ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (19)
Курдов: По-скоро ще фалирам Марица, отколкото да дам лиценза на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 20.06.2014Коментари (55)10718
©
Новият член на Югоизточната "В" група Марица (Пд) няма да продава на никого лиценза си, още по-малко пък на фенове или спонсори на Локомотив (Пд), изпълнителният директор на "кършиякалии" Петър Курдов. "Категорично заявявам, че по-скоро бих фалирал Марица, отколкото да тръгна да правя сделки с хора от Локомотив Пловдив. Всички помните как преди време на "Лаута" се отнесоха с мен, когато тогавашния им собственик Галя Топалова поиска да ме назначи за изпълнителен директор.", каза Петър Курдов.

Тогава феновете провалиха назначаването му на поста, заплашвайки с екскцесии, като бяха подкрепени и от Христо Бонев. По този начин той опроверга информациите, че Марица може да продаде лиценза си за Югоизточната "В" група на фенове и спонсори на Локомотив Пловдив, които не искат Коко Динев да е собственик на любимия им клуб и са готови да започнат от аматьорите, но "черно-белия" тим да се изгради на нова основа. Петър Курдов добави, че са осигурени средства за участието на Марица в третия ешелон.

Източник: в. "Тема спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Като гледам май ще трябва да го даваш на Ботев. :)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+7
 
 
до старозагореца: IP-то може лесно да се смени... Но нека ти отговора на сметките. 1. Общината не я брой въобще - там са само ботевисти, а и ботевисти ще вдигнат шум до небесата 2. ТВ права в В група няма. а в долната седмица са минимални. Освен това идват в края на сезона. Дотогава? 3. 8000 публика!!! - може но в 2008. Сега е 2014 и на дербито за справка имаше 2800, а постъпиха парите само за 1500. Другите къде са да отговорят "честните и достойните" - те билети не плащат, а за съжаление ги и крадат.... 3. Спонсори няма - търсят ги вече 2-ра!! година. Не знам за какви милиони бюджет говориш, но ако не е ТЕЦ-а сте директно в Б група...
+8
 
 
ами ако имате "чест" докажете - направете си отбор и почнете от долните групи както обещахте. Защо ви е страх? Защото ще сте само 30 човека ли?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
на 20.06.2014 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+13
 
 
Изчкупвачите на бяло-черна техника от най-новото поколение не знаят че преди да се създаде АФД Тракия враинта на БКП беше обединението на Марица с шлоковското жепенедоразумение.Недораумението беше изхвърлено именно от Марица,заради социалистичестка недосмислица.Пролетарският локомотивски вариант беше прекъснат.Марица си е отбор с достойноство,а не кюстендилка измислица.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Пловдив домакин на турнир от държавното по волейбол до 20 години
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
В Испания: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: