ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Чисто гола млада жена се разхожда из Пловдив, съблазнява мъже
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:59 / 24.06.2014Коментари (76)80265
В галерията можете да видите нецензурирани снимки на жената. Забранено за лица под 18 години!
Читатели на Plovdiv24.bg станаха свидетели на необичайна гледка по оживен булевард в Пловдив. Гола млада жена се е разхождала по пътното платно на булевард "Източен" около обяд днес. 

Други очевидци пък разказаха, че същата жена е притеснила няколко души преди обяд в подлеза на Централна жп гара. Тя си поискала секс от непознати работници, които боядисвали част от тавана на гаровия подлез.

Охранители са се опитали да заловят жената, която вероятно има психически проблеми, но тя е успяла да избяга от района на Гарата.

Според друг читател на сайта ни пловдивчани са изпаднали в ужас около 10,30 часа днес в района на Сточна гара, виждайки същото младо момиче да бяга по бул. "Христо Ботев".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Искам да се запозная с тази дама и да й стисна ръката. Малко жени има като нея които да искат директно секс и любов. Сега всичко е изпедерастено. По 200 лв на час за секс ти искат. Яка дама. Секси другарка. Много интересно би било ако се навие да играем. А някой от вас случайно да я познава?
+1
 
 
Здравейте! Искам да помоля всички хора, които не са запознати с историята на тази жена, да не пишат празни приказки, да не обиждат и съдят! Мислите ли, че би направила такова нещо, ако всичко беше наред? На всеки може да се случи такова нещо, психиката на всеки човек е различна, всеки може да изпадне в състояние, в което не знае какво прави! Подходете с разбиране, защо коментирате тялото Сќ? Това ли е важното? Стига с този първичен инстинкт, защо някой не се поинтересува какво е станало с нея, а само пишете безмислени коментари!?!?!?!?
0
 
 
Не мога да разбера,как коментирате някой без да знаете как стоят нещата в действителност,със сигурност не търси слава.Не забравяйте,че никой не е "застрахован",че няма да му се случи нещо подобно!И тази жена е имала нормален живот,семейство,детенце,работа,докато някои "животни"не преобръщат живота и!!!!Друг е въпроса,че наистина по улиците ни се разхождат все повече хора с психични проблеми!
0
 
 
Не знам до колко е истина,снощи един съсед,който е военен разказваше за тази жена,че работила със съпруга си в едно поделение и двамата били военни и една вечер не се прибрала от работа,започнали да я търсят на другия ден,но без резултат,след два дни се явила в поделението,където работят гола и видимо неадекватна.На път за вкъщи жената е била отвлечена от група роми държана заключена и брутално изнасилвали през тези два дни после я пуснали в района на Централна гара!Не стигайте до заключения преди да сте разбрали истината,със сигурност не търси слава,а е изживяла"ад",за да стигне до това състояние!!!!!По принцип не съм расист,но няма да Ви казвам какви мисли ми се въртят в главата,като чух историята!!!! :(
0
 
 
Ако наистина е за такава клиника жената, надали ще знае, че трябва да отиде ... А и "Охранители са се опитали да заловят жената, която вероятно има психически проблеми, но тя е успяла да избяга от района на Гарата."??? Сигурно има специална способност да става невидима(това би обяснило липсата на дрехи). Така де ... колко трудно трябва да е да намериш гола жена на улицата посред бял ден ...
0
 
 
???н е г ле д а й. С е и р. П о к р и и т е. Я. И с е о б а д е т е. Н а. Б ъ р з а п о м о щ. .....т я.
0
 
 
даааа това е същата жена която преди месец показа тялото си тя наистина е психо болна но какво да се прави жегите са голям враг за този вид хора
+2
 
 
Ми...хубави са си пловдивчанките....,могат да си ходят голи...А охранителите,дето не могли да хванат болно голо момиче веднага да сменят професята....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: