ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Рефер отне Суперкупата на Ботев в Бургас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:26 / 13.08.2014Коментари (289)22894
Този некадърник в бяло (Николай Йорданов) бе главния виновник "жълто-черните" да не спечелят трофея в Бургас
Ботев пропусна да спечели първи трофей от 33 години насам. Това се случи благодарение на софийския "арбитър" Николай Йорданов, който показа пресилен втори жълт картон на Александър Колев при резултат 1:0 на "канарчетата" в края на първата част, а очаквано с преимуществото си на терена на стадион "Лазур" в Бургас шампионите стигнаха до пълен обрат с 3:1 и спечелиха трофея.

Пловдивчани навлезеха по-нахъсано в срещата и логично първи стигнаха до голово положение. Това се случи в 10-ата минута, когато Цветелин Чунчуков напредна отдясно и влезе в пеналтерията на разградчани, след което отправи топовен шут, но Владислав Стоянов внимаваше и успя да избие в корнер.

Лудогорец отговори бързо, когато минути по-късно Михаил Александров излезе отдясно на добра позиция, но ударът му по земя премина далеч от страничния стълб.

В 19-ата минута Ботев излезе напред в резултата с гол на Милен Гамаков. Бившият футболист на Черноморец се разписа на празна врата, след като преди това центриране на Мариян Огнянов бе отклонено с глава от Пламен Николав на втора греда и отблизо бургазлията се разписа за 0:1.

Възпитаниците на Георги Дерменджиев бяха много близо до възстановяването на резултата минути след попадението на бургазлията, но Дани Албало пропусна останал сам срещу Адам Стаховяк.

В 30-ата минута Марселиньо също се отчете с пропуск за "орлите". Бразилецът бе изведен сам срещу полския страж на "жълто-черните", но в опита си да го прехвърли техниката му изневери.

Всичко в Бургас беше перфектно, и до игра, и до атмосфера от страна на привържениците на двата отбора, докато Николай Йорданов не се направи на "рефер", показвайки пресилен втори жълт картон на Александър Колев в края на полувремето.

На почивката футболистите на Велислав Вуцов поискаха обяснение от Николай Йорданов за изгонването на Алекс Колев, но в опита си да го убедят, че не е прав за решението си Стаховяк получи жълт картон.

Този червен картон определено повлия на играта, за което и улесни Лудогорец на терена и голът не закъсня. В 53-ата минута Марселиньо центрира по земя и Росен Колев се размина с кълбото, което попадна в резервата Върджил Мисиджан. Крилото майсторски се освободи от прекия си пазач и със силен удар не остави шанс на Стаховяк - 1:1.

Холандеца можеше да се превърне в герой за разградчани, когато бе изведен очи в очи със Стаховяк в 84-ата минута, но полския страж не трепна и изби удара на нападателя в корнер. Именно от него и последва второто попадение на Лудогорец, когато Марселиньо се разписа с глава за 2:1.

"Канарите" не се предадоха и опитаха до края да докарат мача до дузпи, но блестящ Владислав Стоянов не позволи това да се случи. Националът с невероятен рефлекс успя спаси удар с глава на Пламен Николов след центриране на Иван Цветков.

В продължението Лудогорец стигна до нов гол. Негов автор стана бившия играч на Ботев Юнес Хамза. Нападателят бе изведен сам срещу Стаховяк и не сгреши за крайното 3:1.   

Лудогорец - Ботев 3:1
0:1 Гамаков 18
1:1 Мисиджан 53
2:1 Марселиньо 85
3:1 Хамза 90

Лудогорец: Стоянов, Василев, Кайсара, Моци, Ал. Александров (46-Мантула), Дяков, Златински, Абало (46-Мисиджан), М. Александров, Марселиньо, Безяк (69-Хамза)

Ботев: Стаховяк, Николов, Филипов, Р. Колев, Марин (60-Васев), Христов, Огнянов, Гамаков, Балтанов (76-Айтов), Чунчуков (72-Цветков), Ал. Колев


Още по темата: общо новини по темата: 35
19.08.2014
16.08.2014
14.08.2014
14.08.2014
14.08.2014
14.08.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
невероятна игра на Ботев и цели два атаки за 90 минути.. едно малко пояснение.. съдията, макар и заслужено изгони 1 играч на Ботев, а не целия им отбор..нека не си търсят извинение за слабата си игра в мача.. как съдията беше купен, че Ботев водеше в резултата.. как Лудогорец купи съдията и получаване жълти картони..вече си представяме как Домусчиев купува съдията за да спечели наземния трофей Суперкомпютър, че от който зависи съществуването на отбора... хахахахах
-3
 
 
Стига сте ревали. По всички правила това е жълт картон. Дори не го докоснаха, за да има някакво основание за фаул. А тази рана на крака е от друга ситуация. На Овчата глава, селските номера нямат край! Да не говорим, че още в 5-тата секунда ви беше спестен жълт картон и вече нямаше начин съдията да си затвори очите за тази явна симулация !! А тук повечето дори не сте гледали мача щом твърдите , че е имало нарушение ! Или най-малкото не разбирате от футбол. Мисля, че е второто.
-3
 
 
И ТАКА,ДА ОБОБЩИМ ОТНОВО НЯМА КУПА,ИМА САМО ЖЪЛТА ЛАЙНЯНА ТИШИНА.БУЛТРАС-КРАДЕНО ОТ ДИНАМО ДРЕЗДЕН,ЕМБЛЕМА-КРАДЕНА ОТ РАПИД,МАЧ ОТ А ГРУПА,ИЗИГРАН С ЕКИПИ НА РОМА....АРЕСТУВАНИ В ТУРЦИЯ,10 ГОДИНИ УНИЖАВАНИ ОТ ФЕН НА ЛОКО Пловдив,ПИСМО ДО ИРЕН ДА ГИ ВЗЕМЕ.....MADE IN BOTEV.ГАЗОВИ КАМЕРИ ЗА ВАС ДОЛНА ГНУСНА СГАН !!!
+4
 
 
Съветвам локомотивците 2-3 години да не говорят за тото,за да могат поне малко да си изчистят името от порно-тото мачовете който играха с години....дори и неутралния фен ви мрази за това.
+4
 
 
Истинските Локомотивци ни се обидха още на полувремето, за да ни кажат че няма никакъв червен картон, а и след мача до като още бяхме на стадиона,за да ни поздравят и подкрепят, а истинските"циганета" умират от злоба и пишат глупости!!!
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+16
 
 
Лудогорец ги намразих! Намразих ги не заради игра, футболисти или завист че са най-добрия отбор в България през последните години. Намразих ги заради наглия им собственик. Заради самочувствието на новобогаташ, който си мисли че всичко му е позволено. Заради наглостта му да говори против съдии, телевизионни коментатори и да обсъжда други отбори. Заради тънката подкрепа от футболния съюз. Намразих го заради мутрите които наема за да бият в никому неизвестното градче в Делиормана. Намразих ги заради изпълнителния им директор, който преди мач в София се моли на софийските фенове да му подкрепят отбора, а след това плюе против тях. Намразих ги заради изкуствената платена публика, която я разкарват като циркова трупа из България за да покажат и те че са някои. Заради комплексираните форумни селяндури, които се изкарват най-великите (докато гелосания дава пари). Аз ще отида на стадиона. Въпреки че Стяуа не са ми никакви-аз ще ги подкрепя. Защото искам поне малко да се смачка самочувствието на "изкуствените". Защото парите са до време, но ЦСКА, Левски, Ботев и т.н. ще ги има-защото са истински. Аз ще отида на стадиона и то не за да ям семки и да си правя селфита като онези с автобусите.
+12
 
 
Поздравления и от мен към всички, свързани с Ботев - футболисти, треньори, ръководство, фенове! Футболистите ни за кратко време достигнаха ниво, което малцина са очаквали! Може би дори и треньорът е приятно изненадан от резултатите на своя труд! Не че грешките ни бяха малко, особено в защита! Лазар Марин тръгна неуверено, преодоляха го при първата атата, Мисиджан преодоля Филипов при първия гол, Росен Колев допусна няколко груби грешки. Получихме три гола, а допуснахме още много, много опасни ситуации пред нашата врата! През първото полувреме Лудогорец имаше само едно-две положения пред вратата ни. През второто не играхме затворено, според мен, и защитниците подпомагаха атаката! Това предопределяше голям разход на енергия, защитниците отпаднаха, загубиха ориентация, и Лудогорец получи повече шансове пред нашата врата! В средата на терена силна игра на Гамаков, Огнянов, Балтанов. Данчо Христов също беше на ниво. Двойката нападатели Чунчуков и Алекс Колев, много добре. Все още малко взаимодействат, в някои ситуации Чунчуков търсеше по-лекото, и по-безотговорно решение при атаката, удар във вратата, вместо прецизен и точен пас, в точния момент, към Алекс! За това са необходими и опит, и майсторство, които ще се развиват! Но по отношение на желание, амбиция, хъс, всички бяха безупречни, и изненадаха феновете! От своя страна, феновете също изненадаха футболистите! Надали Алекс Колев, Гамаков, Чунчуков, знаеха за кого ще играят! Поздравления и за джентълменското поведение на Хамза! Относно загубата на купата - загуба е, да, но твърде дребна загуба, като за нас! Лудогорец спечели титлата и купата, беше най-добрият отбор за годината, и тази купа е закономерно да краси тяхната витрина! Съдията развали празника! Жалко е, че той е свързван с Домусчиев, още преди този мач!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.08.2014 г.
+17
 
 
Погледнато реално - такова лице показахме до червения картон, че доста отбори ще им треперят гащите в следващите мачове. А, отбора има още да се развива и да върви напред. Кеф голям, снощи!-:) Да им се разтреперят шалварите на рязаните потурани и да се налага един жалък не човек да им помага. Дано Стяуа ги отстрани, а и стадиона в София да е празен - тия мизерници не заслужават нищо повече!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: