ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров относно завръщането си в Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:54 / 29.07.2014Коментари (25)10802
© Plovdiv24.bg
Нападателят на ЦСКА Мартин Камбуров отрече засега относно негово завръщане в Локомотив. 

Както е известно от вчера любимеца на "черно-белите" привърженици е свързван със завръщане в Пловидв, а днес дори в. "Меридиан мач" съобщава, че нападателя още утре ще се включи в тренировките на "смърфовете", както и ще бъде на разположение на Неделчо Матушев за гостуването през уикенда на Хасково.

Именно поради тази причина Plovdiv24.bg се свърза с Мартин Камбуров да заяви, дали е водил разговори с ръководството на Локомотив за евентуално негово завръщане на "Лаута". Ето какво заяви той пред нашата медия: "Няма нищо, а и не мога да говоря, тъй като от ЦСКА не разрешават да се дават интервюта".
Още по темата: общо новини по темата: 92
11.10.2014
02.10.2014
10.09.2014
08.09.2014
06.09.2014
30.08.2014
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Абе тия жалтите що не празнуват ШЕКЕР- БАЙРЯМ а се завират в темата на ЛОКОМОТИВ?
+1
 
 
После кажете, че не сме аристократи! Да си жив и здрав,Марто!
-1
 
 
Марто се завърна!!!!! Това вече е оповестено в почти всички медии и то "не-жълти"! Завръщането на Мартин е невероятна новина за всички нас! Напук на скептиците и недоброжелателите ни, четирикратния голмайстор на България за последните 10 години до часове ще е официално футболист на ЛОКОМОТИВ Пловдив! На пук на всичката сган, която иска да го изкара "лаком за пари" и тем подобни простотии, Камбуров си идва в къщи, където не само ще играе за минимална заплата, а ще има уникалния шанс да завърши кариерата в клуба на живота си, както той самия многократно заявяваше като мечта през годините! Какъв по-добър момент от това, когато пловдивския символ на любов и чест, Локомотив Пловдив отново е това, което всички истински Локомотивци са искали....!!!????? Марто беше единствения лидер и велик играч на ЛОКОМОТИВ, който в прав текст заяви, защо се маха от Локото и който заяви, че би се завърнал само, когато в клуба отново има чистота и позитивизъм! Ето, момента настъпи! Нека никой не забравя, че Мартин е феноменален и недостижим голмайстор с черно-белия екип за последите 45 години и нищо не му пречи да го стори отново! ДОБРЕ СИ СИ ДОШЪЛ В КЪЩИ МАШИНО! САМО ПОСТЪПКАТА ТИ ОТ ЗАВРЪЩАНЕТО Е ДОСТАТЪЧНА ЗА ДА ОСТАНЕШ ЗАВИНАГИ СРЕД НАЙ-ВЕЛИКИТЕ И ВЕРНИ ИГРАЧИ, НЕ САМО В ЛОКОМОТИВ Пловдив! ПРАЗНУВАЙТЕ ПЛОВДИВЧАНИ!!!!!
-1
 
 
Ах,деа*аааа тоя Младенов излезна мъж бе да не повярваш.Пуска Камбуров без проблеми,без да се карат.Баси майката.Отказва се от 15К,за да дойде в тъпото лото ПД.Бах тия чорби са се побъркали да пускат Камбуров в Лайнута.Без финансови претенции.Тва не е истина
0
 
 
Хайде, да се приключва преминаването още тези дни, за да може Марто да направи някоя тренировка преди Хасково и да излиза и да почва да нанизва головете защото 5-тият голмайсторски приз го очаква!!! MK 11 !!! MACHINE GUN !!!
-2
 
 
Кошмарът на жълтата сган се завръща! Точно Марто ни трябва в този момент! Играехме без чист нападател до момента и разчитаме на случайни удари, ако има такива. Марто с опита и класата си ще поведе младите момчета и ще им вдъхне увереност! Добре дошъл Великане!
0
 
 
Всичко е ясно! Мартин Камбуров отново ще облече фланелката на "смърфовете". Нападателят се връща в Локомотив Пловдив, разкри представител на "червените", пред нашата медия, след днешната тренировка на отбора Мартин Камбуров се връща в Локомотив Пловдив. Това стана ясно след днешната тренировка на ЦСКА. Камбуров и Стойчо Младенов са провели разговор преди заниманието. Футболистът и треньорът са стигнали до заключението, че така ще бъде най-добре и за двете страни. Мартин Камбуров премина в ЦСКА преди началото на настоящия сезон именно от Локомотив Пловдив. Голмайсторът на "А" група се раздели със "смърфовете", тъй като имаше конфликт между него и вече бившия собственик на тима Константин Динев.
на 29.07.2014 г.
+4
 
 
Нападателят се връща в Локо Пловдив, разкри представител на "червените" след днешната тренировка на отбора
+2
 
 
Да си стои в Цска.Стига само легенди в Локо-лапачи.Има доста млади и кадьрни момчета.
+6
 
 
Като гледам класирането и като виждам, че сме след Хасково и Марек... а под нас са отбори, които със сигурност ще завършат пртед нас... дано Камбуров помогне. Само дето след скандала с Господинов не съм сигурен дали е добре да се връща. За да вкарва голове трябва някой да му я подава, а за това трябва отбора да атакува.... А от друга страна Господинов е с основна заслуга за скромните 2 точки до този момент...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: