ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Цветан Василев с обръщение към бултрасите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 05.08.2014Коментари (75)10574
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Ботев Цветан Василев излезе с обръщение към бултрасите, в което банкерът им благодари за подкрепата и поздрави отбора за доброто представяне в първенството.

Plovdiv24.bg публикува обръщението без редакторска намеса:

Скъпи привърженици на ФК Ботев Пловдив,

Поздравявам ви с представянето на Ботев в настоящото първенство в "А" група, което е повече от достойно. Това за пореден път доказва, че когато отбор и фенове са едно цяло, успехите са налице.

Обръщам се към вас с огромно уважение и преклонение пред верността ви към Ботев Пловдив. Гордея се, че в тези тежки времена вие не унивате и продължавате да оказвате вашата безрезервна подкрепа. Благодарен съм, че цените това, което успяхме заедно да постигнем.

Убеден съм, че опитите на криминално-политически кръгове да унищожат това, което изграждаме, няма да успеят. Тези, които ме познават, би следвало да знаят, че моите корени са здрави, а принципите ми - устойчиви. По света се уважават хората, които създават, а не които рушат. Дълбоко вярвам, че истината е на наша страна!

Аз ще продължа да се боря заедно с моите колеги за това! Смятам, че не е далече времето, в което ще мога да бъда полезен на любимия БОТЕВ.

Благодаря ви!
Цветан Василев







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Преди да му спрат миризливата Банка бяхте 2-рия отбор след Лудогорец най-силен финансово и пак нищо 2 ремита с най слабия щутгарт в историята и 2 победи над нас само с тва може да се похвалите ,а нас Жоро Илиев ни направи шампиони от раз михлузи такива !
+1
 
 
Версията на Радио Ереван: КОЙ посочи Пеевски? - Орешарски! Защо? - Защото Пеевски посочи Орешарски! Защо се съгласи Станишев? - Защото е зависим! Чрез кого е зависимостта му? - чрез Моника!
+2
 
 
Чета за някакви морални буфери които ми приказват за престъпници и т.н.чета написаното от хора които са получили обещания от боко тиквата че след изборите(ако гласуват за него)ще им уреди спонсор,и ще им даде още парички подчертавам още!Чета коментари от хора които боготворяха Ж.Илиев морални квалификации за други хора.Сега ще Ви кажа нещо аз съм фен на Ботев няма да се женя за собственика,аз искам добър отбор хубав стадион и лига европа ако може,аз не се интересувам от собственика с какво се занимава ,да хубаво би било да е най добрият и най честният на света ,но такива пари нямат за съжаление,така че щом подкрепя моя отбор и строи стадион аз съм с него ако ще и да яде хора на вечеря!И не на последно място няма да се уморя да ви питам станало ли е нещо през 26г?Всички знаем че не!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+8
 
 
Черно-белите отрепки цапат ли цапат в темите за отбора на Пловдив.Абе клошари дрипави,бързо забравихте как на най-големият бандит Жоро Наркомана паметник направихте.Разбираема е омразата ви към г-н Василев,откакто е той начело победа нямате,няма и да имате скоро....
0
 
 
Да не натоварваме служебното правителство със свръхочаквания, но премиера, вицепремиера, и министър на правосъдието, министърката на образованието са от авангарда на гражданската съпротива срещу назначението на Пеевски. Министър на ВР е от Пловдив, свързан със СДС.
+16
 
 
Кой го търси бе филибе ,срещу него дори няма повдигнато обвинение камо ли да го задържат . Това показва че не ви интересува нищо в тази държава .Защото този човек потдържаше спорта ,културата и много други неща... Ама Ганьо си е Ганьо на него му дай да плюе и да го манипулират .
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+17
 
 
след изборите като пратим турчалята в небитието,всичко ще си дойде на мястото
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: