ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател засне няколко нарушения под носа на патрулка в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:50 / 18.06.2014Коментари (18)7995
©
Пътни полицаи в Пловдив не спират водачи, нарушаващи правилата за движение пред очите им. Това твърди читател на Plovdiv24.bg. Ето защо:

Здравейте. Аз съм ваш редовен читател, пиша ви във връзка с едно от местата с редовни нарушения. И по-точно редовни несъвестни шофьори правят забранен ляв завой, като пресичат 2 непрекъснати линии. На 12 юни на броени метри от мястото имаше полицейска кола, казах си, че има надежда... Уви, заблудил съм се, пред очите на униформените няколко коли от булеварда направиха забранения завой към малката уличка, реакция никаква. 

Успях да снимам клип, в който 2 мотора от булеварда правят забранения завой и след тях една кола излиза от уличката и нарушава закона, точно до полицейската кола. 

За жалост на клипа полицаите са заети в момента на записа, но съм изключително любопитен защо не направиха поне забележка на нито един от тези шофьори. Явно трябва да се случи инцидент, за да се направи нещо.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе плюнчовци друга работа нямате ли та сте седнали да умувате и да драскате простотий.Що този отворения не е снимал долу а се крие като ПЛЪХ горе в клоните.Що не си стойте на село и да бройте овцете.Само за това ставате.
-1
 
 
Аз досега полицейски автомобил изправен , не съм виждал, или са с крайно износени гуми , с неизправна светлинна уредба, карат без колани и извършват безброй нарушения по пътищата, тръгнали нас да санкционират за същото...срам и позор!
+1
 
 
Разбира се,че основната вина е на нарушителя!Но ако няма кой да го санкционира,той става просто НАГЛЕЦ! Примери колкото искаш: - пред Дома на техниката паркира безплатно върху забранителна маркировка и в зоната на действие на знак В27 всеки ден една бракма - синьо Рено Клио.Да не би оттам да не минават патрулки? - пред Дома на културата *Борис Христов* всеки ден безплатно паркира мутрата-собственик на фитнеса.Да не би оттам да не минават патрулки? - всеки божи ден изхода на бул.Руски към колелото на гарата от двете страни е *затапен* от паркирали коли.Да не би оттам да не минават патрулки? Парадоксалното е това,че навсякъде има поставен знак В27 окичен със *страшните* табели на общинска полиция,че ще вдигнат колите с паяк!!! Та затова питам - кога ще обявят списък с *тарифите* на тези нежни души от КАТ,с които да стане ясно срещу колко си затварят очите.
-1
 
 
А на мен ми е по интересно защо никой не критикува и коментира наглеците ,които извършват нарушенията ! Нима очаквахте да се случи като в холивудски екшън, полицаите да надуят сирените и да тръгнат да преследват мотористите ли ?!? В Пловдив ежедневно стават хиляди нарушения, а екипите на КАТ са 2-4 ! Патрулите от районните нямат право да спират за пътни нарушения / нали това искахме / ! Няма ли съзнание в главите на шофьорите , не спазваме ли всички правилата и законите и хиляда катаджии да има пак ще си останем същите "селяни" !!!
на 19.06.2014 г.
-1
 
 
Били заплатите малки оборудването старо и т. н . Във всяка фирма като си недоволен ти казват ако не ти харесва напусни. Някой да е чул или видял катаджия емигрирал или полицай напуснал заради ниска заплата.
-1
 
 
Ееее, ми че това не е нещо ново! Нали ги гледаме всеки ден, болшинството само знаят да се перчат и правят на тежки, това са ни полицаите в голямата си степен.
-1
 
 
Аз самият като слизах една вечер от моста на Васил Априлов с колата , видях една патрулка да се задава към мен във насрещното и зави на ляво. И това го правят само за да съкратят малко път....
+4
 
 
В Пловдив явно полицаите незнаят ,че това е нарушение! Вчера видях патрулка да пресича двойна непрекъсната линия за да вземат колегата си , който се редеше за дюнери (пред мен).
+2
 
 
Това винаги ме е вбесявало. Не искам да ги плюя, защото това е най-лесното. Никой когато критикува не се съобразява с това какво им е на тези момчета - нямат никакви права, страх ги е да ударят някой, за да не ги съдят, бият ги, псуват ги, не взимат кой знае какви пари, нямат оборудване и т.н. Обачеее тук не мога да ги оправдая. Вбесява ме когато някой прави нарушение на метри от тях и те не предприемат нищо. Тук не виждам какво им пречи да вдигнат палката и да прибавят в хазната някой друг фиш. Знам че са обезсърчени, донякъде ги разбирам, но докато не се задействат, нещата ще продължат да се влошават. Яко глоби (и събираемост) и всичко лека полека ще си дойде на мястото. Давайте господа полицаи, хората ще ви подкрепят. Вие сте хората които трябва да вкарат ред в държавата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ВК Марица, сезон 2023/2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: