ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с две нови попълнения от днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:52 / 14.07.2014Коментари (26)5805
© lokomotivpd.com
Две нови попълнения се присъединиха днес към отбора на Локомотив (Пд). Първа тренировка с черно-белите направиха защитниците Ангел Грънчов и Даниел Граматиков.

Грънчов е добре познато име за привържениците на черно-белите, защото игра на Лаута и през миналия сезон, след което разтрогна своя договор.

Граматиков е роден през 1989 година и за последно се е подвизавал в Академик (Свищов). Играл е още в отборите на Черно море, Черноморец (Балчик), Лудогорец, Несебър и Светкавица.

В същото време 14 футболисти на черно-белите преминаха днес пълни медицински изследвания, които са задължителни преди картотекирането на играчите в БФС. Останалата група ще направи тестовете утре.

Във вторник наставникът Неделчо Матушев е предвидил две тренировки - сутринта от 9,30 часа и следобед от 18,00 часа.

Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Матушката се оказа п**ка - пълен слуга на потниците! Гони който те му наредят да гони, кани тези, които те му наредят да кани, те ще му определят състава, те ще му диктуват смените! Матушев - по-голем позор от теб не сме имали в Локомотив Пловдив!
+1
 
 
Жълтури стига писахте с Локомотивски никове, Грънчов доведен от Коко беше перспективен, сега е отритнат отвсякъде ли!? Тъпи сте. Не можете и една интрига да извъртите. Само св***и можете да въртите. Сега на Бюречето ли започнахте? Питайте си мумчетътъ - те вече клекнаха!!
+2
 
 
С тези футболисти и с този треньор догодина ще имаме свободен Локомотив в Б група,а пък другия месец на Лаута ще има бой между феновете на свободния Локомотив защото отново ще се крадат пари от билетите и пари за заплати няма да има.Ако не се намери човек който да издържа Локо ни предстои един невероятен цирк с марка "потник"!
+2
 
 
Моля, бомбаджиите и хората, които не позволиха Локо да играе с публика поне 5 мача да замълчат и да се срамуват. А не да ми говорят за "свободен Локомотив".
+4
 
 
Още двама отритнати от всякъде! Пълен бойкот на потниците, които докараха отбора ни до просешка тояга! От Локомотив май се превърнахме в последен вагон...
-2
 
 
Видяхме ги коковците по колко човека ходиха пролетта миналия сезон. ИнтелЛоко и останалите с*иркаджии. Така ли подкрепяхте отбора, от вкъщи пред телевизора и на компютъра... Все чакате някой друг да ви свърши работата, а вие какво ще направите за този отбор.Нямало да идват на мачове, голяма работа, все едно досега сте идвали... мишки. Истинските фенове, които обичаме отбора и сме готови на всичко заради него ще сме на стадиона, а такива като вас не са нужни на Локомотив Пловдив.
+3
 
 
Аз след този резил на мача с Ботев , трудно ще ми е да стъпя на Лаута. Така оставам фен от телевизора . Унижението беше огромно - а сега и свободен да е входа на Лаута няма да отида.
-4
 
 
Браво, много добри новин. Ангел е мн.добър играч за нашето първенство. Дано се съгласи на новите условия, и oстане в клуба. Неделчо полека-лека ще направи отбор. Няма да е лесно, започвме всичко на чисто, без да крадем лицензи, без да обикаляме по села и паланки. Спасихме Локомотив от тези унижения които претърпяха нашите НЕградски противници... Трябва всички фенове да сме благодарни на момчетата от организацията Бъдеще за Локомотив, че така отговорно се отнасят към всичко. Дано им стигнат силите. Аз съм сигурен, че ако всички тук се обединим и застанем зад тях Локомотив отнове ще се справи в тежката ситуация. Най-важното обаче е, че вече сме пречистени, и ще играем един честен и достоен футбол,ще ходим на мачове, без да се питаме "този мач ще се играе ли". Локомотив пак ще излезе от пепелта като птицата ФЕНИКС и ще заблести на българския футболен небосклон. Но пак казва, това ще стане само когато всички се обединим - млади, стари, семкаджии, потници, костюмари, жени, деца, всички заедно в един юмрук, както казва и Зума, ще сме много силни. Само Локо.
-1
 
 
Къде си Кокооооо ? На кого ни оставиии кокоооооо ? :(((((
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: