ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Транш за Неделев спасява Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 26.06.2014Коментари (164)20983
© Plovdiv24.bg
През месец юли се очаква Майнц 05 да преведе поред­ния транш за Тодор Неделев, това заявиха от "жълто-черния" клуб.

Парите са нужни на Ботев, докато преминат проблемите около запорираните сметки и разясняване­то на финансовата ситуация­та около собственика Цветан Василев, пише в. "Тема Спорт".

Очаква се да дойдат и пари от Лига Евро­па за участието от минала­та година, както и изплаща­нето на голямо ДДС от строежа по стадион "Христо Бо­тев".

Ако нестабилността в клуба продължи по-дълъг пе­риод, то нищо чудно Ботев да се опита да продаде най-скъпоплатените си играчи Юнес Хамза и Феребори Доре.

Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Одитът на КТБ не е приключен. Резултатът ще стане известен в края на следващата седмица - 3 или 4 юли. И ако се окаже читава КТБ, тогава ще приказвате ли за мошеничеството на Цецо? Я си седнете на задника и изчакайте! Има ли банка в България, която да издържи на удара от изтегляне на 700 милиона лева за 1 ден? Има ли такава банка? Карайте я по-сериозно.
-3
 
 
Да, спасява Металик,стадиона, базата, селата,околията,домата, многомилионната публика,марсианците и Космоса,като цяло .....б...и трансфера ;)
+3
 
 
От днес се очаква да се извият дълги опашки от роми пред клоновете на ИнвестБанк. Всички привърженици на най-усмивания отбор в България ще побързат да заплатят здравните си осигуровки, за да не се окажат неподготвени в случай, че вратите на КТБ отворят преди 21-и
+3
 
 
Цецо, Цецо, голям ахмак се оказа Цецо... Тръгна да се правиш на велик преждевременно, и сега - фишек в г*за - и емигрант в Австрия. Взеха ти всичко. Падането отвисоко е много болезнено. Вчера беше Рокфелер, днес си Пурко! Единственото, за което те укорявам, е, че избърза. Да беше построил стадиона, пък после ставай, ако щеш, министър-председател на Вселената. Аз, за разлика от много мои по-млади колеги, съм реалист и циник. Много добре знам, че ако ти не ни откраднеш парите, друг ще е. Такава е системата, празно няма! Ти поне влагаше част от откраднатото от нас в нещо смислено, а други твои колеги-олигарси само мъдете си чешат с банкноти и черен хайвер, и си купуват бентлита за ку**ите. Боли ги фара за стадиони, футбол, спорт и прочие.. Боко сега като вземе властта ще те довърши като гнида, защото ти се оказа глупак и реши да скачаш срещу тези, които те хранеха. Лошо видял ли си от Тиквочев? Не! Сега ще видиш какво е лошо от твоя доскорошен "син" Свинчо Пеевски!
+7
 
 
В този цацаровски спектакъл лъсна още веднъж зависимостта на прокуратурата от Пеевски - най-мразеният българин след Бареков. Случаят с КТБ доказа, че тази омраза е обяснима.
+7
 
 
Лошо,че народа е сляп и глупав,и вярва на телевизия и вестници.Сигурно няма друг човек в България,който да дава работа на толкова хора,и да налива пари в над 10 вида спорт.
+7
 
 
Само преди месец, банкерът Цветан Василев дари 30000 лв. за нова спортна площадка на Хисарско училище
+5
 
 
Искахме да публикуваме подобна информация и за Делян Пеевски, но не намерихме нито ред, свързан с благотворителност и съпричастност към обществено- ценна кауза от негова страна.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: