ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изявил желание да напусне Ботев носи победата срещу Черно море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:56 / 03.08.2014Коментари (76)16420
Отборът на Ботев продължава да е безгрешен на домашна сцена. Възпитаниците на Велислав Вуцов се наложиха с 2:1 над Черно море в среща от 3-ия кръг на "А" група, играна на стадиона в "Коматево" пред празни трибуни заради наказание на "канарчетата".

Томаш Иршак изведе "жълто-черните" напред в 19-ата минута. Чехът се възползва от прекрасен пас на свой съотборник и останал сам срещу Георги Китанов не сбърка - 1:0. 

Минута по-късно Цветелен Чунчуков пропусна да удвои останал очи в очи с Китанов, но стражът на варненци спаси.

В 31-ата минута "моряците" пропуснаха да изравнят резултата, след като при центриране успоредно на голлинията Коконов имаше шанс да засече топката, но Пламен Николов изби в последния момент.

Малко след това Симеон Райков отправи опасен удар от пряк свободен удар, но Михаил Иванов се намеси и предотврати попадение.

Натискът на Черно море даде резултат в края на полувремето. Стенио дос Сантос се възползва от колективна грешка в защитата на "канарчетата", след изпълнение на корнер и отблизо с шпагат вкара за 1:1.

© Plovdiv24.bg
Бултрасите за пореден път подкрепиха своя благодетел, след като опънаха транспарант на мача с варненци с надпис "Цецо, ние няма да те предадем"

В началото на втората част Росен Колев се озова на стрелкова позиция след хубава атака на Ботев, но бранителят пропусна да накаже бившите си съотборници. 

В 62-ата минута Стенио дос Сантос пропусна да отбележи втория си гол в мача след нова грешка в защита на домакините. Този път Йордан Христов сбърка и позволи на халфа да стреля от дистанция, но топката мина встрани от вратата. 

В 82-ата минута Михаил Иванов спаси "канарчетата" от втори гол, след като успя с вещина да отрази удал на Мирослав Манолов. 

Резервата Юнес Хамза се превърна в герой за Ботев носейки 3-те точки за своя тим. Тунизийският национал, който иска да напусне клуба се възползва от прекрасен пас на Томаш Иршак минути преди края и вкара за крайното 2:1

Ботев - Черно море 2:1
1:0 Иршак (18)
1:1 Стенио (44)
2:1 Хамза (84)

Ботев: Иванов, Христов, Николов, Колев, Филипов, Иршак, Огнянов, Васев, Вандер (Хамза), Цветков (Дрянов), Чунчуков

Черно море: Китанов, Александров, Сталев (Атанасов), Котев, Венков, Стенио, Паланков, Коконов (Бакари), Райков (Курьор), Божилов, Манолов

 
Още по темата: общо новини по темата: 18
05.08.2014
04.08.2014
03.08.2014
03.08.2014
02.08.2014
02.08.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+8
 
 
Сладка победа, канари! Иршак е човекът! Той изнесе този мач на свой гръб, евала! Оказа се най-качествения чужденец в отбора. Браво и на Хамза за втория гол, в негов интерес е да вкара и на Литекс, за да го купи по-богат клуб. Иначе, Адам се оказа скрита лимонка, Лукин - футболист, чиято глава е в на едно място, а краката на друго.
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 04.08.2014 г.
+11
 
 
Честита победа канари. Само"БОТЕВ"!
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+7
 
 
скрити коментари са тъпи идиоти не ги Четете на какво се правят не знам пак се четат ма с усложнения тъпаци :))))
на 04.08.2014 г.
+8
 
 
пак направихте откритие, този чунчуков бил добър. Като се махнат скъпоплатените 'перли' току виж сме направили едно хубаво дерби само с български момчета, нали тва е целта все пак.
+14
 
 
Честита победа, канари! Започнахме много добре мача, с хубави комбинации. Отбелязахми гол, и продължихме с атаките! След трийстата минута отстъпихме инициативата, и закономерно получихме гол. През второто полувреме играта беше равностойна. Все пак, като че ли ние търсихме повече победата, и шансът отново ни се усмихна. Заслужава да се отбележи много силната игра на железния войник - Иршак! Поздравления и за Хамза. Радвам се, че ако се разделим с него след този мач, ще бъдем с най-добри чувства! Без Лукин, двойката централни защитници стоеше добре. Филипов беше много стабилен, повечето атаки на противника бяха през десния ни бек. Стаховяк все още явно се колебае, и Мишо Иванов справедливо беше предпочетен. Съдейки от трансферната сага с Мболи, изявил се на Световното, можем да направим извод, че търсенето на вратари от средна величина е свито. Не очаквам да валят предложения към Адам, и вероятно ще остане при нас. Може би ще загуби титулярния си пост. Поздравления за плаката за подкрепата към г-н Василев! Подкрепата към човек на позиция не е впечатляваща. Когато цялата държава, и поддалите се на манипулации маси са настръхнали срещу дадена личност, подкрепата е безценна! Браво, канари! И накрая, ако обичат няколкото фена на Локомотив, критикуващи плаката в подкрепа на ЦВ, да се аргументират: те са заели позицията на противниците на Банката, и на ЦВ, защото са спонсори на Ботев, или имат свои аргументи!
+26
 
 
Бързи разигравания,пасове по земя с едно-две докосвания . Няма ги ония подавания по 6-7 пъти между двамата централни защитници и после връщане към вратаря... Футбол който определено привлича публика. Малко повече увереност в завършващата фаза и повече стабилност в защита и сме готови за 3-ката! А на ония от задния двор на ВСИ нека не им обръщаме внимание. Да си дрънкат колко си искат! Тяхната омраза ме зарежда с повече позитивна енергия!!
+26
 
 
Филхармония!Диригент-Томаш Иршак!!!!!
на 03.08.2014 г.
+11
 
 
Честито перушани.Добра победа срещу сериозен и корав съперник. Карайте я все така с последващ бой над шопите.Казах ви ,че имате много добър отбор и с него можете да постигнете нещо по-сериозно.А на мангала под мен ще кажа че мястото му не е във този форум.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: