ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев продава звезда в Турция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:56 / 27.06.2014Коментари (80)13359
© Plovdiv24.bg
Продажба в Турция на една от звездите в "Ботев" - Феребори Доре, е на път да реши възникналите форсмажорно финансови проблеми на пловдивския клуб.

Конгоанският нападател е спряган за елитните "Самсунспор" и "Трабзонспор". От "Самсунспор" следят Доре от времето, когато играеше в румънския "Петролул". А интересът на "Трабзонспор" е от тази пролет. Там обаче преговорите с всички набелязани играчи са замразени, защото се очаква селекционерът на Алжир - Вахид Халилходжич, да смени настоящия треньор Хами Мандирали.

До 1 юли в клубната каса трябва да постъпи вторият транш от трансфера на Тодор Неделев в "Майнц-05". Около 880 000 евро е общата сума с всички допълнителни бонуси, която се очаква от немския клуб.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Пак хора от туркиъе 6те им помага .е това е даси лъубезен турчин колко ло6о да за турците пак с техните лири ви помагат
-1
 
 
Добре де, не са заяждам ама искам да питам по курназ сопотчаните, къде е Невидимия?
+2
 
 
Въпреки мижавата икономика на България, банковата ситема беше стабилна. Причината според мен е, че близо 2 милиона активни българи от чужбина предпочитаха нашите банки, заради валутния борд, и по-високите лихви. Днес е атакувана втора банка - ПИБ, изтеглени са 800 мил. лв. Пращани са СМС-и, и експертите с недомлъвки говорят: Всички знаем, кой стои зад тази атака! Къде е държавата! За да се обезценят кредитите им, тези хора са готови да стигнат до бутане на валутния борд!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 27.06.2014 г.
+4
 
 
Владимир Каролев: "Замълчете, "разбирачи" на финансовия риск. Колкото до случващото се с КТБ, то не е проблем за финансовата стабилност по една проста причина. Щеше да е проблем, ако голяма част от раздадените кредити бяха лоши. А това не е така и то ще се види, когато квесторите си свършат работата. Проблемът с КТБ дойде от това, че няма банка в света, която да не закъса, ако се наредят само 5% от хората и фирмите, които имат пари, да си ги теглят. Средно за ЕС съотношението в банковата система кеш към депозити на фирми, население и институции е под 7%. Българската банкова система е много по-добре капитализирана, защото минахме през нашата голгота преди 17-18 г. ЕЦБ въведе наскоро като регулация капиталовата адекватност за европейски банки да стане 8%, а в България тя е около 20%. Това, което се случи с КТБ, е, че се създаде паника, хора и фирми си изтеглиха пари, а банката сама поиска подкрепа от БНБ и спазвайки законите и международно признати добри принципи на добро централно банкиране, такава подкрепа й бе дадена. Това не е нещо, което може да се прехвърли върху други банки, освен ако не се създаде изкуствена паника."
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 27.06.2014 г.
+3
 
 
Oт 20 000 до 50 000 лв. за физически лица и до 100 000 лева може да достигне глобата за юридически лица, които разпространяват неверни и заблуждаващи информации за банкова нестабилонoст. На половина ще трябва да платят физическите лица, които пускат злонамерената информация. Комисията за финансов надзор вече започна проверки за административни нарушения на разпоредби от Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти, изразяващи се в разпространяване чрез средствата за масово осведомяване, включително чрез интернет на информация, която създава или може да създаде невярна или подвеждаща представа относно финансови инструменти, включително разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини.Това съобщиха от пресцентъра на Комисията за финансов надзор.Проверките се извършват срещу множество лица и медии, които са правили изявления и коментари по отношение на публичните дружества -"Първа инвестиционна банка" АД, "Корпоративна търговска банка" АД и "Булгартабак холдинг" АД през последните няколко седмици пред различни медии. В момента се установява кръгът на всички лица, чиито изказвания могат да бъдат квалифицирани като подвеждащи и създаващи невярна или подвеждаща представа за финансовото състояние на дружества, търгувани на "Българска фондова борса - София" АД.Съгласно Закона срещу пазарните злоупотреби с финансови инструменти, глобите за манипулация на пазара, разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини са от 20 000 до 50 000 лв. за физически лица, ако деянието не съставлява престъпление, а за юридически лица санкцията е от 50 000 до 100 000 лв.КФН призовава всички медии да проявят отговорно поведение и да спрат разпространението на мнения, както и потребителски коментари под материали, отнасящи се до публични дружества, които биха могли да създадат невярна или подвеждаща представа относно финансови инструменти, включително разпространяването на слухове и неверни или заблуждаващи новини.КФН ще бъде безкомпромисна спрямо лица и медии, чиито изказвания и публикации са неверни и почиват на слухове и дестабилизират финансовата система. В случай на установяване на данни за извършени престъпления срещу финансовата система, ще бъде сезирана Прокуратурата на Република България.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
А може и извънземните да дадат някой лев - КТБ става държавна банка, сега искате да ви храни и държавата, а жълти лапачи, само дето няма да стане тази работа! След 21 юли ще пищите по друг начин, самоуспокоението няма да ви донесе пари, край на парите, който го е проумял, хубаво, който не го е проумял, ще го проумее по най-болезнения начин!
0
 
 
Хайде малко да се успокоите ! Всичко с КТБ си е наред. И с ПИБ. След 21.07. продължава строежа на стадиона. В Република България, БНБ е вся и всьо! От там казаха, че всичко е нормално и в момента протичат малко по-обстойни проверки. Както се казва" проверката е вид доверие". Една банка не се фалира за една седмица, това е дълъг процес, който е под наблюдението на БНБ. Така, че дами и господа, "специалисти" по банково дело, недейте да си чешите езиците с далечни за вас неща. И Ботев ще е наред и стадиона ще е готов и по-важното, парите на хората ще са си в банките .
+1
 
 
Цветан Василев няма как ей така да зареже всичко направено до сега.Базата в Коматево е негова,строежа си е негов.Какво ще ги прави си е негова работа.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: