ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили Вуцов пристигна в Коматево за преговори с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:02 / 14.07.2014Коментари (43)6397
© Plovdiv24.bg
Велислав Вуцов пристигна в Коматево за преговори с президента на Ботев Иван Джиджев, научи Plovdiv24.bg.

Както е известно, шефовете на "канарчетата" са в търсене на треньор, след като по-рано през този месец се разделиха с Любослав Пенев.

Припомняме, че името на Вуцов се спрягаше от първия ден на напускането на Любо Пенев, но бултрасите бяха против неговото назначаване и от ръководството на тима започнаха да търсят друг вариант, който да бъде приет с позитивизъм от привържениците. Те искаха Костадин Видолов да наследи треньорски пост на Пенев, но днес легендата е отказал на ръководството.

Очаква се до края на работния ден от Ботев официално да обявят името на новия старши-треньор.
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 14.07.2014 г.
+1
 
 
Всички мрънкалници да си затварят мрънкащите муцуни ! Моментът е толкова тежък - ти тръгнали да предават претенции ... Овчата глава е работохолик , съчма и мотиватор ! Той винаги е симпатизирал на БОТЕВ и е бил наш фен. За сегашния труден момент е отлично решение и трябва да го оставим да работи , без да има мрънкалници. Който иска друг треньор - Льов , Ван Гаал , Моуриньо или някой от тези - да го намери и да му плати заплатата ! Ай сикана...
-3
 
 
ръководството си прави каквото си иска - няма го собственика - не се зачита мнението на феновете и се назначават меко казано спорни личности които са известни със страстта си към залаганията и комара - играчите се пускат да напускат отбора без пари въпреки, че имат договори и всичко дължимо са си взели ..... ..... ..... ..... ..... в най-скоро време тълпата ще се осъзнае, че ръководството играе против интересите на БОТЕВ Пловдив и ще им бъде потърсена сметка ..... ..... ..... дано двамата хубавци не са започнали да взимат пари под масата за да освобождат футболистите без пари...
+8
 
 
Аз съм доволен овчата глава е съчма и мотиватор а точно такъв трябва наи вече за мачовете срещу Австрииците и в следващия кръг.А това сега е наи важно да се преодолее този кръг с цената на всичко защото в тази ситуация само от ЛЕ могат да доидат свежи пари а и трябва да се брани честа на България както и на клуба.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Хубав,лош,той е новият треньор!Момента е такъв,че трябва подкрепа на 100 процента за отбора и треньора!Феновете на Ботев,това го могат!Успех канари!!!!!
+12
 
 
Хубав или лош поне има куража да води "Ботев"Пловдив като старши треньор!За разлика от "легендите"които искат да "живуркат"в клуба!Това е истината за мое огромно съжаление.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Много хора си плямпат колкото да си правят вятър на устата! Вижда се, че в момента няма кандидатура която да е приемлива за треньор! Трябва да се направи компромисен вариант - Бакалов е една долно-воденска помашка подлога и постоянно е на хранилка в клуба, абсолютна мекица и не става за тренер! Видолов, няма средно образование, няма дар слово, няма познания за треньор на отбор в Лига Европа! Пепо Пенчев и Белия също не стават! Вариантите са 2 в момента - Вили Вуцов и Иван Цветанов - трите хикса, това са хората, които могат да мотивират до краен предел момчетата в този изключително труден момент! Още не е назначен овчата глава и се почна с плюенето! Като се плюе, дайте разумен вариант за треньор в този критичен момент, кой добър треньор ще се навие да работи за 5 бона, питам ви и отговор не искам!
+12
 
 
Поне има желание за работа в изобилие. Трябва да му дадем шанс.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: