ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кризата с КТБ стресира "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:19 / 21.06.2014Коментари (83)12419
© Plovdiv24.bg
Кризата в КТБ и поставянето й под управлението на БНБ за три месеца стресира сериозно "А" група.

Най-сериозни са притесненията сред бултрасите. КТБ е основен спонсор на отбора, освен това сметките на клуба са там. В момента тези сметки са временно запорирани. Не е ясно през следващите три месеца каква схема на разплащане с футболистите ще се използва, както и за покриване на текущите разходи. Много е вероятно и предварително да са осигурени средства за бъдещата издръжка на клуба. Припомняме, че от КТБ сами поискаха БНБ да ги постави под надзор, което означава, че са били подготвени предварително за този сценарий. Започнаха да изникват и въпросителни относно бъдещето на недостроения стадион "Христо Ботев". Репортерска проверка проверка на Plovdiv24.bg показа, че към момента строителните работи там вървят с пълна сила и не са преустановени.

Кризата удари и по Берое. Сметките на старозагорци са в КТБ и в момента клуба няма достъп до парите си. Подобно на Ботев, не е ясно как "заралии" ще се разплащат с играчите си и ще покриват текущите си разходи.

ТВ7 е спонсор на "А" група, а от този договор и парите за телевизионни права много отбори чакат да вържат бюджета си. Запорирането на КТБ официално няма отношение към ТВ7, но на всички е ясно влиянието което Цветан Василев има в телевизията и е много вероятно банковата криза да окаже сериозно влияние и върху медията.

Plovdiv24.bg научи, че от ръководствата на свързаните с банкера фирми са изпратили официални съобщения до своите служители, че кризата не ги засяга и дружествата продължават да функционират нормално.

Още по темата: общо новини по темата: 201
30.01.2024
22.01.2024
05.07.2023
24.04.2023
20.04.2023
22.03.2023
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За строежа на стадиона! ДА! В събота в по централната трибуна не се работеше - ФАКТ! Защо - ами защото в петък докато бях там около половин час - минаха около 10 миксера и наливаха бетона там а пазача ми каза че цял ден се наливало бетон И освен това всеки ден работят по 150 човека минимум Така че стадиона си върви по план и времето е с нас
+1
 
 
Цветан Василев е умен мъж!Той си е видял картите преди да влезе в тази игра!Ботев е по малко от 1% от неговите активи и това преразпределение няма да се отрази на отбора и клуба.И ние пак ще сме на върха!Съболезновабия за Локомотив Пд! Не могат да надскочат себе си горкичките столипиновци! Помислиха си че молитвите на ходжата им са се сбъднали:)
+1
 
 
Всички вложения над 100 000 евро са гарантирани.В УС на КТБ има двама жители на омански инвестиционен фонд,а самата банка е създадена с капитали на ВТБ /външна търговска банка на Русия/.През новата седмица те ще излезнат със официално стновище и най-вероятно ще вкарат свежи пари за да изчистят задълженията към дребните вносители.А в Пловдив ще нарастне продажбата на успокоителни лекарства заради наплива на изкупвачите на бяло-черна техника.
+4
 
 
Злобата в мангала е голяма,а радостта ще му е кратка!!!Жалка черно-бяла напаст!!! Капути Ботев,го е имало и ще го има със или без Цветан Василев!!! Защото има хиляди фенове,които за зад него!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+5
 
 
Честито на кюстендило-санданските-благоевградски мърши,заминават си и дано там да си останат.Злобни копелета.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 21.06.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
noir, campeon2004,Salama_19?6,ВМЗ-СОПОТЪ,ЛОШО КУЧЕ,LAUTA WARRIAR...лично ще ми го лапате след няколко месеца :) А после и на "невидимия". Ама първо изплюйте пишката на Коко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: