ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тир катастрофира тежко край Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:21 / 19.07.2014Коментари (11)9074
Тир с румънска регистрация се обърна в канавката и се заби в бетонна ограда на около 4 километра от Пловдив на разклона за с. Оризаре и с. Златитрап, в посока гр.Пещера, съобщи в редакцията на Plovdiv24.bg свидетел на инцидента.

Ето какво още сподели той: "Най-вероятно водача е заспал, защото се виждат следи от гуми започващи от насрещната лента. Освен камиона е унищожена 30м. ограда на частен имот, указателната табела и бетонния улей за отводняване на пътя.

Камиона е празен (разтоварил е преди това в Стамболийски), но е изтекла цялата нафта от пробитите резервоари. Мястото е във вододайната зона, на 50м. от помпената станция на двете села. От телефон 112 не можаха да установят кой и какво трябва да се направи, за да не попадне нафтата във водата. Естествено накрая нищо не се направи.

От 15 часа до 21 часа нямаше информация какво става с шофьора, когато се разбра, че е настанен в болницата и единствения изпратен полицай тръгна към него, за да направи протокол за произшествието", завършва разказа си за инцидента нашия читател.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Направете курбан, Пловдив! Толкова катастрофи и жертви....
0
 
 
Значи един абсолютно отговорен съвет, ако видите кола с румънска регистрация , я третирайте като подвижна бомба, масов убиец или терористичен акт, казвам го абсолютно отговорно и заставам зад думите си с името си. Каквито неща съм виждал от румънци при каране не съм вярвал на очите си. По безотговорно каране, неспазване на знаци стоп и светофари, предимство не съм виждал от никои друг, даже от пазарджишки цигани. Нещо страшно е румънец в кола....Пазете се от румънци!!!!! Примери....пред очите ми десетки....префучаване през знак стоп със 70-80 километра без грам спиране, минаване директно на червено и оглеждане все едно търсят къде да спрат насред кръстовището, изпреварване през две непресечени линии, при забранено изпреварване на завой и отсреща на десет метра идва кола в насрещното, влизане директно в насрещно платно...нещо уникално. Жестоки изпълнения, пълно неглижиране на правила и закони на карането. Според мен са абсолютно малоумни!!
+2
 
 
дано човека да не е пострадал сериозно.другото майната му
0
 
 
Абе пак пишете найзуст. Полиция от 3 души имаше в 18 в 19 и в 20 ч, и 3 пъти минах от там. имаше и друга цивилна кола Кафяво Пежо 307. Правеха оглед на камиона, Нафтата от левият резорвоар видях как я вадят в един голям пласмасов бидон около 500 л мисля че събира бидона. Явно само 1 резорвоар е спукан. Вик Зоната е доста далеч от мястото където е ТИРа Тира е ограничен да не може да вдигне повече от 95 км --така че дори и да е намалил на 60 заради камера-която отчита само трафика няма как да се поднесе така. По вероятно е някой тъпънар може и да не е селянин защото по този път пътуват и доста граждани към родните си места или на почивка да се е направил ан мъж и да е започнал да изпреварва на забраненото и да му е засякъл пътя
-3
 
 
Имам чувството , че който влезне в Пловдив веднага е на някаква дрога , последно време има катастрофи по 2 на седмица минимум.
+2
 
 
Също подкрепям версията за селяк, засякъл ТИР-а! Щом е разтоварил, значи е бил вече отпочинал преди това. Забелязах отзад на прицепа регистрация на номера от Яш - Румъния.
+4
 
 
Е да ама беше в посока Пловдив,а не Пещера.Във 15;30 някъде бяха 2 патрулки и 1 линейка там. Не ми се вярва да е заспал,по-вероятно заради табелата от 60 и трафик камерата някой да е намалил рязко пред него и да не е овладял машината добре,или някой да му е сякъл пътя от разклона.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: