ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стяуа взима Доре и Хамза
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 30.06.2014Коментари (45)15013
© Plovdiv24.bg
Бекали иска да се възползва от кризата на „Колежа" и да измъкне африканците за жълти стотинки
Дните на Юнес Хамза и Феребори Доре в Ботев (Пловдив) са преброени. Поне така твърдят в Румъния. Според местните медии президентът на Стяуа Джиджи Бекали ще направи всичко възможно, за да привлече в отбора си двете звезди на "канарчетата". 

Според румънците Ботев ще продаде двамата в най-скоро време, тъй като в клуба има финансова криза. Това зарадвало Бекали, който бил на мнение, че ще може да вземе двамата за малко пари, предвид положението в Пловдив. 

Припомняме, че трансферът на Юнес Хамза счупи всякакви рекорди в Ботев, след като клубът плати за него 750 000 евро на румънския Петролул. Според запознати към днешна дата Ботев е готов да се раздели с тунизийския нападател за половината на тази сума. Феребори Доре пък премина на "Колежа" като свободен агент, като "канарчетата" платиха за него само комисионни.

Според медиите в Румъния босът на Стяуа трябва да действа бързо с трансферите на Доре и Хамза, защото към двамата има интерес и от страна на руския Терек (Грозни). Преди година в местните издания се дивяха на състоянието на "Ботев" (Пловдив) и скъпите трансфери на играчи от Румъния. Днес комшиите кратко и ясно констатират "Ботев вече не е "Ел Дорадо".

 



Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аре закривайте ги тия бе,върнете ракиджийницата на хората....събориха им я заради 5минутна селска слава....КАКВААААА СЪДБААААА
-2
 
 
ЗАКРИВААААЙЙЙЙ !!!!! СБОГОМ СЕЛЯНДУРИ !
-3
 
 
От ръководството на катуна обявиха, че намаляват съществено разходите по издръжката на отбора с цел обезпечаването на участието на Бангоспор в първенството и ЛЕ!!!
+3
 
 
Докато отборите зависят от един човек, така ще е! Като той има пари и е на гребена на вълната, райски картини се рисуват, чертаят се въздушни замъци. Като го гръмнат или му вземат бизнеса, фалит и снижаване. Уви! Това е България. Ако на Мустака наистина му пукаше поне малко за Ботев, а не възприемваше клуба и футбола просто като витрина за лъскане на публичния си имидж, щеше да намери начин да ви осигури и за такива моменти. Той допреди 2 седмици си играеше с милиарди левове и евро като с билярдни топки! Не би му струвало нищо да задели двайсетина миилона за черни дни. Лошото е, че дори не се обажда повече. Питайте вашия Тервелчо какво му е на момчето, насадиха го на пачи яйца и сега го оставиха сам да пълни бездънната каца. А пари няма и няма и да има. Уви! Покрай целия цирк го отнася цялата А група!
+3
 
 
Аko Хамза напусне загубата няма да се отрази на отбора - единствено ще се търси нов изпълнител на дузпи. Трансфера на Хамза струваше на Цветан Василев 1 250 000 евро. Доре показа, че е класен футболист, млад е и има потенциал за израстване. Отделно, че струваше на БОТЕВ само 500 000 евро, а за тази цена трудно може да се привлече подобен нападател. Не вярвам двамата да се продадат за 300 000 евро. Бекали използва всеки подобен случай за да си направи реклама и да се говори за него.
+5
 
 
Незнам за моментната ситуация, но Мърито е голям късметлия!
+3
 
 
Говедата, свинете и буферите газ пикаят да ни няма на футболната карта, защото силен и богат финансово Ботев беше трън в завистливите им очи. Впрегнати са всички възможни сили, за да ни сринат - услужливи журналисти, тролове, к**ви на Пеевски. Това само показва, че сме на прав път и че Ботев ще го има. От сигурно място чух, че не само стадионът ще бъде завършен в срок, ами и готвим трансферни удари, от които буферите ще получат гръдна жаба. Горе главите, канари! Василев не се е покрил, просто не е глупак да се прибира преди изборите.
0
 
 
какъв собственик трябва да си,че като виждаш какво става със собствените ти фирми,да стоиш от страни и да не казваш нищо???аз лично не мога да го разбера!!!!А щом от клуба не е отричат тази информация,значи е вярна.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: