ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Санкт Пьолтен изхвърли Ботев от Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:53 / 24.07.2014Коментари (173)16612
© skn-stpoelten.at
Даниел Сеговия се превърна в герой за Санкт Пьолтен вкарвайки и двете попадения във вратата на Ботев
Санкт Пьолтен победи с 2:0 Ботев в среща-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. Така с общ резултат 3:2 втородивизионния австрийски тим се класира напред.

Велислав Вуцов направи две промени в сравнение с първия мач между двата тима в Бургас. Новите попълнения Росен Колев и Милен Гамаков заеха местата съответно на напусналия тима Алесандру Бенга и оставения на резервната скамейка Алесандру Куртеан.

Срещата на стадион "NV Арена" започна повече от добре за втородивизионния австрийски тим, който след само 6 минути игра поведе в резултата. Голът падна след изпълнение на корнер, от който Даниел Сеговия се извиси над всички и с глава препарира Адам Стаховяк за 1:0.

Домакините продължиха да бъдат по-активния тим след гола, но до чисти положения така и не успяха да достигнат през първата част. 

Едва в края на полувремето "канарчетата", които играха днес в резервния си "синьо-бял" екип успяха да създадат първото си опасно положение. Мариян Огнянов се озова на добра позиция в наказателното поле, но се забави да стреля и топката му бе избита в корнер, от който не последва нищо.

През втората част Ботев пробва да вкарат ценен гол, но това така и не се получи. Смените на Николай Киров, който зае мястото на резервната скамейка на наказания Велислав Вуцов не дадоха резултат.

Санкт Пьолтен пък не си даваше много зор и при една от контраатаките си стигна до втори гол. Парада центрира ниско по земята отляво, а отбраната на "канарчетата" не се намеси добре и Сеговиа отблизо наказа Стаховяк за втори път.

В крайна сметка Ботев се прибира с наведена глава и ще се концентрира върху изявите си във вътрешния шампионат.

Санкт Пьолтен - Ботев 2:0
1:0 Сеговиа 6
2:0 Сеговиа 55

Санкт Пьолтен: Костнер, Хубер, Висио, Грасегер, Парада, Холцман, Стек, Хофбауер (90-Амбичи), Кершбаумер, Сеговиа (86-Харти), Ноел (67-Фучик)

Ботев: Стаховяк, Колев, Лукин, Филипов, Христов, Гамаков (83-Юсеин), Иршак, Огнянов, Васев (59-Куртеан), Чунчуков, Цветков

Още по темата: общо новини по темата: 74
19.09.2014
26.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
25.07.2014
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Както е казал класика-Овчи курбан по тиролски
+1
 
 
Сопотският Ботев2010 от с.Коматево се насра точно в Австрия, точно там където се крие президентът им.Крадецът- емигрант сигурно е бил на мача дегизиран като жълто перушинче.Ах, каква канарска неволя.!Коматевската публика, която вечно е насрана, вече се задушава от собсвената си наивност и простотия.Блю-блю жълти овчици!
+4
 
 
Има една неприятна истина за българския футбол, която никой не иска да чуе: футболист не се става на 17 или 19 години. До тази възраст трябва вече да си футболист - да можеш да правиш дрибъл, да подаваш и задържаш топката, да биеш точно към вратата, и чак след това да те учат на тактическа дисциплина и кондиционна издържливост. Мачовете от европейското за младежи са показателни! Симпатични са ми юношите ни, но са гола вода, завалиите. Никой не ги е научил на нищо. Случайно, ако някой като Тошко се пръкне въпреки хаоса, това става веднъж на 10 години. И пак като иде в Майнц05, твърда резерва в много от мачовете. Радвам се, че залагаме на родното, но мисля, че не е реалистично да очакваме чудеса тепърва, с оглед на възможностите.
+2
 
 
АЗ лично невиждам каква работа имаме в европа! някои неща трябва да имат резон в този живот! излишни разходи и смазване на самочуствието на младите футболисти! да си гледаме нещата тук в бг шампионата а за европа има време!
-3
 
 
С оглед на последния ми коментар в тази тема искам само да кажа, че нещата ще се подобрят единствено когато вие се вземете в ръце а не да търсите поредния прехвален месия. Трябва да узреете до идеята че е нищожен шанса да попаднете на човек който наистина милее за спорта без да изисква някакви финансови или политически облаги от асоцияцията с Ботев. Примери бол, няма нужда да ги изброявам. Нека променим "играта" и покажем на какво сме способни като жители на най-футболния град в БГ. Колкото и да съм ви сипвал в миналото искам да знаете, че два ножа се точат най-добре един срещу друг и аз искам и двата клуба да просперират свободни от схемаджии и далавераджии. Тогава само могат да се раждат легенди и може да се гради истински футбол разпознат от наши и чужди.
+6
 
 
В темата за Пловдивския любимец има повече потници отколкото канари. Пълна подкрепа за отбора и тези млади момчета.Само Ботев
-2
 
 
супер безобразна игра в защита те не могат 1 2 точни паса да направат вратаря при гола като дърво стоеше 1-я гол.И не трябва да обвиняваме вили той човека какво да направи с тези некадърници този сезон ще се бори ме да не изпаднем и ако така играем срещо берое което е много вероятно поне 3 центъра ще бием
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: