ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Строежът на стадион "Христо Ботев" продължава въпреки запора над КТБ
Автор: Мария Морунова 11:57 / 23.06.2014Коментари (24)10647
© Plovdiv24.bg
Продължава строителството на стадион "Христо Ботев", заяви кметът на Пловдив Иван Тотев по повод проблемите с КТБ, който е основен спонсор на пловдивския клуб, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Строежът не е спрян, отношенията и информацията, с която разполагаме, е същата, каквато и преди 10 дни. Няма промяна в политиката на община Пловдив за продажба на стадиона. Няма и заявка за отпадане на продажбата", коментира Тотев.

Той увери, че при промяна на обстоятелствата около стадион "Христо Ботев", обществеността ще бъде информирана. Допълни и, че все още няма отговор от Министерството на спорта, което трябва да даде съгласие за извършване на продажбата.
Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+4
 
 
Коментар на Иван Костов по случая с КТБ: "Българската народна банка (БНБ) действа правилно в казуса с КТБ, но закъсня с реакцията си с близо седмица, защото самата беше ударена от прокуратурата. Вместо да обяви още миналия понеделник решителните мерки, тя по това време трябваше да дава обяснения за разследването срещу подуправителя с ресор "Банков надзор" Цветан Гунев. Това коментира вчера пред телевизия "България он ер" бившият премиер, а сега анализатор Иван Костов. "БНБ имаше мощ още в понеделник, не го направи защото беше блокирана, а защо беше блокирана е много сериозен въпрос", каза Костов. Според него действията на прокуратурата срещу шефа на банковия надзор са "нападение срещу финансовата стабилност на страната" и разстройват доверието в централната банка в момент, в който обществото очаква от нея да спасява банки. "Ако този главен прокурор не докаже това обвинение в съда, ще носи отговорност, че е дестабилизирал финансовата система на страната", каза анализаторът."Да се викат членове на управителния съвет да дават показания пред прокурори които въобще не са в състояние да разберат какво ще отговорят членовете на управителния съвет, да се повдигне обвинение - това е абсурдно и не се случва никъде по света. Това се прави с вътрешна комисия, далеч от вниманието на обществото," препоръча Костов. По думите му от кризата с КТБ и дъщерната й "Креди агрикол България" имат интерес хора, неспособни да си върнат кредитите. "Ако политици, ако Ахмед Доган е взел кредити да купи "Булгартабак", или някой друг се е опитал да придобие нещо и сега се надява, че фалирайки банката, няма да ги върне, това не трябва да се допуска, защото тогава ще се повтори престъплението от 1996 - 97 г." каза Костов и допълни, че идеята да се удари срещу банките и срещу валутния борд е от хора, неспособни да си върнат кредитите. Според Костов ситуацията в КТБ е следствие на политическата криза и "вторично торнадо", което се завихря около конфликта между депутата от ДПС Делян Пеевски и мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев. Анализаторът подчерта обаче, че конфликтът "има друго естество", а зад Пеевски стои почетният председател на ДПС Ахмед Доган.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 23.06.2014 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Най-важното нещо сега е стадиона наистина да се построи.Другото е на втори план.Със стадион и база няма как да не си намерим нов собственик,но се надявам с г-н Василев всичко да е наред и дълги години да е собственик на отбора..
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+25
 
 
Най-важното е да ви завършат стадиона, а после е лесно с базата в Коматево и стадион без собственик няма да останете,предполагам че и задължения нямате което още повече улеснява нещата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Испанец отпадна от групата на Черно море за мача с Ботев
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: