ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пак жесток сблъсък до моста на Герджика!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 08.07.2014Коментари (42)15609
Катастрофа е станала на същото кръстовище на моста на "Герджика" в Пловдив, на което преди повече от месец лек автомобил помете ученичката Катерина Матеева на автобусна спирка, научи Plovdiv24.bg. Сигналът за ПТП-то е получен в 14,50 часа.

Два автомобила - "Мерцедес" и "Фолксваген", са се сблъскали на кръстовището на улиците "Победа" и "Сава Муткуров".

Трафикът е затруднен. По пъвроначални данни няма пострадали, въпреки че колите са смачкани.

На място са изпратени полицейски екип, както и пожарна.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Слънчево е - какво по-хубаво от това :)
на 09.07.2014 г.
0
 
 
Искрено се надявам след този пореден случай да диферинцират светофара! Еййй, много прости - сигурно трябва да умре някой там за да се случи това - пак е аналогичен случая - завива наляво и някой го отнася от направо! Нямам думи ...
0
 
 
В САЩ на всяко кръстовище има стрелка за ляв завой. Тук в Пловдив дори и на най-големите кръстовища няма ! завиващите на ляво всъщност правят всеки път нарушение, защото преминават на червено ! Къде зяпат отговорните органи ? А строящото се кръгово колело на Водната палата е връх на глупостта и идиотщината ! На кой му трябва такова движение на една голяма и натоварена улица и една малка уличка ? Явно само на кмета да лапне парите от подкупа !!!
0
 
 
В САЩ на всяко кръстовище има зелена стрелка за завой на ляво. В Пловдив дори и на голямото кръстовище на бул България и ул. Победа няма такава зелена стрелка за завой на ляво. Не знам какво мислят съответните отговорни органи, но явно не мислят с главите си ! Автомобилите са принудени да изкачат до средата на кръстовищата и така затрудняват и рискуват както себе си, така и движещите се направо коли. Това трябва да се промени веднага, нищо не пречи да се сложи зелена стрелка на всеки светофар ! А строежа на колелото пред Водната палата е връх на глупостта и най-голямата недомислица ! Абе тези управници акъл нямат ли ? Или само подкупите играят роля за бъдещето на нашият град ! Трябва ние, пловдивчани да изразим пълното си несъгласие с този калпав и затрудняващ движението проект. Който го е измислил е най-големият тъпанар !
0
 
 
И още нещо- подобно на слафчу, който затвори три успоредни булеварда за ремонт по едно и също време, маминия да вземе да затвори още един мост за ремонт и съвсем да я втасаме! Абе, как хората в другите държави съумяват да направят подобни ремонти за месец- два, а нашите "специалисти" се мотат по две години? Докога ще сме толерантни кум чиновническото безхаберие? Готови сме да се хванем гуша за гуша в задръстването, но никой не се интересува кой е виновен и защо не си е свършил работата? Тази работа, за която му плащат от нашите данъци!
+6
 
 
Преди време при една аналогична катастрофа на следващото кръстовище- "България" и " Победа", една колежка от София се изказа: " При вас в Пловдив левия завой е странно НЕрегулиран" ! Ами много е права жената. Въобще организацията на движението в цял Пловдив е под всякаква критика. Някой замислял ли се е, защо например от колелото на Панаира в посока Пазарджик по бул. България има перфектна червена вълна? Защо светофарите в целия град святкат и мигат съвсем хаотично, и защо тарикатите на пътя стават все- повече и все по- нагли? Дали не е защото на компетентните органи им е през органа?
+2
 
 
виновник за катастрофата е водача на мерцедеса, зацтото аз карах слет полото и на полото мъ оставаха 2с зелен сфетофар , мерцедеса трагна рязко зачтото нямаче видимост от завивачтите до нас на ляво автомобили кам нева. аз видях всичко зачтото ъправлявам автобус и сам малко по на високо.
0
 
 
Какво чакат още да се случи на това кръстовище? Миналата седмица се качих на автобус и пак НЕЩО СТАНА набиха се спирачки и паднахме две жени на пътеката му. Бременно момиче избяга от автобуса, тогава й се учудих, че не си търси правата. Но няколко часа след това разбрах. ТАКИВА НЯМА!! Искрено се надявам е добре. От 112 ми казаха да пусна жалба в общината. От спешното ми се смяха, че искам медицинско за нараняванията ми по тила при падането, пратиха ме на ортопед при видимо липса на счупвания. От съдебна медицина ми искаха 30 лв. ЕЕЕЕ аз си пазя билетчето "моята застраховка". Чакам от общината да проучат какво се е случило, че пострадахме в обществен транспорт. Докато чакам стана и поредна катастрофа!!! Не искам да чакам повече на това кръстовище, не искам да ползват градски транспорт от там. НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ!!! Ако е нужно нека да сложат в трафика регулировчик. В близост има училище и детска градина!!!
+1
 
 
Повече няма да стъпя на това кръстовище!
+5
 
 
Какво чакат още да се случи на това кръстовище????Миналата седмица се качих на автобус и пак НЕЩО СТАНА набиха се спирачки и паднахме две жени на пътеката му. Бременно момиче избяга от автобуса, тогава й се учудих, че не си търси правата. Но няколко часа след това разбрах. ТАКИВА НЯМА!! Искрено се надявам да е добре. От 112 ми казаха да пусна жалба в общината. От спешното ми се смяха, че искам медицинско за нараняванията ми по тила при падането, пратиха ме на ортопед при видимо липса на счупвания. От съдебна медицина ми искаха 30 лв. ЕЕЕЕ аз си пазя билетчето "моята застраховка". Чакам от общината да проучат какво се е случило, че пострадахме в обществен транспорт. Докато чакам стана и поредна катастрофа!!! Не искам да чакам повече на това кръстовище, не искам да ползват градски транспорт от там. НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ!!! Ако е нужно нека да сложат в трафика регулировчик. В близост има училище и детска градина!!!
+2
 
 
Доста е натоварено там, мостът на ВИХВП като е затворен :(((((
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Мъртвопиян блъсна с джипа си жена в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: