ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вижте двама от новите в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:36 / 19.06.2014Коментари (43)10331
© Gong.bg
Двама от дошлите в Локо Пд чужденци са Машуд Ола и Джералд Акоса. Предлага ме ви и техни снимки. Те направиха вече по една тренировка с отбора от Пловдив на базата на хотел "Пири".

На първата снимка е Машуд Ола, а на втората Джералд Акоса. Двамата ще бъдат изпробвани от Емил Велев в контролата в сряда срещу Локо Сф във Велинград. Това ще е и първият мач за пловдивчани в подготвителния им период. Първоначално те имаха намерение да играят още в събота, но
© Gong.bg
треньорското ръководство прецени,че отборът още не е напълно окомплектован и затова няма да проведе контрола в края на седмицата.

Източник: Gong.bg
Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Добре че има осветление вече на Лаута.
+4
 
 
Бе тия били в Черно море :) Давай Коко, давай кралю. Гаврата трябва да продължи!
+1
 
 
И не се заяждам... - Мистерия: Двама чернокожи хем в Локо, хем при Станков в Черно море! За много сериозна мистерия ни сигнализира читател на PlovdivDerby.com чрез коментарите под статията. Тази сутрин Гонг разпространи информация че двама тъмнокожи футболисти са се присъединили към Локо Пловдив. В късния следобед БЛИЦ разпространи информацията, че въпросните двама играчи Машуд Ола и Джералд Акоса са се присъединили към Черно море на Сашо Станков. Моряците също са на лагер в Банско и е възможно въпросните играчи да са решили да се пробват във варненския клуб. Дали Емил Велев просто не е одобрил играчите, само след една сутрешна тренировка или футболистите са предпочели да играят в Черно море - остава мистерия. За сега!
+3
 
 
убавци ..... ..... ..... нежния и другите потници ще останат доволни от услугите на тези двете момчета на снимките ;)
-3
 
 
И двамата са печелили статуетки и оскари за брилянтни циркови/футболни изпълнения ! Под вещото ръководство на сценариста от сандански и перфектната режисура на говедото - събраните клоуни ще изнасят виртуозни преставлениия . Наркомана се издига в еархията и ще бъде главен редактор на платените от СВИНЯТА журналя ! Дерзай отбор БАРДАК !!!
+3
 
 
виждам потниците са се активизирали и измислят нови лъжи. Явно имат голяма далавера да прилапат Локо - интересно обаче защо никой бизнесмен не мисли така. "Достойните" си правят ножи никове за да изглеждат повече, че чак се представят и за беройци... Много "достойно". Искам само на бързо да отговоря на "бероеца" въпреки, че видах че Боримиров му е отговорил. В този коментар има много пропуски и различия в ситуацийте - например "подкрепата от общината" в един град като Стара Загора където има само един отбор, формата на А група, а следователно и телевизионните права (нека питаме Любимец какви са му приходите от тях), спонсорството и най-вече тази "средна посещаемост" от 5000 на мач....:) :) (на дербито имаше под 3000 - само да кажа). Не смятам да навлизам в подробностти защото всеки здравомислещ човек може да разбере утопията, само искам да попитам - Ако това беше вярно защо Нефтохимик е в Б група, Етар в Я група и т.н.. Искам още да попитам, след като е толкова лесно защо се страхувате да си направите нов "чист и свят" Локомотив и да си го самоиздържате. Престанете!!! Не може 30 човека да се налагате над всики други локомотивци!!! Като не ви харесва имайте достойнство да си направите нов отбор и да докажете, че сте прави. Само, че и самите вие не си вярвате...
+4
 
 
БУХАХАХХОХОХАХХАХА .... МАЙМУНСКИ ЦИРК "ДПС-КУРТОВО КОНАРЕ" /1936 помака/ :))
+4
 
 
Aбе, тоя лайнян отбор още ли не са го закрили, нали щяха да правят нов, някакъв си Потник 2014, който да поритва из селата, с президент Зума и спонсор "Нежната кебапчийница"...кво стана???
+4
 
 
Идеално пасват с цвета на диванчетата.. Срам, срам.. Има достатъчно кадърни БГ момчета, които могат да помогнат на 'Локо', но е по-изгодно за личния джоб на Тото да купува анонимници, безработни до вчера. По-интересното е, че НЕ намирам информация дали и в кой отбор са ритали досега..
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.06.2014 г.
+6
 
 
Значи, кораба на Коко с пелетата от Западна Африка е пристигнал в Солун.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: