ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Литекс не успяха да се победят в голово шоу
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:57 / 09.08.2014Коментари (132)16264
В истинско голово шоу Ботев и Литекс не успяха да се победят на ст. в Коматево.

Отлично стартира срещата за "канарчетата" като още във 2-ата минута те поведоха на Литекс след гол на Иван Цветков. Голът падна след груба грешка на Бумал, той буквално сам изведе Цветков на празна врата и опитният нападател бе безгрешен за 1:0.

Във 26-ата минута Ботев вече поведе с 2:0 след страхотно попадение на Лъчезар Балтанов от воле, извън границата на наказателното поле.

Само 3 минути по-късно обаче във 29-ата минута Джордан намали изоставането за Литекс. Страхил Попов напредна по фланга и центрира, като сложи топката на главата на Джордан, който технично я отклони в мрежата за 2:1.

В 43-ата минута Страхил Попов изравни резултата след центриране в наказателното поле, което стигна до него в пеналта. Защитникът имаше време да си нагласи удобно топката и да стреля точно.

В добавеното време на първото полувреме Литекс успя да направи пълен обрат. Ваюши центрира от границата на наказателното поле и Асприля на два метра от вратата отбеляза на задна греда. При този резултат 2:3 завърши и първото полувреме на срещата.

При подновяването на играта в 49-ата мину
© Plovdiv24.bg
Президентът на Литекс Гриша Ганчев изгледа двубоя от трибуните в "Коматево"
та Цветков и влезлият като резерва Хамза си взаимодействаха добре, но последният не успя да нанесе удар.

В 68-ата минута Юнес Хамза се пребори за топката, центрира в наказателното поле и другата резерва Милен Гамаков реализира, като изравни резултата за 3:3. Милен Гамаков, който реализира първото си попадение за Ботев, игра с маска.

В 79-ата минута след рейд Хамза преодоля Винисиус, но самоотвержено Илия Миланов се хвърли в краката му и изби точно преди топката да бъде пратена в мрежата.

В 85-ата минута Иршак получи втори жълт картон и бе изгонен, така "канарчетата" доиграха срещата с човек по-малко.
 
В продължението на срещата грешка на вратаря на Литекс даде топката на Хамза, но нападателят не съумя да вкара.

Ботев - Литекс 3:3

1:0 Цветков (2)
2:0 Балтанов (26)
2:1 Джордан (29)
2:2 Попов (43)
2:3 Асприля (45+3)
3:3 Гамаков (68)

Ботев: Иванов, Филипов, Николов, Колев, Христов, Иршак, Огнянов, Васев (Гамаков), Балтанов, Цветков, Чунчуков (Хамза)

Литекс: Баривиейра, Божиков, Недялков, Миланов, Попов, Бумал (Цветков), Колев (Руменов), Ваюши, Малинов, Асприля, Джордан (Косоко)

Още по темата: общо новини по темата: 11
11.08.2014
11.08.2014
09.08.2014
09.08.2014
09.08.2014
08.08.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Поредния ТОТО-ЦИРК , който се разигра в родната А група и в който отново са забъркани жълтите селяни от Коматево, редом с другарчетата по Цветан Василева линия, Литекс от Ловеч! Няма такъв срам! Няма такава пародия!!!!!1 Ако имаше и грам държава и институции, тези отборчета просто изчезваха от футболната ни карта! Как е сега жълти кретени? Без стадион, без чест, за кой ли път, без реален собственик, без публика на тренировъчното игрище, без откраднатите милиони от Кара бея????? Локомотив е беден( засега) клуб, но не е зависим от Христоловци, Коковци или ДПС! Локомотив отново е истински и е на феновете му изцяло и дори няма охрана на мачовете, а вие жълти еничари, продължавате да сте зависими от крадци, мафиоти и про-турски, политически структури! Хайде гнийте си на село и се молете да ви легнат в сряда, за да има с какво да се хвалите, ако ще и да е мизерната "суперкупа" и най-скъпото четвърто място в историята! Нещастници!
0
 
 
Интересно.....чакаме БФС!Пребито от бомба дл.лице на Берое-Лефски!Ако беше пловдивски отбор=сеч!Ама сега.....глоба сигурно!
-5
 
 
мустакатият циганин закри жълтия катун, разкопа им обора, натика ги на село и им доведе най-голямото говедо. следват грозни тото представления, но най-големия цирк ще е с говедата, които се нуждаят спешно от точки и кой друг освен коматевската ку*ва ще им ги подари...
+1
 
 
Вили е много настоятелен за привличането на двама централни защитника. За бекове не споменава нищо. Сеговия отбеляза всичките си голове срещу нас през зоната на Филипов! Вчера пак е бил несигурен! Много е важно, защитата ни да подобри качеството си на игра! Чакат ни два мача, с Лудогорец и Левски, които ще са показателни за възможностите ни на този етап! Дано в Лудогорец да не умаловажат този мач, да подходят максимално отговорно! Подобни битки са много полезни за отбора, така се израства!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 10.08.2014 г.
+4
 
 
Браво - 5 фенчета на Локуту! Ето една от най-ярките изяви на "комплексът Ботев" от страна на мангалите! Имат си тема за загубата от Лудогорец, но не - ще пишат тука, да не би да заспят без да се отчели в темата-:) Акъл дават, прогнози, съвети, мнения - сякаш са от жълто-черния клуб.:D:D:D Абе, викайте сайде локо и потниците, какво се занимавате с нас бедните, дето сме само на 2-ро място, аааа, ма ха!
+2
 
 
Смешковците от Лаута продължават да ме кефят с бисерите си за нагласен мач. Мечтаят и ние да паднем на нивото им. Ами то мечтите са си безплатни. И как нито веднъж не познаха мургавите чавеченца, а? Ми как да познаят с недовършен 4 клас образование?
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: