ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с победа в контрола, дошъл на проби бележи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:18 / 23.07.2014Коментари (14)5636
Отборът на Локомотив победи с 1:0 третодивизионния Асеновец в учебна игра от 2x30 минути, която се проведе на изкуствения терен на "Лаута", предаде репортер на Plovdiv24.bg

Единственото попадение за възпитаниците на Неделчо Матушев реализира дошлият на проби ляв краен бранител Тодор Колев. Защитникът се разписа на празна врата след пробив на друг дошъл да се пробва при "черно-белите" - Драголов - син на легендата на Берое Васил Драголов.

В срещата участие също така взеха Петър Лазаров, Ирфан Юсеинов и Стоян Марудов. Тримата заедно с Тодор Колев и Драголов ще трябва да се доказват пред Матушев, за да покажат, че заслужават да насят "черно-бялото" райе. 

Тренировките на отбора продължават със занимание, което ще се проведе довечера от 18,00 часа на "Лаута".

Състав на Локомотив: Стойчев, Ив. Димитров, Стамов, Граматиков, Драголов, Траянов, Джордан Мортън, П. Лазаров, Кики, Т. Колев, Стефанов (Ст. Григоров, Г. Вълчев, Юсеинов, Б. Костадинов, Марудов)






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
добре е че нямаме проблеми с тимове от В група
+4
 
 
Ние пак сме тук! И това лято катаклизмите не подминаха Локомотив. За тях вече се изписа много. Но така е преди всеки сезон - на "Лаута" сякаш вече свикнаха 10 дни преди старта на сезона да не знаят ще ги има ли или няма. Те обаче винаги са тук. Просто защото заслужават. И за разлика от други, отписваните с лека ръка, не мрънкат, а работят. За седмица на "Лаута" направиха немислимото. В събота вечер измъкнаха точка от Левски на "Герена". При това те съвсем спокойно можеха да са три. Домакините се оплакват, че Локо вкара случайно, но точно случайни рикошети им позволиха да изравнят. Сините натъртват, че отборът им е събран наскоро. Прави са, но Локо беше граден за часове. При това в него заиграха само локомотивци. Хора, за които футболът не е само пари. И това трябва да се знае. Момчета, които заради идеята, както и заради шанса да ритат в А група, си оставиха сърцата на терена. Клиширано е, но е точно така. Стореното от Локо най-точно го описа вратарят Йордан Господинов, който заяви: "Предвид на това, че се събрахме преди 10 дни, се представихме добре. Ако бяхме някой по-малък отбор, щеше да ни е много трудно. Явно името и традициите си казаха думата". Кратко и ясно. Още по-добре е, че на "Лаута" не изпаднаха в дива радост след точката. Напротив - признаха, че е можело да загубят, бяха критични към играта си. Не позволиха на заблудата да ги заслепи. Точно това е и плюсът на треньора Неделчо Матушев. Защото той знае, че трудното за отбора му тепърва предстои. С такава отдаденост обаче Локо го чакат по-добри новина. И сините от "Герена" няма да са единствените опарили се.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.07.2014 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: