ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Безумието по пътищата продължава! Двама загинаха близо до Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:01 / 14.07.2014Коментари (31)21384
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Двама загинаха, а други трима са в тежко състояние след жестока катастрофа вчера. Тежкият инцидент настъпил около 19.30 часа на пътя между селата Калековец и Стряма. 

Според първоначалната информация лек автомобил "Хонда" се движил с несъобразена скорост, навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал челно в лек автомобил "Фолксваген". 

Във втората кола пътували 54-годишният водач от село Крайници и 51-годишна пловдивчанка, които при удара са починали на място. 

В болница със сериозни травми са настанени шофьорът на хондата - Р.П. /23 г./ от Пловдив и двамата му спътници - 31-годишен мъж, също пловдивчанин, и 23-годишна девойка от Калековец. Работата по случая продължават служители от РУ - Раковски.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Какво спят нашите висши духовници? Освен баба Гуси-Гнуси и останалото църковно "вариете" да си бъркат по аналите, някой да се събуди от тях и да отслужи, молебен за здраве и дълголетие на народа. Не е нормално, толкова хора да загиват по нелеп начин, заради липсата на каквото и да било гражданско самосъзнание или адекватност на държавниците ни! Бог да опази България от самите нас!
-1
 
 
Румяна айде да не се обиждаме на местожителство щото Пловдив последните 20 години се напълни с всякъкви от всякъде... както и София със "софиянци"!! Много вероятно да караш като учебна кола и от там с тея изводи.
+2
 
 
Аз съм пловдивчанка и казвам същото,че е страшно в Пловдив -глупави,арогантни и неадекватни водачи...не знам до кога ще продължава това?Жалко,че всеки ден загиват невинни хора....
+3
 
 
За къде са се разбързали всички? И какво ги натискат тия коли по българските скапани пътища? Голяма гъзария да караш с 200 и то на междуселски път...не разбирам...и да погубиш невинни хора. Много жалко...
+2
 
 
Заглавието трябваше да е;-Безумието в държавата продължава....!!!!
-5
 
 
Най-тъпите шофьори в цяла България са пловдивските - нагли и неадекватни.
+5
 
 
жалко за хорицата във втората кола.....българина няма да се научи, че не е безсмъртен..... предпочитам да не правя коментар за ранените, само ще кажа- лека им пръст на невиините загинали.....
+6
 
 
Първо инструкторите въобще ама въобще не ги интересува дали са научени килешите (от мъжки и женски род) да карат по правилата, тях ги интересува да си вземат кинтите, а пък килешите да се трепят ама не се препят само те ами убиват и невинни участници в движението и пешеходци. Килешите от своя страна когато ги учат научават само от кой пе*ал се дава гас, как се върти волана, скоростите ако може друг да ги сменя ще е най-добре, спирачките евентуално може да се ползват .... по важно е очилцата да сложим докато кормуваме да се нагиздим с червилце може и обувчици с токчета да сложем, че току виж някой ме видял, че карам кола, и да мечтаем как ще летим като луди по булевардите и улиците в град и по между селските пътища и НЯКОЙ ще си вика еййййй бах мамаму тоя е ГОЛЯМА работа докато не се убие или в най-лошият случай да убие някой от НАС. Драги КИЛЕШИ ЧАЛАМАРИ СЕЛСКИ ако умирате от желание и мерак да умрете има много по хуманни начини от които НИЕ няма да пострадаме! А драгите Инструктори да не забравят, че също могат да угаснат под гумите на някой килеш!
+12
 
 
Въпросът не е липсaтa нa години зaд волaнa или опит, a нa мaлоумието и позьорщинaтa нa повечето хорa нa нaшите години...зa съжaление.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Мигранти и бежанци
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: