ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Умопомрачително видео: Мотористи с невъобразими каскади по пловдивски булеварди!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 24.06.2014Коментари (161)36520
Умопомрачителни видеокадри се появиха в социалната мрежа "Фейсбук", алармира читател на Plovdiv24.bg. Клипът най-вероятно е заснет в неделя, 22 юни, в късните следобедни часове в Пловдив. "Къде е родната полиция?", риторично пита пловдивчанинът.

За какво става дума? Група от десетина мотористи показват каскадьорските си умения по централни пловдивски боливарди. Първите кадри са от булевард "Христо Ботев" в района на Военна болница.

След това видеото, което е заснето от участник в екшъна, ни пренася по булевард "Източен", булевард "Шести септември", Баня "Старинна", булевард "Цар Борис III Обединител" и завършва до бившата Патологична бременност.

На някои от кръстовищата едва не се стига до инциденти с други участници в движението, като особено фрапантни са кадрите, когато единият от мотористите губи контрол върху управлението на машината и пада от нея - при това в кръговото кръстовище на "Източен" с "Шести септември", както и абсолютно недопустимото навлизане вътре в кръстовищата по време на червен сигнал на светофарната уредба. 

Интересно дали от пловдивската полиция ще бъдат предприети някакви мерки във връзка с очевадните нарушения на Закона за движение по пътищата в това видео? Коментарите оставяме на вас.




Още по темата: общо новини по темата: 1
26.06.2014 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Леле колко злобно,ограничено,нетрезво мислещо и жалко животно е българина.Няколко детайла само смятам да нахвърля.Мотористите от това видео са професионални стънт състезатели,момчетата от клипа са поляци,чехи и испанци.Този уикенд имаше състезание по стънт в Пловдив.Та тези момчета така като гледам правят бавни кантари-тоест карат на задна гума с не повече от 60 км/ч,така са настроени тези машини.Просто драматизирате излишно.Ако тези мотористи могат да убият някого с такава скорост то и вие може да го направите.Сигурен съм,че всички вие нарушавате правилника за движение всекидневно по абсолютно всякакъв начин.Разбирам,че поради много причини ненавиждате мотористите,къде основателни къде не ,просто в този случай драматизирате напълно излишно.Впрочем абсолютно всеки уикенд мотористи в Лос Анджелис,Маями"Ню-Йорк и всеки по-голям град в щатите се събират стънтъри и праваят абсолютно същите неща и е то,че отново драматизирате излишно,че такива неща се случват само тук и как сме ги оставяли да си правят каквото си поискат,ето че един път да направи някой нещо подобно и оревавате орталъка пак напълно излишно,ето и видео за потвърждение - http://www.youtube.com/watch?v=m0H0NZGtZ1M . Просто когато има статии свързани с мотоциклетисти се почва с драмите и заучените фрази. Мотористите карат по абсолютно същия начин по целия свят,че и по здраво и това дори в най-развитите републики ! Има толкова по-важни неща,за които да се пените,но не го правите,предполагам че всеки ден виждате нередности и то с доста по-тежък характер , но стоите като послушни кученца и си мълчите,гневни сте по цял ден и хоп статийка за мотористи,я да си потъркам клавиатурата малко и да се оплача как ми бръмчат.В тоя ред на мисли оплачете с в КАТ как на половината автомобили по пътищата нямат дори гърнета и издават дори доста по-голям шум от повечето мотоциклети.Там е работата,че дори не идвате да ни правите забележки,ами отидете при група мотоциклетисти и с нормален тон им се оплачете,че така не трябва,но не го правите,защото е по-лесно в някой сайт да си излееш гнева.А това,че мотористите са комплексари е най-заучената фраза от всичките,човек като седна на подобна машина мисли само за самото каране,за нищо друго.Та толкова от мене и този ферман който изписах и аз, и не забравяйте следващият път като видите моторист отидете и му се оплачете,недейте да мишкувате по цял ден в сайотовете!
+2
 
 
Цц цц чакайте, че още не мога да се отърся това "невъобразимо" "умопомрачително" нещо което е невиждано в цял свят. Имам чувството, че тия всичките коментатори тука знаещи можещи с... са само безгрешни шофьори. Човека много правилно е казал в един коментар. Бъдете поне честни със себе си не се правете много на интересни. Защото всичките ви мързи да правите най-елементарното нещо... да си пускате ши*аните мигачи и да си гледате в ши*аните огледала. Един таксиджия обясняваше как щял си счупи ръцете да подавал мигачи за щяло и нещяло. Една критика имам към групата стънд-ари не се пуска така сурово one shot видео. Монтирате си го и си пускате само нещата които си струват да се видят. Между времено на кръстовището на гробищата имаше патрулка която ги изгледа... защото пък от своя страна ако не спрат на палка мотористите нямат право да ги гонят... да не им застрашат живота. А междувременно нито видях номера по моторите нито лица. А кажете сега знаещите как и какво да направи КАТ по въпроса.... с вашите мигачи :D
-1
 
 
Нормално... то в Пловдив не съм видял един кьорав полицай да патрулира по улиците. На село обикалят повече патрулки! А и то си е до манталитет на самите граждани. 112 и проблема е решен.
+2
 
 
Не подкрепям състезанията в градски условия , но по-добре такива (които ясно се вижда ,че могат да управляват МПС-тата си) , отколкото жени "шАфьори" (и тук не слагам всички под общ знаменател , но едни скромни 85% може би :D - с ирония) . Пък и поне аз не съм забелязал някъде в правилника да пише "Забранено е движението на една гума за мотопеди и мотоциклети" .
0
 
 
Видях ги тия келешчета като бяха на светофара на трепачите... Единия за малко да се утрепе като правеше кръгчета на една гума, за негов късмет не можа... Ама късмета е до време! Човек, който не цени своя живот, не цени и този на другите. Абсолютно идиотска постъпка и ненужно, рисковано каране в градски условия. Да се намерят тия дебили и да се предприемат законови мерки. Така де, те сами са се снимали, глупаците, кво повече да им трябва на полицията?
+1
 
 
П.П. Някой каза, че в България било зле, понеже в чужбина подобни "келеши" били ги гонели, а тук няма кой - това не е вярно. Поделението "Сигма" на МВР (моторизираното поделение на КАТ) е изключително добре убучено, оборудвано с доста бързи мотори и най-вече диви мотористи зад пагона. И най-вече - не прощават когато някой прави нещо опасно (или забранено).
+4
 
 
Това са участниците в мото-стънт събитието в панаира. Келеши ли са, че го правят по улицата след като състезанието свърши? Да. Каква е причината да го правят? Че никой няма да им каже нищо. Което е същата причина, поради която всички дървени философи тук в коментарите не пускат мигач, не спират на пешеходни пътеки, отнемат предимства и карат с превишена скорост и изпреварват на забранени места. Бъдете честни със себе си и си признайте, че щяхте да правите същото ако можехте.
+1
 
 
Това вече е абсолютно ежедневие в разградения двор, в който се е превърнал Пловдив. В града ни Народната Милиция има единствено две функции - да предотвратява граждански акции срещу политически и икономически кръгове и да следи за осигуряване на неприкосновеност на един конкретен етнос. Би било страхотно, ако можеше медии като Пловдив24 да обявят фотоанкети в града колко пъти и къде въобще някой е виждал автопатрули на органа, наричащ се полиция, и по-особено във вечерни часове, през почивни дни, да не говорим за през нощта. Аз лично бих спонсорирал при такава анкета снимка или видео, които да доказват залавяне на мотоциклетист или автосъстезател на място от орган на реда, може би дори и опит за преследване, което също би било събитие за града ни.
-3
 
 
Абсолютни комплексари! Да са най-добри на писта - не са! Да са мъжкари и да придават важност и умения пред равен клас и условия за пилене и екстрено каране - не са! Просто са смотаняци, разчитащи останалите участници в движението да ги пазят за комплексарските изпълнения! А децата как ги пазте бе смешници? Как ще ги запазите, като сте прави на мотора, без достъп до спирачките? /поне задните спирачки, за да не се преобърнете/. След това видео очаквате ли съпричастност към мотористите? Колкото е по-голям комплексар един водач, по-голяма кола кара, явно който и за водач на голяма кола не става, става МОТОРИСТ!!! ЗА ДА ВИ ПАЗИМ, ПОНЕ БЪДЕТЕ ПРЕДВИДИМИ! Мадамата която искате да впечатлите с изпълненията си, може да ви види на некролога ви, заслужава ли си? И един виц за вас: Оплаква се клиент на застраховател: Три пъти ме чукат от зад, какво да правя? Застрахователят казал: НОРМАЛНО Е, КАРАШ КАТО ПЕДЕРА*Т" Е, как да пазиш мотористите, като сами не се пазят!
+4
 
 
сефте.... пред нас в Тракия- булеварда и специално колелото пред блок 15 редовно има изпълнения.... но полицията.... спи...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Мигранти и бежанци
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: