ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Вили Вуцов: Ще се боря за четирима чужденци да останат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:19 / 20.07.2014Коментари (13)5630
© Plovdiv24.bg
"Доволен съм от победата, публиката определено ни липсва. Жалко, че чужденци, които искат да играят, са наказани. Можехме да решим мача още в първите 20 минути", коментира треньорът на Ботев Велислав Вуцов, след победата на неговия тим с 1:0 над Локо Сф в първия кръг на "А" група.

"Ще се боря за четирима чужденци да останат. С двама от тях аз съм си стиснал ръцете. Другите двама дават индикации, че също могат да останат. Ще говорим с ръководството. В понеделник чакам един нов футболист", каза още Вуцов.

Още по темата: общо новини по темата: 4
21.07.2014
20.07.2014
18.07.2014
15.07.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Голяма глава купи мача с Софийските железничари ,а с говедата какво ще се случи...?
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+11
 
 
ВИЛИ,МЕЧТАТА ТИ СЕ СБЪДНА-треньор на БОТЕВ СИ-със без пари -треньор на БОТЕВ си. Обещавай им премии за победа и после се чуди от къде да им ги даваш защото и това го е имало нали?Но биха ли -биха.Мотивирай ги както ти си знаеш нека да играят със сърце и да орат терена -майната им на резултатите-по добре отколкото със милионна селекция да играем за хикс и да ставаме за смях на цяла България като 5 мача нямаме удар към вратата при Стоилов!
0
 
 
Кого очакваш в понеделник, Вили? Възможно ли е Наско Курдов да е това?
+3
 
 
Дано да останат Иршак и Лукин. Крайно време е да спрем да мрънкаме и да си подкрепяме отбора. Според мен Вили е нашият човек.
+11
 
 
Вили е роден канар-не помня на кой отбор беше треньор ,но бяха били локото и на пресконференцията излезе с фанелка на Ботев?!Баща му беше треньор на Ботев.Вили не е слаб треньор- има си своите успехи -финал за купата с Калиакра и да не забравяме че ни отстрани със Славия с огромни резултати при Феро.Сега поне играчите ще са мотивирани и ще орат терена за разлика от МЪри както той сам казваше че им липсва мотивация.Вили е боец-Мъри страхливец.С Вили без пари ще играем по- добре от колкото с Мъри и много пари.Ай канарииии!
+14
 
 
Сбърках като те критикувах преди мача ни с Санкт Пьолтен,за което моля да ме извините.Сега разбирам,че си човек разбиращ от работата си и доста дисциплиниран.
+11
 
 
Харесвам Вили, защото играе за победа и умее да мотивира играчите! Гарантирам, че с него, няма да има скука и "правилен футбол"! Видя се, че Ботев ще е фактор и в това първенство! Трябваше да се махнат чужденците за да видим, че имаме отлични юноши и със малко търпение и подкрепа очаквам СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!
+9
 
 
Браво, Вили,от много години те спрягаха за треньор на Ботев ,но все се намираха "по-добри""Ти си луд и това те прави по- добър от Стоилов.Ти играеш за победа-Мъри за неговите си цели. Виждам,че вече играем футбол с нашите си момчета-срещу австрийците най-слабите на терена бяха тримата румънци!Айде няма нужда от скъпоплатени и доказани некадърници.Че нашите дето дебютират да не са по-лоши?Лукин айде ама Бенга сума ти грешки и то в поредица от мачове ми имаме Радослав Терзиев и национала Владимир Айтов в центъра на отбраната.Марин спокойно може да играе ляв бек и от дясно Филипов и тогава Данчо си отива на титулярната позиция дясно крило, Куртеан -излишен,в средата Ир шак и Огнянов ,отпред Чунчука и вуйчо зад него само ляво крило ми се губи-ех тази невралгична лява зона:)Успех канари!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: