ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев тръгна със загуба в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:16 / 10.07.2014Коментари (59)9399
© Plovdiv24.bg
Неделчо Матушев дебютира със загуба начело на Локомотив. "Смърфовете" паднаха с 1:2 от новака в "Б" група Верея в приятелски мач, игран на терена в старозагорския квартал Кольо Ганчев.

Пловдивчани поведоха в края на първата част, когато Георги Върчев бе изведен сам срещу вратаря на Верея от Бранимир Костадинов и останал очи в очи с него не сгреши.

В началото на втората част домакините възстановиха равенството чрез Бирсент Карагерен. Крилото, който изкара неуспешни проби през зимата на "Лаута" наказа "черно-белите".

Секунди преди последния съдийски сигнал нападателя на старазагорци Стелиян Евтимов вгорчи дебюта на Матушев разписвайки се за крайното 2:1.

Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този клуб не е на шепа фантазъори ,които се чудят от къде какво да се облагодетелстват от великия ЛОКОМОТИВ,а и да попитам --КОЙ,КОЙ И ЗАЩО ПРОДАДЕ И ЗАЛОЖИ ВЧЕРАШНИЯ МАЧ,ЗАЩО МЪЛЧИТЕ?????
Цъкам минуси на буферите :)
на 11.07.2014 г.
-1
 
 
Пак ли тото,потници? 1Х2 -то продължава,само че по-"нежно" .
0
 
 
Ей тея от фк. Потник19?6 са големи машини. Новата боксова круша. Му ха ха ха ха ха ха
-1
 
 
Браво нИделчо, браво потници, браво кебапчии - този футбол искахте да гледате, нали? Това е началото на края на любимия отбор. Вече го вкарахте в спиралата, от която няма измъкване. Ще горите в Ада ,ако попилеете клуба, да знайте и няма къде да се скрийте!
+6
 
 
Следващия мач моля да не е срещу някой отбор от А група.....защото не ми се гледа хандбален резултат честно.С тези баберици и такава управа просто не ми се мисли за смях станахме.И тези хлапета тук по форумите където се правят на големи Локомотивци да има кажа....локомотивеца няма да хвърля бомби срещу отбора си,няма да плюе срещу стари хора локомотивци на по 60-70 години,няма да резделя публиката,няма да иска да изпаднем в по долна група.А всичко това вие го искате и ще ви видим на първия мач няма да сте повече от 100 човека и резила ви ще е пълен помнете думите ми!
+1
 
 
Кендзата го е яд че не сме се похристолчили за две поколения като тях и съска тънки лафове че щяло да става лошо при нас. Хахахаха. Ние поне имаме свободата да контролираме бъдещето си. А вас ви носи фекалното течение от септичната яма на Банго. Поклон! :)
+2
 
 
"Нежното" Локо май заигра тотото. Абе, кога се връщат Златински и Камбура? Мамицата ви потна - разбихте готов отбор
+6
 
 
Лудогорец феновете ли го издържат? Литекс феновете ли го издържат? Да не говорим за ЦСКА и Левски, които отдавна са грандове на партийно-икономичиеската мафия! Намери се един Константин Динев да дава душа и сърце за този отбор - оплюхте го! При това без заеми към собствени фирми и фирми на жена си, като фармацевта от Варна, вашия любимец! Майдан му направихте, свалихте го! Защо не викахте и не протестирахте против мутрите, когато Жоро Илиев ни направи шампиони? Сега изведнъж станахте много точни, коректни, почтени, истински граждани за гражданско общество и този, на когото му викахте к***а, паразит и комарджие, сега изведнъж написахте благодарствено послание! Да, наистина, той единствен направи най-много за Локомотив, но срещна вашата "благодарност"!? С многобройните наказания, предизвикани от вас, с 200 000лв глоби, прекъсвания на дербита и лишаване от домакинство и от допълнителни приходи! ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА Пловдив! Подведени от разни печелбари и нахъсани от жълтури, които не спряха да ви провокират по форумите с категории, от които не разбират - чест, морал и пр., вие се поддадохте и съсипахте отбора, на който УЖ СТЕ ФЕНОВЕ!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Крушарски с интересен коментар за раздялата с Динко Хоркаш
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: