ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Щабът на Локо, начело с Христо Колев, отказват да работят за Коко Динев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:19 / 16.06.2014Коментари (45)14349
Щабът на Локо, начело с Христо Колев, отказа да замине с клубния автобус за Банско.
Щабът на Локо, начело с Христо Колев - Бащата, отказва да работи повече за Коко Динев, научи Plovdiv24.bg.

Колев, който бе посочен от Емил Велев като част от помощниците му, доктора на отбора, администратора Илко Фена и други, днес са си пуснали болнични и отказват да заминат за Банско.

"Няма как да се работи в тази обстановка", бяха категорични те пред наш репортер.

 

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
а АРГУМЕНТИ, драги ми смехурковци? Или с изтъркани обиди и клишета е по лесно. Потници, спрете да говорите за достойнтво, зашото ставате за смях на целия форум... Ако имахте такова досега да сте направили ваш отбор, но само "обещавате". хахах - кога се съюзихте с Бонев, кога прехванахте от него...
+2
 
 
аз си казах мнението аргументирано и откровено. днес се видя, че на същото мнение са и много други. Видя се и колко точно са противниците на Локомотив. Тази шепа хора разби Локомотив. Помнете ми думата, тези хора скоро ще бъдат изметени от Лаута от хилядите локомотивци, които засега пасивно наблюдават заграбването на любимия ми отбор. Коко ще премести отбора извън Пловдив, а "бунтовниците" ще си направят нов отбор на Лаута - новия Черномерец Бургас-София. И кого мислите тогава ще плюят за разгромните загуби? Кой мислите ще им играе в отбора? Цирка за съжаление тепърва започва....
+4
 
 
Данев,ти поне си човек с висше образование,майна.Остави Локо,Ботев,Левски,Литекс.Кажи ми според теб възможно ли е да се издръжа един нормално функциониращ клуб в България с пари от билети и ТВ права и само с юноши?Дори и по някакъв начин клуба да успее да си плаща таксите за охрана,съдии,пътни,екипировка,заплати и тн. с тия юноши отбора ще изпадне още първия сезон.Жалко,че се връзвате на Узунов и приказките му за светло бъдеще и на ония дето прибраха един чувал пари от билети,фен шопа и кафето.
-4
 
 
Интересно, как ботевисти и привърженици на лицето Динев, заиграха от един отбор.....
+2
 
 
Христо Колев е един мързеливец, който като футболист се беше научил да изпълнява преки свободни удари и нищо повече! Дъ върви в Гърция, тук за треньор не става!
-2
 
 
Защо сте тръгнали да обяснявате на тоя наркоман -какво е чест и достойнство ? Тоя индивид е платен провокатор от бакшиша ! Няма нормален човек който да поддържа оставането на тая СВИНЯ в отбора . На всички стана ясно , че тоя сандански БОКЛУК е от всякъде скъсан от към парите . Тоя СОПОЛ не може да издържа фолк ансабъла си , камо ли професионален футболен отбор ! Какъв човек трябва да си , да ходиш и да храниш разни индивиди по ресторанти и хотели и да пишеш сметката на гърба на Локомотив ? Какъв човек трябва да си и да не плащаш с месеци - заплати . Да не говорим , че никога не е плащал осигоровки и данъци и вследствие на това клуба трябва да плаща милиони за ревизионни актове ? Не плаща елементарни разходи - ток , вода , консумативи . Защо според вас се натиска да остане в клуба ? Елементарно : трупа задължения на гърба на Локо ( не на свой гръб !!!!!!!!! ) , играе черно тото и взема парите за да живее с тях ! За какъв човек говорим ? За какъв наркоман да говорим ? Това е ИЗМЕТ !
+2
 
 
Невероятно уважение към всички, които обичат Локомотив Пловдив! Но моля бунтарите малко да размислят и да си налягат парцалите - има и други варианти, освен вашите, отборът хем да съществува и да бъде силен, хем да се промени и доразвие! Имайте предвид, че ако изпаднев в долна дивизия, много трудно ще влезем в А-група, ако не и невъзможно! Тогава Коко Динев ще ни се стори малък проблем! Въпросът е как да преодолеем сегашното положение без да се разединим и без да има някакви последствия за отбора!? Е, това трябва да измислим всички заедно! Без да се конфронтираме и караме, трябва да седнем и разговаряме и да приемем реалността обективно!
+2
 
 
прав е наркото. Не видяхте ли колко сте малко днес - че и децата довели. Намерете си работа и ще разберете много няща от живота, драги потници
-1
 
 
пич, а защо си мислиш, че пенсионерите не са дали нищо на Локомотив?! Те са тези които са спасили Локо да не се влее в Тракия. Те са ходили по Б група и знаят, че това, което искате вие е НЕВЪЗМОЖНО!!! Запомнете го - БЕЗ СПОНСОР това в Б окръжна няма да е почване, а СВЪРШВАНЕ!! Издръйката на един отбор струва много скъпо. Сега гледате резултати от 5:0 зашото някакви си "футболисти" бойкотират, а ако останем без спонсор, тези резултати ще са въпреки старанието на юношите и то в Б група. Някой от вас ходил ли на мачовете по Б група за да викате, че "било по-добре". Не вийдате ли, че наистина някой ви използва и иска да превърне Локомотив в слаб отбор, лупилня на юноши, които ще бягат при първата оферта! Това ли искате за любия отбор?!
-2
 
 
Стига вече майна,ядем се взаимно ,а сме от едно семейство,това на Локомотив.Няма нужда от такива обиди помежду ни,всеки си има позиция ама за какво трябва да наричате едните потници,с какво са го заслужили,всеки е фен,всеки мисли за доброто на отбора,всеки е избрал неговата гледна точка за бъдещето на Локомотив.Такова разделение,такава злоба между нас никога не е имало,винаги сме били едно цяло.Не ми се иска да играем в регионалните,хубаво ще е ако имадруга алтернатива,като например нов спонсор.Не мога да подкрепя Константин Динев при положение,че само най-големите наивници могатвсе още да вярват,че той е несправедливо обвиняван от фракциите.Аз подкрепям нашите ултраси ,а тези,които подържават на феновете на Ботев и наричат собствените ни фенове потници могат малко да се замислят дали е нормално да обиждаш по този начин тези момчета,които са дали толкова много за любимия ни отбор,спрете да пеете в дует с ботевистите от това ми ставате противни,отстоявайте си позицията,но не обиждайте.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: