ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете: Диане, ние сме с теб! Държавата да си свърши работата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 07.07.2014Коментари (28)7387
Феновете на Локомотив изразиха своята подкрепа към Диан Колев. Тази сутрин "черно-белите" привърженици се събраха пред Общината и заявиха, че застават изцяло зад бившия шеф на фенклуба на "смърфовете" и неговото семейство, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Диане, ние сме с теб! Държавата да си свърши работата", гласеше транспаранта, който бе изпънат пред общината от привържениците.

Те също поискаха незабавна намеса на държавата, за да бъде открит извършителят на деянието.
Още по темата: общо новини по темата: 9
08.07.2014
07.07.2014
07.07.2014
07.07.2014
07.07.2014
07.07.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хора запомнете тези 50-тина безделника. Те сасипаха Локомотив. От отбор в първата седмица ще го превърнат в постоянен асансьорен пътник или отбор-далавера в каквото Курдов превърна Марица
+1
 
 
да, време е държавата да си свърши работата и да каже кой запали Лаута! Кой хвърляше бомби по мирни хора?! Кой си позволява да не разрешава на футболистите да си вършат работата? Кой ги заплашва? Кой и защо иска разбие Локомотив?!
+1
 
 
И Любо Пенев напусна Ботев! Началото на края!
+3
 
 
Тука явно някои искат да заменят един тарикат с друг. С какво братята ще са по-добри от Коко? Да не се лъжем, става дума за пари
0
 
 
Днешната ни проява беше изключително положителна и отзвука и сред градоначалниците ни и сред власт имащите, не само в Пловдив беше доста положителен! Точно така и с такова пожедение трябва да продължаваме и занапред и по-често! Всякакви прояви от друг характер, не ни отиват пък и отзивите от тях биха били по-скоро отрицателни, за разлика от днешната! Имайки в предвид, че днес беше работен ден, посетителите на събитието не бяха толкова, колкото се очакваше, но е добре, повече хора за в бъдеще да се отзовават на подобни събития, защото само така ефекта би бил много по-голям и въздействащ! Все пак и днес се получи доста сериозен такъв! САМО ЛОКО
0
 
 
Не можах да присъствам ,но съм наясно колко важно беше да дойда. Сигурен съм ,че колкото и корав да е Диан изпитва страх от бъдещи действия върху семейството му. Моралната подкрепа е най-малкото ,което мажем да му дадем,а ако някой има информация относно палежа ,нека помогне.Жълтури не се правете на две и половина ами напишете една свястна декларация ,че осъждате действията на мутрите! Много добре знаете ,че като общество сме длъжни да се противопоставим на този вид оправяне на проблемите.
+7
 
 
Държавата да си свърши своята работа и да накаже строго хулиганите, които прекъсват футболни мачове, замерват с бомби и камъни футболистите, застрашаващи живота и здравето им. Строго наказание за тези престъпници! Строго наказание за рушащите обществено имущество злосторници! Държавата да се намеси категорично в борбата срещу футболното хулиганство!
+4
 
 
Хубаво е, че има локомотивци, на които им пука - това съм абсолютно съгласен! Но феновете трябва да подкрепят отбора като фенове и нищо друго, а не да се мъчат да стават собственици без пари - собственик може да стане сериозен инвеститор /група от сериозни инвеститори/, задължително е да наемат и да се обградят с хора, които хем разбират от футбол, хем обичат Локомотив Пловдив - а не някакви фенове с болни амбиции и неуспели в живота да компенсират, като управляват отбор, след като не притежават нито пари, нито образование освен някакво килийно, нито пък умения - Локомотив Пловдив не е място някой да се учи на гърба на отбора, не е място за експерименти!
-2
 
 
Жълти мюсулмани , вие нямате право да се обаждате !!! Стойте си там на село ,където ви е мястото и не берете кахъри за нас . Пак сте една голяма и кръгла нула , като ви спряха кебапчетата и пепсито . На 21 ще се видите какво представлявате
-2
 
 
Пак е хубаво ,че има ЛОКОМОТИВЦИ на които им пука ...ние не сме като жълтите потници да чакаме някой резак да ни лашка.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Край! Динко Хоркаш прекрати договора си с Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: