ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Започна се: БФС одруса Ботев с 5000 лв.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:21 / 05.08.2014Коментари (39)10171
© Plovdiv24.bg
Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз нанесе имуществена санкция в размер на 5000 лева на Ботев. Причината за това е за неизпълнение разпорежданията на делегата на мача с Черно море, завършил с победа 2:1 за "канарчетата".

Това е първа санкция от БФС през новия сезон към пловдивските клубове. Припомняме, че през миналия сезон от ДК не подминаваха и кръг без да санкционират Ботев или Локомотив.

ПО ДОКЛАД

За неизпълнение разпорежданията на делегата, на основание чл.37, ал.1, т.11 /2/, ДК налага на ПФК "Ботев" Пд. имуществена санкция в размер на 5000 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 18
04.08.2014
03.08.2014
03.08.2014
03.08.2014
02.08.2014
02.08.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Има ли яснота, че наказанието е за допуснати лица, нямащи право да присъстват на срещата, която е при закрити врати! От цитирания член чл.37, ал.1, т.11 /2/, не става ясно, че това е причината. Отделно от това, вярно е, че служебните лица в една футболна среща са реграментирани. Но този регламент се отнася за лицата, участващи във футболната среща /на терена и на резервната скамейка/. Неограничен достъп до всички обекти имат много служебни лица от различни държавни институции. Възможно ли е охраната да не допусне легитимирал се със служебна карта полицай, прокурор, следовател, кмет, зам. кмет, общински съветник, депутат, и много други! Предполагам, че футболните деятели, определени спортни деятели, които имат съответни пропуски, имат свободен достъп до спортните съоръжения. Мисля си, че всички лица, имащи право на достъп на стадиона без билет или абонаментна карта, а с някакъв различен документ, не могат да бъдат спряни. Или с други думи, санкцията е единствено за феновете, които посещават мачове с билети и абонаментни карти!
на 05.08.2014 г.
+1
 
 
Много мачове пропускам поради ангажименти,но си закупих карта за да зная,че ще мога да посетя тези в дните които съм свободен. За каузите които се организират за събиране на средства за определен човек в нужда,за реновиране на паметната плоча на Ботев,за някой артикул в помощ на агитката гледам винаги да участвам с някоя дребна сума в кутиите. Така дотук написах хубавите инициативи в които с готовност и удоволствие се включвам. Сега малко и за тъпотиите. 2 пъти ходя в коматево за да се сдобия с карта за новия сезон и то точно когато е обявено че ще бъдат пуснати и резултата е че още нямам карта а хвърчаща бележка. Продават се билети за блок 3 само на базата и ходиш и я вземеш я не. Продават се някакви билети за мач на който не може да се ходи,но пък на мача ходят все пак хора и то не от тези които са си купили от въпросните билети а някаки Тити-та Мити-та и други карикатури,заради които пчеличките дето събраха 5000 се оказа,че сега пак трябва да събират. Къде е реда,кой ги допусна и докога аматьорщината ще избива като въшка на чело в този клуб? Ама и ние сме за онождане! Марин Бакалов, Коце Костадинов,Видолов и Иван Йотков са боклуци и предатели а Тити и Кривия си влизат там и с карти и с чипове където си поискат все едно им е бащиния! Докато не прекратим достъпа на говеда в тоя клуб,нищо добро не ни чака-към ден днешен те все още обаче са болшинство тук!
+2
 
 
Който не спазва правилата, бърка му се в джоба и другия път ще се замисли ! Ама най-добре ще е ако глобата е платят тези "големи тарикати" които бяха вътре!
-2
 
 
Повече от заслужена глоба, която трябваше да бъде наложена и на предишното домакинство срещу Локото от София! Не е нормално на трибуните да има над 150-200 човека при наказание без публика, което гласи, че на трибуните могат да бъдат допускани само служебни лица! При жълтите шуро-баджанащината никога не е спирала и трудно ще бъде изкоренена! Всички оправдания са тотално неуместни в случая! Иначе, че аршина на БФС за шопските и останалите клубове е двоен, това е безспорна истина!
на 05.08.2014 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Никой още не е казал, какви са били разпорежданията на делегата. Това обаче не ни пречи, да започнем да хулим ръководството! Ако има конкретна вина, има кой да я посочи!!! Имаме Президент, имаме Съвет на директорите!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+15
 
 
Наистина вътре имаше хора които нямаха никаква работа там ,т.е. трябваше да гледат мача от там където го гледахме всички три часа прави на жегата . Само ще Ви кажа ,че тези не са истински ботевисти ,а махаленски плямпала уредили се да влезнат вътре в стадиона покрай други работещи там. ХА ЧЕСТИТО...
+17
 
 
Тези 150 човека които гледаха от трибуната да платят глобата.
-3
 
 
няма страшно, емигранта има пари, нали открадна 3 млрд.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Иновативно: Дубълът на Ботев играе в събота от 20 часа
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: