ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев дойде на "Лаута" в отлично настроение, говори за Plovdiv24.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:58 / 12.06.2014Коментари (72)13949
© Plovdiv24.bg
Имам подписан договор с Локомотив Пловдив и той е за две години. Това заяви във видимо отлично настроение само за Plovdiv24.bg новият наставник на "черно-белите" Емил Велев, който днес около обяд се появи на стадиона в парк "Лаута".

"Говорил съм лично с голяма част от българските футболисти, които през последната година играха за Локо и повечето от тях имат желание да останат. Тук не говорим, разбира се, за вече напусналите Тунчев, Камбуров и Акалски. Работим по селекцията и преговаряме и с още няколко имена.

Имам уверенията на собственика Константин Динев, че няма да имаме проблем с финансите, като информацията ми е, че той търси и други
© Plovdiv24.bg
хора, които да помагат на клуба.

В понеделник е първата ни тренировка - тук, на "Лаута" и веднага след нея заминаваме за две седмици за Банско.

Не искам да говоря още от сега за цели и класиране, особено имайки предвид новия формат на родната ни А група. Искам достойно представяне във всеки един мач и достигане до възможно най-далечен етап в битката за Купата на страната.

Нямам притеснения за взаимоотношенията си с привържениците ни. Това е една прекрасна публика и аз ще бъда много щастлив, ако тя пълни стадиона и подкрепя отбора. За друг сценарий сега не искам да мисля", откровено заяви пред репортер на сайта Велев.
Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Цъкам минуси на буферите :)
на 13.06.2014 г.
0
 
 
Потниците вече сондират нещата как да се надупят отново на султан Коко по-безболезнено!
+1
 
 
Започва новият сезон на комедийния сериал "стадион Полумесец".Очаквайте премиерния епизод в понеделник 16.05. от 11:00 часа.
+2
 
 
Оскаре,прочете ли Джако какво ти е написал по-долу,схващаш ли смисъла.Много се радвам,че не познавам хора като теб.Едно нищо.
-2
 
 
Жълтурци, арестуваха ви в Tурция за неплатени сметки, спряха ви тока и водата на Кънчова поляна... Kогато ви даваха за обяд поне по една зелена ябълка изпадахте в екстаз, а когато ви ПОДАРИХА косачка празнувахте цял месец. На автобуса ви пишеше случаен превоз, а собственика ви караше мерцедес... ДЕСЕТ години ви трябваха да изгоните ХРИСТОЛОВ - записахте и 3 нулеви години, т.е. общо 13 години ви клати Христолов. Закриха ви истинския отбор, създадохте си ново Сдружение, играхте във "В" група, обикаляхте по села и паланки. С какви очи говорите за Пловдивския Любимец?Ние гоним коко, и тръгваме нагоре...
-1
 
 
Ветераните на Локомотив Пловдив изказаха подкрепата си към привържениците на отбора и Христо Бонев - Зума, които са против завръщането на Константин Динев в отбора. Гальо Пеев, от името на целия отбор заяви, че те са с привържениците и Христо Бонев.
на 13.06.2014 г.
-2
 
 
Който милее и го е грижа за Локомотив нека присъства в понеделник на стадиона да изрази мнение свободно. Разбира се форумните плъхове бай иван и напикан, както винаги няма да са там, поради психичните си проблеми.
0
 
 
Що не пуснете акции за продажба? Нали това е идеята?Самоиздръжка? Всички махали ще се включат, кой със злато, кой с калай, кой с цигарки.....ще направите бюджет. Вълчо ще върти такси благотворително....еййййй мангалиииии, майка ви.....ба!
0
 
 
Жълтурците как си признават, че КОМПЛЕКСЪТ ЛОКОМОТИВ така ги е засегнал, че не могат без злобен коментар дори ден. Накендзания явно и бой е ял и по улиците, за терена знаем какво ги правихме. А и не знам ,колко време ще ни го връщате, но НИЕ вечно ще светим името на ИМПЕРАТОР ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ, както и неговите тризнаци и техните деца, и децата на техните деца и така до без край ,фамилия ХРИСТОЛОВИ е завинаги в нашите сърца !!!
+12
 
 
Коко подари ли акциите? :) Ах, мангали, колко ми е кеф да ви гавря! Много дълго време ще го правя, мамицата ви долан мръсна! Ще ви го връщам за всичките години!
+1
 
 
Добър вечер , потници . Тридневният срок изтече , ко праим ся...?!?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: