотив? Все си мисля, че огромната част от привържениците на клуба искат той да върви напред. Очаквам точно такива хора на стадиона. Ще им представим една напълно нова структура на клуба. Вече мога да кажа, че сме постигнали пълна договорка с новия главен мениджър Емил Велев. Той ще отговаря за цялата работа на Локомотив от школата до първия тим. Надявам се легендата на Локомотив Аян Садъков да приеме офертата на Велев и да оглави детско-юношеската ни школа. В този един месец имах доста срещи с футболни хора от цяла Европа. Те са категорични, че не може една ДЮШ да функционира отделно от клуба. Слагам си ръка на сърцето и го отчитам като моя грешка. Надявам се сега Велев и Садъков да поправят тази моя грешка и Локомотив да има наистина работеща школа. Ще има и още куп други нови неща, които в течение на времето ще покажат, че стартираме нещо сериозно, за което трябва кредит на доверие.

- Феновете обаче обикалят с мокри кърпи на главата след днешната пресконференция. То едни дългове, то едни милиони...

- Не смятам да влизам в обяснителен режим. Затова за първи и последен път ще кажа нещо по тези "плашещи" сметки. От въпросните дългове 2 880 000 лева са кредит към г-н Марешки! 1 800 000 лева е глоба от НАП от времето на г-жа Галя Топалова. Някой ни вкара в концесионен договор, по който дължим 100 000 лева всяка година, а прибираме 80 бона! Защо не потърсят сметка от него, а не от мен. Освен това чета някакви фантастични дългове към играчи и треньори, гонели 400 000 лева. Глупости! Говорим с тези момчета, смятам, че сумата ще е два пъти по-малка. Да, признавам, имаме 11 000 лева неплатена вода. Ще я оправим тази седмица. Но съгласете се, какво да плащам, когато не се знаеше оставаме ли, ще има ли Локомотив.

- Локомотив дължи ли нещо на вас лично, вие кредитирали ли сте клубът?

- Категорично не! Всичко, което съм дал за Локомотив е било дарение! Нито един лев не е виснал на врата на клуба. Нещо повече, през миналия сезон не сме задлъжнели към никой, не сме натрупали един лев борч и това ще се види в скоро време от отчета, който ще качим. За пръв и последен път отварям тема за финансирането на клуба. През тези години съм дарил на Локомотив толкова, че тези, дето смятат да го издържат със стотинки от феновете, не знаят как се пише цифрата.

- Как смятате тогава да постигнете съглашение с тях?

- Аз искам съглашение не с тях, а с тези, които обичат Локомотив, и в събота и неделя са на стадиона с билет! Вярвам, че тези хора ще оценят какво се прави за Локомотив. Този клуб има няколко големи легенди. Най-голямата, иконата, е Христо Бонев. Вярвам, че той като почетен президент, който е знаменитост, ще продължи да помага на драго сърце. Друга голяма легенда - Гочо Василев, отдавна е на работа в клуба. Великият Христо Колев-Бащата остава като треньор. Сега очаквам и Аян Садъков да поеме детско-юношеската школа. Щом тези големи, истински и честни локомотивци вярват в онова, което правим, очаквам и феновете да повярват. Не на мен, а на тях, заради които са станали от Локомотив.
Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ако потниците можеха да мислят,можеше да помислят и над това,че скоро ГЕРБ отново ще управлява държавата,което значи много други неща.
-3
 
 
Благодаря ти Коко се казва не селяни когато сме 7 ми в класирането ,а когато Христолов ви прати в регионалните .Тогава се казва БЛАГОДАРЯ ТИ ХРИСТОЛОВ ,ама вие сте ултра тъпи и неви идва на акъл даже и как дани обидите.Наливайте си милионите в здружението ,лапайте на онова циганче собственика ви и КЪДЕ Е КУПАТА.
+5
 
 
Моля, моля, хората, които си мислят, че Лаута им е бащиния, дълбоко бъркат. Отборът не е тяхна собственост и дано никога не бъде, защото веднага ще се затрие. Сега на 16-ти са замислили да правят жива верига и да бе допускат отбора до стадиона. Имат намерение да тероризират играчите, да хвърлят бомби, да се карат с Кокала и да принудят отбора да не играе на Лаута. Това са долни намерения на хора не милеещи за пловдивското Локо. Ако Нежния и компания имаха смислен проект зад гърба си, най-вероятно бих ги подкрепил, защото Коко не ми е любимец. Но да искаш акциите на търговското дружество, защото Коко не бил морален... моля, моля. Всичко си има граница, а вие господа Лумпени, прекалихте.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 10.06.2014 г.
-4
 
 
Прасе тотаджийско, в аптека да си харчиш парите които печелиш от Локото.
+1
 
 
Ако нормалните и подкрепящи Коко не отидем на представянето на отбора, МВР лесно ще идентифицира и ще привика за разпит и обяснения опитващите се да провалят отбора терористи! Нека никой от нас този път да не отиде на стадиона, за да може полицията да им снеме личните данни на провокаторите! Нищожествата се крият зад голямата публика да правят поразиите си, нека да ги оставим сами, за да ги разберем кои са и нека най-после в България полицията да си свърши работата, а за рекет и заплахи срещу един едноличен собственик прокуратурата да се сезира и да предприеме мерки - да призове и разпита особите, явили се на пресконференция кой знае защо, точно на стадион Локомотив, на който чужди лица и врагове на отбора нямат право да стъпват! Искам да предупредя, че всички лични заплахи веднага препращам на МВР!
+10
 
 
Сега се прибирам . На какъв стадий е войната между потници и гащници ?...
+9
 
 
Срам не срам, целувайте ръка и се връщайте при бате Коки. Той знае как да ви оправи! И не знам сега с какви очи ще го гледате, след като се разбра истината, че борчовете ви са от Галка Топлака и Магарешкия. Трябва да сте по-ниски от тревата и да палите всяка сутрин свещ за здравето и топките на бате Коки! Че без тях сте неоправени до живот!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Султан Коко, да си жив и здрав, още поне 10 години да си начело на Локуту. Грацие Коки!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: