ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите честитиха рождения ден на Цветан Василев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:39 / 12.08.2014Коментари (44)4793
©
Привържениците на Ботев честитаха рождения ден на своя благодетел Цветан Василев

Ето какво му пожелаха те в своя сайт bultras:

Честит рожден ден, г-н Василев!

Пожелаваме Ви здраве и сила! Ние вярваме, че заедно ще продължим да се борим за каузата Ботев и да събаряме всяка стена и всеки предател, който се изправи пред нас!

САМО БОТЕВ!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Интересен коментар за размисъл: "Юристите веднага реагираха, че Василев не може да извърши приписваното му престъпление. По една много проста причина - председател е на Надзорния съвет на КТБ. Това означава, че в характеристиката на длъжността не фигурират функциите "управление" и "изпълнение". Те се упражняват от Изпълнителния съвет и Управителния съвет. Надзорният съвет проверява, извършва надзор, но не указва и не разпорежда. Това бъдещите юристи сигурно го научават още по време на първия купон по случай приема им в университета. Освен Пеевски да е отсъствал. Май и зам.-главният прокурор Борислав Сарафов е бил другаде. Въобще ако Цацаров е чел "Педагогическа поема" на Макаренко, подчинените му ги очакват голеееееми изненади. Освен ако те не командват парада обаче, защото се носят и такива слухове."
0
 
 
Според мен съвпадението на Рожденият ден на г-н Василев, и огласяването на "Европейската " Заповед, издадена през месец юли, не е случайно! Съвсем умишлено се цели да се вмени чувство на вина! И това ни показва стилът на ДС, на тоталитарната машина, тръгнала да смазва всеки свободен човек! Абе мутри на Пеевски, къде сте тръгнали вие, в световната столица на културата, да раздавате вашата си правда! Че чак Заповед издали, и даже чакат някой да им я изпълнява! Пеевски върви в Софето, и до Курило! В града на Моцарт и Бетовен, Пеевски, Боже мой!!!
+1
 
 
Чрд, много здраве и много сили в борбата за истината.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 12.08.2014 г.
-1
 
 
Къде е невидимия , къде е крана, къде е купата ?
+1
 
 
Цяла страница с коментари от хора, които в тази тема претендидират да ни учат на морал, кой бил и кой не бил престъпник, раздават присъди и оценки. А същите тези хора поставиха на Лайнута паметна плоча на доказан и известен в цяла България мафиот, наркотрафикант, рекетьор и поръчител на убийства и му палят свещи. Ей жалкари, я се скрийте бе.
+2
 
 
А вие на кой лижехте задниците когато ви купиха шампионската титла ,а , но ще се въздържа от епитети защото за вас каквито и да се кажат все ще е недостатъчно.
-1
 
 
мазнооооо , ей тъпунгери само вие така може да лижете г**ове...не ви ли е срам бе ...??? гнусна жълта , к**венска паплач...
0
 
 
Гледай ,гледай само завистливи ГНИДИ са полазили в темите за Ботев. Брей ,брей толкова завист и простотия няма никъде освен при буферите .Не си гледате насраните задници ми сте седнали да коментирате Ботев...
+1
 
 
ЧРД, Г-н Василев!!! Пожелавам ви живот и здраве, а всичко останало го умеете, и то скоро ще е във ваши ръце! Банката и бизнесът Ви, които политико - икономико - престъпна групировка се опита да атакува, ще ги възстановите съвсем скоро! Но най-важно е да се изчисти името Ви! Мнозина са правили аналогии с Атанас Буров! И той е имал тежки дни, и неговият живот не е бил безметежен! Българинът не обича успялите хора. Така че негативизмът не е насочен лично към Вас, а към успелият българин по принцип! Впрочем, българинът не обича и успелия американец, французен, евреин , и т.н. Наблюдаваме последните гърчове на октопода! Кои пипала му останаха! 1. Медиите, продължаващи да припяват за източени кредити в размер на 3,5 млрд. лв. към свързани фирми, без обезпечение! Тази лъжа работеше, и трябва да признаем, че дори и интелигентни хора бяха се хванали на въдичката! Небивалиците, като присвоени суми, изнасяни в черни чували, не проработиха! Това пипало вече е компрометирано, и народът си изработи противоотрова! Пеевски има пълен контрол над две пипала 2. Следствие и 3. ДАНС! 4. Прокуратурата, 5. Съда, и 6. БНБ, са пробити от Пеевски /ДПС/! Но институциите от 2. До 6. загубиха своята политическа подкрепа. Гражданското общество е активизирано, и следи под лупа всяко движение на всяка една от тези пет интитуции! Служебният кабинет е от нашата страна на бариерата, от страната на гражданите, и засега няма каквито и да е поводи да си мислим, че някой от министрите е склонен да обслужва интересите на Пеевски и Мафията!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: