ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Матушев изгони още шестима от хората на Кокала, трима нови вече са сигурни
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:25 / 11.07.2014Коментари (74)8376
© lokomotivpd.com
Още шестима футболисти, които преди няколко дни започнаха подготовка с Локо (Пд), днес бяха освободени. Треньорът Неделчо Матушев се отказа от услугите на защитниците Димитър Мичков, Виана Денис, Абдулае Колибали, Марко Ристич и халфовете Антонио Цанков и Ели Маркес.

В същото време за сигурни попълнения могат да се смятат трима нови футболисти - Диян Молдованов, Благой Наков и Венелин Филипов, които вече тренират със "смърфовете".

Молдованов е защитник, роден през 1985 година. В "А" група има мачове за Пирин (Благоевград) и Славия, а е играл още за Нефтохимик. През миналия сезон бе част от отбора на Монтана.

Наков е халф, роден също през 1985 година. И той има мачове в "А" група с екипа на Пирин, след което играе във Вихрен, Банско и Монтана.

Венелин Филипов е краен бранител, роден през 1990 година. Започва кариерата си в Черноморец (Поморие), а през последните 4 сезона игра в Черноморец (Бургас).

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Неделчо, ти хубаво ги гониш, ама кого ще вземеш на техните места. До старта на първенството остана само една седмица, а ти изгони всички, които Кокала доведе. С юноши ли ще стартираш на Герена?
0
 
 
Дали Матушев ги изгони, дали те не искат да играят за 1000 лева заплата.
+1
 
 
Хайде потниците да се събличат по екип и да почват да тренират, че няма кой да играе!
-3
 
 
НЕградски, следете ситуацията около Караибрахима. Започнахте да се молите на Бюрека пак - уж до вчера беше смърт за него. Гледайте да си купите възелинче отнякъде, макар и да сте свикнали да сте обслужващи моми. Ясно е, че жълти тролове с ЛОКОМОТИВСКИ никове спамят, с цел провокация - нищо ново за жълтата комунистическа пропаганда. Има и наши фенове, които се съмняват в бъдещето на отбора - на тях искам само едно да кажа - Коко ни водеше към закриване - милиони дългове, всеки полусезон 10 нови и захранване на Цеца и Лески, пълно безхаберие към школата.
+1
 
 
Всеки жълтур с по три локомотивски ника, а итбора им вчера фалира. За какви боклуци става въпрос, не е истина :)
+3
 
 
крайно време е да се разбере, че няма как в БГ един отбор от А група да се издържа от феновете - та ако ще да са и 10К средно на мач. Ние не сме нито Барселона нито Реал. Но дори и тези отбори не разчитат на феновете, а някой са потънали дори и в дългове. Ако обичате Локомотив ще загърбите криворазбраната си гордост и ще спрете да се сравнявате с жълтите кой бил по-голям хулиган, а ще повярвате на бащите си и дядовците.си. Тук не става въпрсо дали ще подкрепяме отбора в трудност - тук става въпрос, че група хора унищожиха отбора си водени от собственото си его. Направо не ми се иска да вярвам другата теория за разни Узуновци и други. истината е една ХОРАТА ИСКАТ ДА ГЛЕДАТ СИЛЕН ФУТБОЛ, А НЕ СЕЛСКИ МАЧОВЕ!
+3
 
 
интересни хора сте вие потниците, Иги. Продалжавате да ни обиждате, че не сме локомотивци, а после ни молите да си купим билет за мача... Айде в дивия!!! Раздвам се, че всички в този форум мислят като мен
-4
 
 
Имам само един въпрос към "Локо Форевър" и "Локомотив 1926", които аз вече не съм сигурен че са локомотивци, защото само ботевистите им слагат плюсове...та въпроса ми е, Защо всички фенове на БотевЪ искат Коко Динев да не беше се махал от Локомотив, и защо ботевистите казват, че Коко Динев е по-голям от Димитър Христолов?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: