ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новата екипировка на Локо пристигна на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:39 / 18.07.2014Коментари (50)6215
©
Новата екипировка на Локомотив (Пд) пристигна днес на Лаута. Черно-белите ще дебютират с фланелките на испанската фирма Хома (Joma) още в утрешното гостуване на Левски. Освен екипи за мачовете, от фирмата осигуриха на клуба пълен тренировъчен комплект, както и официално-представителни фланелки.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Треньорът на Локомотив (Пд) Неделчо Матушев определи група от 18 футболисти за днешния двубой срещу Левски. Мачът от първия кръг на новия сезон в "А" група е от 19,30 часа на стадион "Георги Аспарухов" в София.От разширения състав отпаднаха две от новите попълнения в отбора - халфовете Георги Вълчев и Ванчо Траянов, които имат да изтърпяват наказание от миналия сезон, съответно с отборите на Любимец и Черноморец.Извън групата остава и вратарят Александър Витанов.След края на вчерашната тренировка всички футболисти отседнаха в лагерна обстановка в хотел SPS.Отборът потегля за София днес следобед.Ето и групата от 18 футболисти за мача с Левски:Йордан Господинов, Божидар Стойчев, Ивайло Димитров, Ангел Грънчов, Диян Молдованов, Христо Стамов, Даниел Граматиков, Венелин Филипов, Богомил Дяков, Александър Якимов, Станислав Маламов, Дани Кики, Айкут Янъков, Стоян Григоров, Бирсент Карагарен, Благой Наков, Георги Стефанов и Бранимир Костадинов.
на 19.07.2014 г.
-2
 
 
Аман от жълтури тука, не връщате ли скрап за да съберете за екскурзия, че като няма платени ексурзии пак ще сте 20 човека на гостувания..
+2
 
 
Докъде я докараха жалките потници и кебапчии - да дрънкат простотии от сорта на "хората обичат беден, но честен Локомотив". Точно като определение за потник - може да е много грозен, но за сметка на това е супер тъп! Дрънкайте си за 1000 човека, потници. И за 100 000 дрънкайте. Прогноза - ще бъдете на мача не повече от 200 потника и кебапа. На мача със Славия - също 200 потника и кебапа. Всички до един - все "собственици".
+2
 
 
Локомотивец сам ...но това в историята на Локомотив го няма в деня на мача футболистите ще патуват за София...Еииии гадни мрасни потници от утре вече ще ви се пече яицето на газа...ако до 3 краг нямате победа а И се гаврите по този начин с футболистите И емблемата нма клуба...ще ви изметем с голямата метла....
0
 
 
последно - Иги, само гледайте да не повторите печалната голова разлика на Черноморец /Бургас - София/ а именно 99:1... Ако вашата сбирщина вкара 10!! само 10 гола за цял сезон, аз лично ще ги почерпя в кръчмата на Ръководителя. Викнете и приятелските ви медии да го отразят
-1
 
 
1. Като лъжеш, че ще сте 10!! пъти повече от записалите се за екскурзията е ясно, че целиш да заблудиш хората за да дойдат. Няма как да знаеш колко ще идат, а съзнателно не казваш колко точно са се записали за екскурзията 2. Опитваш се да изкараш, че хората обичат Потник 2014, но истината е че АКО те дойдат ще е заради Локо - без никакви определения. Инерция, която съвсем скоро ще секне след серия от загуби. 3. Опитваш се да насадиш пораженческо мислене у хората. Целта е да накараш хората да си дават парите на вас дори и отбора да е супер слаб и смешен както се очертава да бъде. 4. Интересно как ще агитирате хората да ходят в Б и после във В група? 5. Ако наистина обичате Локомотив защо подарихте победа на Ботев и запалихте стадиона му?!
+2
 
 
локо форевар, толкова си се влюбил в Коко, че си забравил, че обичаш Локо. ти си болен по Коко не по Локо! До вчера казваше, че ще бъдем 20 "потника" в София, а днес казваш, че 1000 души било малко за първи мач?!? Доста си объркан и притеснен, че хората обичат чистото Локо, а не това на далаверите с твоя любим Коко. Локо може да е слаб но ще играе, честен футбол и хората ще ходят с удоволствие на мачове. елиминарай Коко и подкрепяй Локо, не се плаши, че сме слаби, не това е най-важното.
0
 
 
карти купиха ли си 100-тината заминаващи за София? Остана ли една и за Камбура?
+2
 
 
хаха. koritiba_1926, показа ли си истинската същност, подмазвачо потен?! До вчера се молeше, а днес пак стана ербап. Как бе лъжецо двуличен разбра, че 1000 ще ходят като само 2 рейса и то непълни ще тръгват?! И от кога 1000 души на първи мач се смята за постижение? Хайде да видим и колко ще сте след 5-6 кръга!
+1
 
 
С Еконт ли дойде? С опция за разглеждане? Професионална работа :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
От детската школа в първия отбор! Петима локомотивци дадоха пример на бъдещи таланти
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: